Azi imi place ... OPI You're a doll

23.8.10

Aseara mi-am facut unghiile si la maini si la picioare cu aceeasi culoare, respectiv You're a Doll de la OPI, si chiar imi place. N-am mai avut de foarte mult timp aceeasi culoare si la maini si la picioare. E o schimbare bine venita.

You're a Doll este un exemplu perfect de oja buna de la OPI. Se aplica perfect in 2 straturi, se usuca repede si rezista foarte bine pe unghii.

21 de comentarii

  1. Super culoarea :)

    http://alexa1202.blogspot.com/2010/08/notd-flormar-413.html

    RăspundețiȘtergere
  2. E f. placuta culoarea. Cred ca arata ff. bine pe unghii si merge purtata si la job.;) Eu una prefer nuantele mai "cuminti" de obicei. :)

    Btw - ce nuante O.P.I. iti mai plac, Camelia?

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumoasa nuanta, e genul ala de nuanta care merge cam la orice, prefer nuantele astea neutre pentru ca sunt mai usor de intretinut si mie cel putin imi rezista mult mai bine pe unghii decat, sa zicem, o nuanta aprinsa de rosu la care a doua zi trebuie sa reacopar varfurile

    RăspundețiȘtergere
  4. Faina culoarea! Discreta si eleganta :)

    Si eu am rar unghiile de la picioare colorate in aceeasi culoare ca si cele de la maini :P asta pentru ca manichiura mi-o fac mai des decat pedichiura :">

    RăspundețiȘtergere
  5. E adorabila culoarea. ;)

    Lots of love,
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte draguta culoarea :)
    n-am mai folosit pana acum nici-o oja OPI dar pe wishlist`ul meu se afla nuanta "You Don't Know Jacques!".

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata foarte frumos oja, sunt curioasa cum arata pe unghii trebuia sa faci o poza :D. De unde iti cumperi ojele opi?

    RăspundețiȘtergere
  8. da culoarea e minunata...imi plac cele din categoria browns...cel mai mult Java Mauve-A...:):*

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte draguta culoarea... exact cat trebuie de neutra si de interesanta in acelasi timp. Eu de obicei imi fac si pedichiura si manichiura in aceeasi culoare... sau foarte asemenatoare (alb, bej, roz, chestii discrete)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ada, ce folosesc foarte des de la OPI: Just Tea-Sing!, Princesses Rule!, Honeymoon Sweet, Oh So Glam! si Canberra't Without You. Mai am si cateva nuante mai "turbate" insa nu le folosesc prea des.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa e, Jade. Nu este pretentioasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adina, de pe ebay, insa in ultima vreme nu mi-am mai luat ca am destule (am dat in jur de 6 dolari cu transport/ bucata).

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasă culoarea! :X:X
    Nu am oje OPI, deși toată lumea le laudă. Adevărul este că nici nu sunt foarte pasionată de ”împodobitul” unghiilor, dar cred totuși că ar trebui să fac ceva în privința asta ;)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Michellinne, nici eu nu sunt innebunita dupa pictarea unghiilor, dar incerc sa fiu decenta.

    RăspundețiȘtergere
  15. E superba culoarea.La cat mai multe purtari!

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place culoarea dar nu-mi dau seama cum vine pe unghii. Pe mine nu ma prea avantajeaza culorile deschise si sidefate:(. Le prefer pe cele mate.
    Mi-ai dat un "ghiont" cu postarea asta sa-mi fac pedichiura :)) o am deja de doua saptamani - am fost o lenesa.

    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  17. wow, culoarea este minunata ! nici excentrica, nici prea nude :) mie nu-mi plac culorile sidefate sau cu sclipici, in schimb cele mate sunt pasiunea mea!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,Camelia...vroiam sa te intreb daca 6$ cu tot cu transport te-a costat,comandand de pe ebay.com? multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  19. e draguta culoarea. eu sincer nu am nici o oja opi... si nici nu cred ca o sa am prea curand. ma multumesc cu ojele de pe piata care spre surprinderea mea ma tin indeajuns incat sa ma plictisesc de culoarea de pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dintre cele mentionate, as purta fara ezitare Just Tea-Sing, Honeymoon Sweet si Princesses Rule. Sunt intre nuantele mele preferate. O sa le am in vedere. Merci pt. raspuns.;) Pana acum n-am avut ocazia sa folosesc o oja O.P.I.,dar este pe wishlist. :)

    RăspundețiȘtergere