Azi imi place ... Botanics Purifying Face Scrub

7.8.10

Nu stiu voi cum faceti, dar eu niciodata nu reusesc sa am un singur produs desfacut (ma refer la produse de acelasi fel: sampon, gel de dus, exfoliant). La mine in baie sunt nu stiu cate sticle/ tuburi incepute si de multe ori uit sa le folosesc. Asa s-a intamplat si cu exfoliantul asta pentru fata de la Boots gama Botanics pe care l-am mai avut in trecut si mi-a placut (stiu ca l-am luat din Sensiblu si ca am gasit pe el o eticheta de 23 ron, insa nu stiu cat de actual e pretul). Are 75 ml si e pentru tenul normal/ gras.

Dimineata (mai spre pranz ca sa fiu sincera) cand m-am trezit, eram in mare graba sa ma duc la veterinar (iar s-a imbolnavit Ricky, de data asta a facut bronsita - e batran si a inceput sa aiba o gramada de probleme) si am facut un dus rapid si aveam nevoie de ceva care sa-mi curete fata si sa mi-o lase curata si luminoasa si uitandu-ma printre minunile mele, am vazut tubul asta de la Boots si mi-am amintit cat de mult imi placea acum 2 ani (aproximativ) si cand l-am folosit, m-am indragostit din nou de el (il abandonasem pentru un produs de la Philosophy pe care incerc de ceva vreme sa-l termin). De ce imi place? Pentru ca nu e deloc agresiv (are niste granule exfoliante delicate care se impaca de minune cu tenul meu sensibil), curata fata foarte bine si te lasa cu o piele neteda, luminoasa si hidratata pe care iti tot vine s-o mangai.

Mi-am promis mie ca am sa ma intorc la vechile iubiri pentru ca in ultima vreme am tot incercat diverse produse (de multe ori "pacalita" de valva din jurul unui produs) care nu m-au impresionat cu nimic si am uitat de produse pe care in trecut le-am folosit cu placere si care chiar mi-au placut si le-as recumpara cu incredere. (zilele trecute am gasit "uitat" un borcanel cu un exfoliant de corp tot din gama Botanics care mi-a placut la nebunie si mi-a lasat pielea foarte fina si hidratata)

12 comentarii

  1. Eu incerc sa renunt la exfoliantele cu particule abrazive (care de cele mai multe ori imi irita pielea)in favoarea celor enzimatice.
    Pana acum am incercat Gerovital H3 si sunt profund dezamagita. Cat de curand il voi incerca pe cel de la Dermalogica.

    Tu ai incercat vreun exfoliant enzimatic?

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce te clatesti si te stergi nu ti se usuca fata?adica nu faci cojite?eu am tenul mixt si nu-mi prea place sa ma dau cu creme pe fata,si mai ales pe caldurile astea pentru ca transpir si imi luceste tenul...imi place sa il las cat mai natural,fara sa-l machiez in fiecare zi...ma omoara cojitele...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Marrybells: Dupa scrub, aplici o lotiune tonica?
    Ai putea,de asemenea, aplica intr-un strat subtire o crema lejera cu efect matifiant pt a rezolva problema cojitelor (la Elmiplant este una f. buna).

    @Camelia: Cand faci review-urile la produsele primite cadou de ziua ta? Inca le astept... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu aplic lotiune tonica dar as vrea sa-mi achizionez una de curand...ai vreo recomandare?

    RăspundețiȘtergere
  5. In prezent folosesc lotiunea micelara Bioderma Sebium H2O pentru ten sensibil. Tenul meu este mixt, cu tendinta acneica, dar aceasta lotiune imi prieste f. bine.

    Aceasta este:
    http://www.dermoadvice.ro/wp-content/uploads/2009/04/sensibio-h2o-500ml.jpg

    Inainte foloseam lotiunea tonica pt. ten normal/mixt Nivea. Foarte buna si acesta pentru tenul meu.

    Le recomand pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  6. @MyaBeauty, daca iti irita pielea in mod sigur produsul este prea puternic pentru tenul tau (sunt anumite exfoliante light care se pot folosi zilnic); in ceea ce priveste exfoliantele enzimatice am avut niste mostre de la Gatineau dar nu pot sa zic ca mi-au placut in mod deosebit

    RăspundețiȘtergere
  7. @Marrybells, nu imi usuca deloc tenul - chiar il simt hidratat asa cum am scris si in postare. Cojitele de care spui sunt semne ce tenul tau nu este hidratat cum trebuie (pe caldurile astea daca nu vrei sa folosesti o crema hidratanta, poti sa-l "ajuti" cu apa termala).

    Ai mare grija daca intentionezi sa-ti achizitionezi o lotiune tonica sa nu iei una pe baza de alcool care iti va usca si mai rau portiunile de ten care se cojesc (gasesti pe blog o postare de a mea despre lotiunea tonica)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ada, cand o sa le folosesc, o sa fac review (am alte produe incepute acum); si, de obicei, folosesc un produs cateva saptamani pana sa pot sa fac un review obiectiv la el si sa vad cum se comporta in timp (pentru ca prima impresie poate fi inselatoare) si sa pot sa vad si avantajele si dezavantajele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este. Eram/sunt nerabdatoare sa-ti aflu parerea. :) O saptamana buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  10. frumos blogul!
    te-am adaugat la blogroll
    adauga-ma si tu daca nu te deranjeaza :)
    mersi

    RăspundețiȘtergere
  11. Suna foarte bine ceea ce ai zis despre scrubul Boots..mi-ar placea sa il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere