Alerta shopping on-line

27.8.10

Am primit coduri de reducere valabile zilele astea si am zis sa le postez aici, poate aveti de gand sa faceti cumparaturi on-line zilele astea si sa profitati si de reduceri.

www.hqhair.com - 10% reducere la Bare Escentuals si Urban Decay - cod: HQ10MU (valabil pana la 1.09)

www.love-makeup.co.uk - 10% reducere - cod: AUGUST (valabil pana la 1.09)

www.coastalscents.com - reducere de 27% la paleta 28 Neutral Eye, pensula kabuki roz, Sunless Body Art si Lips Smack (reducere este deja afisata pe site in dreptul produselor)

www.beautybay.com - 10% reducere in acest weekend - cod: AUG10

Spor la cumparaturi!

4 comentarii

  1. Buna,am primit coletul astazi.Multumesc mult!
    O zi cat mai insorita

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Camelia! ;)
    Ce cute este kabuki-ul CS!! Totusi,presimt ca o sa-l inlocuiasca in curand asa cum au facut cu kabuki-ul on a stick :) Pe acesta din urma mi l-am comandat si eu. Saptamana viitoare cred ca intru in posesia lui (in functie de posta). Abia astept!

    Btw - mi-am luat niste mostre de fdt, pudra, bronzer si un corector, toate minerale - Lily Lolo. Astazi le-am primit. Sunt exceptionale!!! Le recomand tuturor! As cumpara tot site-ul!!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit si eu de Lily Lolo si ma tenta sa incerc fdt mineral ca tot mi s-a terminat cel de la MAC si nu imi place nici unul din cele ce le mai am. Astept sa-mi zici ce nuanta ti-ai luat si cum ti s-a parut aplicarea (s-ar putea sa-ti fie foarte folositoare pensula care e pe drum).

    RăspundețiȘtergere