150?

24.8.10

In ultimele zile am observat ca sunt tot mai aproape de 150 de followers si cum la 100 nu am facut giveaway (pentru ca s-a intamplat in perioada cand era activ giveaway ul 30 + 1), cred ca va urma un nou giveaway la 150. Si m-am si gandit ce voi oferi ca premiu - produse de la o firma de care nu am "vorbit" pana acum pe blog (nu stiu din ce motive pentru ca eu folosesc o gramada de produse de la brandul respectiv).

Insa am sa ma gandesc cum voi organiza acest giveaway astfel incat sa va stimulez si mintea putin, nu sa fie un simplu "vreau si eu" (daca aveti idei sau propuneri, lasati un comentariu sau trimiteti-mi un mail).

18 comentarii

  1. O sugestie (pe care o poti imbunatati sau ignora): sa spuna fiecare despre ce firma crede ca este vorba si care este produsul de make-up sau de ingrijire la care ravneste cel mai mult, desigur cu motivatie. Ma gandesc ca pot aparea idei/sugestii de produse care ne-ar putea folosi, dar la care nu ne-am gandit ca le-am putea achizitiona (exact ca in cazul tau, mai sus) :)

    Castigtarea o poti desesmna fie daca se intampla sa intuiasca firma de la care sunt produsele pe care intentionezi sa le oferi, fie poate fi o alegere subiectiva, fie prin random.org, pentru a decurge totul mai repede. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ar trebui sa pui o intrebare de genul de ce ne place sa urmarim blogul tau sau ceva de genul, si sa nu mai fie prin random.org, ci sa alegi tu persoana care are cel mai 'bun' raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vrei sa stimulezi imaginatia, poti cere in locul motivelor pentru care ne dorim premiile puse la bataie, diverse idei despre produsele(existente sau nu) care credem noi ca trebuiesc inventate sau promovate mai mult. Chestii care ne-ar scoate dintr-o situatie nedorita si ne fac sa spunem "cuuuuum de altii nu s-au gandit la asta pana acum? eu ce ma fac?". Mi se intampla dimineata sau in zilele mai putin norocoase sa mi treaca prin cap diverse idei..uneori total irealizabile, insa cred ca ar iesi dragut.

    Sau doar..fiecare poate sa povesteasca despre "produsul lor minune" despre care cred ca trebuie sa stie si ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu sigur ca vei veni tu cu o idee foarte buna care va placea tuturor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea ca fiecare sa faca un review despre produsul care le-a priit cel mai bine: prodsului minune. Mi s-ar parea extrem de interesant sa vedem opinii diferite, brand-uri, review'uri etc.

    Hugs and kisses!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar putea fi un concurs de look-uri,cam cum a organizat Koko,in cazul in care produsele sunt de machiaj.

    Felicitari ptr numarul de urmaritori!Si la cat mai multi:)

    RăspundețiȘtergere
  7. ...o noua parere: personal nu-mi place sa scriu randuri intregi in care sa arat cat sunt de creativa (sau nu) sau ce imaginatie bogata am (or nu). De aceea, Camelia, cel putin din partea 30% dintre participanti/-e nu cred ca ai primi raspunsuri pertinente la intrebari de tipul "De ce-mi urmariti blogul?". (Am dat ex. asta pentru ca a amintit Dorina).

    De asemenea, intr-un giveaway nu mi-ar placea nici sa facem o sesiune de brainstorming cu produse despre care noi credem ca ar trebui inventate etc. Ar putea fi creat un nou topic pe tema asta si putem discuta acolo, dar nu in cadrul unui giveaway.

    Mie mi-a placut mult giveaway-ul Adinei, cu acel cufar nedeschis pe care castigatoarea aleasa prin /random.org/ il va primi, impreuna cu un produs, iar "pretendentele" trebuie sa intuiasca ce s-ar putea ascunde in interiorul acestuia. Mi s-a parut foarte simplu si distractiv.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca Andra T are dreptate in privinta "produsului lor minune". Am tot recomandat diverselor prietene anumite produse care chiar sunt foarte bune.
    De asemenea cred ca la giveaway-ul acesta trebuie sa alegi personal castigatoarea, sa fie rasplatita persoana care tu crezi ca merita cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, si inca o dorinta, Camelia, dar ramane la apreciarea ta: ar trebui ca persoanele participante - luate in considerare la final - sa fie cat de cat active pe blog. Sunt foarte multe articole postate aici; daca sunt cu adevarat interesate, ar putea comenta, ti-ar putea adresa intrebari. Am observat si persoane care iti scriu doar cand organizezi un giveaway, dupa care sunt nevazute. Nu mi se pare ok fata de celelelate care chiar iti urmaresc blogul si macar cu un comentariu sau doua pe saptamana isi fac simtita prezenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-ar placea ca pentru acest giveaway sa povestim vacanta noastra de vis,unde am vrea sa calatorim sau unde am calatorit deja.Ar fi dragut:).

    Sau ssa povestim despre produsul nostru minune..Cel mai iubi produs de make-up din toata trusa de machiaj...Ceva asemanator.Tin sa felicit fetele care au castigat la giveaway-ul,,vreau si eu'':d.

    RăspundețiȘtergere
  11. da are dreptate ada...nu toate participantele sunt active pe blog...nu ar fi corect fata de celelalte...ar fi frumos daca am vorbi despre produsul-minune din trusa noastra:p

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. ar fi frumos sa aiba mai multe participante sansa la premiu/premii; sa alegi tu castigatorii :)
    ar fi interesant sa vorbim despre produsul preferat; despre expansiunea blogurilor de beauty & fashion, despre cand ne-am simtit frumoase ultima data, despre ce ne inspira etc :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a placut sugestia Adei (btw vreau sa ii multumesc pentru ca mi-a laudat ideea pentru giveaway) si cred ca ai putea face un giveaway cu persoane active pe blog si sa alegi tu castigatoarea sau castigatorii. Si nu mi s-ar parea indicat sa trebuiasca fiecare sa scrie romane, ceva simplu, nu am idee :)). Am vazut pe un blog o postare in care premia persoanele cele mai active, care au dat cele mai multe comentarii, chestii de genul asta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da Adina, sunt unii care nu au talent la scris ..sau nu le place sa fabuleze.

    Nu stiu ce sa zic dar sunt sigura ca o sa gasesti varianta potrivita :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Da...sau ideea Adinei este buna:-?..
    Oricum ..In mare parte sunt de acord cu ce au spus fetele.Sunt persoane care nu comenteaza deloc si sunt total inactive pe blog.Asta insemnand ca iti dau follow in ultima clipa doar pentru a participa la concursuri.Si mai au si un noroc:)) fabulos si castiga.Chestie care poate deranja pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am citit toate ideile voastre si combinate cu ale mele, o sa iau sigur ceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ada spunea...

    Oh, si inca o dorinta, Camelia, dar ramane la apreciarea ta: ar trebui ca persoanele participante - luate in considerare la final - sa fie cat de cat active pe blog. Sunt foarte multe articole postate aici; daca sunt cu adevarat interesate, ar putea comenta, ti-ar putea adresa intrebari. Am observat si persoane care iti scriu doar cand organizezi un giveaway, dupa care sunt nevazute. Nu mi se pare ok fata de celelelate care chiar iti urmaresc blogul si macar cu un comentariu sau doua pe saptamana isi fac simtita prezenta.



    Eu spre exemplu uramrasc mereu blogul Cameliei, citesc toate articolele, insa de cele mai multe ori nu comentez, fie din lipsa de timp, chef, sau fiindca de cele mai multe ori ce as fi vrut sa zic a fost spus de alte fete...

    RăspundețiȘtergere