REVIEW: Masca DermaSel cu unt de cacao

28.11.09

DERMASEL
MASCA CU UNT DE CACAO – Vis de ciocolata

Untul natural si imbogatit de cacao catifeleaza si pastreaza elasticitatea tenului. Cu un parfum de ciocolata fina. Tratament anti-rid intensiv pentru un ten tanar si frumos! Formula eficienta cu unt de cacao, extractele din radacina de Dioscorea villosa, vitamina E si sarea minerala din Marea Moarta, creeaza o masca cremoasa, ce hidrateaza perfect tenul uscat si il inzestreaza cu un incomparabil sentiment de catifelare, datorita efectului foarte rapid de netezire. Recomandata in special tenului uscat. Utilizare: Se intinde pe tenul curatat in prealabil si se lasa sa actioneze circa 10 minute. Se indeparteaza cu un disc demachiant moale, iar resturile de masca se intind ca o crema de ingrijire. Se evita zona ochilor si a gurii.

O masca care mi-a placut cu adevarat (de altfel toate mastile pe care le-am incercat de la DermaSel mi-au placut si au avut efecte vizibile). Dupa folosire, tenul meu a ramas catifelat si desi nu ma asteptam mult mai luminos.

11 lei pentru 15 ml (se recomanda pentru o singura folosire, insa este prea mult produs in plic pentru a se folosi o singura data) - pentru 2 aplicari

Nota mea: 10 - si am sa tot recumpar acest produs pentru ca este o placere sa il folosesc (am uitat sa mentionez mirosul demential de ciocolata) si are efectele promise.

2 comentarii

  1. Am cunparat mai multe masti Dermasel,de care sunt foarte multumita.De exemplu pe langa cea descrisa de tine, mai este una cu trandafiri din care ai de trei ori chiar daca are 15 ml,cea organica cu ulei de aragan,cu caviar,cu namol etc .Nota 10 pentru fiecare

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e frica sa cumpar masti daca nu citesc review-uri pentru ca nu stiu cum va reactiona si daca revine acneea din cauza lor nu stiu ce m-as face:(( dar pe asta si poate si altee masti de la DermaSel as incerca:)

    RăspundețiȘtergere