REVIEW: Masca DermaSel cu iaurt si unt de shea

28.11.09

DERMASEL
MASCA CU IAURT SI UNT DE SHEA – ECHILIBRANTA

Masca catifelata echilibranta destinata tenului sensibil, fara conservanti. Extractele hidratante de iaurt, untul de shea imbogatit si sarea minerala de la Marea Moarta alina iritatiile tenului si calmeaza pielea sensibila. Masca cu iaurt si unt de Shea ajuta la regenerarea echilibrului natural al tenului, pentru o piele radianta si sanatoasa. Pentru echilibrul natural al tenului! Utilizare: Se intinde pe tenul in prealabil demachiat si se lasa sa actioneze circa 10 minute in atmosfera relaxanta. Se indeparteaza cu un dic demachiant moale, iar resturile de masca se curata cu apa calduta.

O alta masca care mi-a placut la nebunie - dintre mastile de la DermaSel pe aceasta am folosit-o cel mai des pentru ca imi lasa tenul catifelat si foarte curat (luminos).

11 lei pentru 15 ml (se recomanda pentru o singura folosire, insa este prea mult produs in plic pentru a se folosi o singura data) - pentru 2 aplicari

Nota mea: 10 - ramane un produs de baza in ritualul meu de frumusete (folosesc masca asta de 2 ori pe luna).

Un comentariu

  1. Am vazut aceste masti in Sensiblu si daca initial nu le-am dat importanta, totusi revazandu-le, mi-a ramas gandul la ele... Asadar, tie ti-a placut aceasta masca... hmm... daca tu i-ai dat 10, inseamna ca trebuie sa te fi facut sa zambesti. :) Cred ca o sa incerc si eu o masca de-a lor, macar sa-mi satisfac curiozitatea... :)

    RăspundețiȘtergere