Lucruri pe care le-am incercat recent ...

23.11.09

Crema depilatoare VeetCrema spray pentru epilare Veet a fost o surpriza placuta - aveam nevoie de ceva rapid care sa nu faca multa mizerie si sa-mi faca bratele fine cum mi le doream. Pretul mi s-a parut cam mare - in jur de 30 ron - dar tinand cont ca scopul a fost indeplinit cu succes, zic ca in final a meritat banii.

L'oreal Telescopic Clean Definition Mascara
L-am primit cadou intr-un pachet cu 2 produse de par Matrix, deci nu stiu cat costa. Desi initial m-am gandit sa-l fac cadou ca eu deja am destule rimeluri, in final curiozitatea a invins si l-am pastrat sa vad cum e. Imi place pentru un efect de toata ziua, daca ma grabesc si vreau totusi sa am gene lungi si separate, insa nu cu un volum nemaipomenit, il folosesc. Este un rimel ok, dar nu e cu nimic deosebit sau special.


Gel dezinfectant Touch

Am mereu in geanta, in masina, la birou, etc. cate o sticluta de gel dezinfectant. Mi se pare un produs nemaipomenit pentru lumea murdara in care traim. Desi am observat ca produsele de la Touch sunt mai scumpe decat de alte firme, dezinfectantele lor sunt preferatele mele deoarece chiar imi simt mainele curate dupa ce le folosesc.

Un comentariu

  1. Eu folosesc un epilator,nu prea des,mascara Waterproof deoarece se cam intinde si ca dezinfectant TENAPIN sau APITEN pe baza de laptisor de ma.Unul este lotiune iar altul se pate folosi si ca demachiant sau dezinfectant

    RăspundețiȘtergere