Peptide pentru zona ochilor si gatului

4.2.21

Peptidele sunt unul din ingrediente mele preferate cand vorbim de ingrijirea tenului si nu cred ca va mai mira asta pentru ca am spus-o de multe ori, sunt cativa ani de cand tot folosesc produse cu peptide pentru piele si imi plac la nebunie. Peptidele fac multe lucruri misto pentru piele, in functie de tipul lor, eu caut formule cu cat mai multe peptide care sa ma ajute pe partea de fermitate si elasticitate. Cele doua produse de care vreau sa va povestesc astazi au fost o surpriza pe care am primit-o in toamna de la Rena de la Glowrious si care m-a bucurat mult pentru ca mi-a dat posibilitatea sa descopar doua produse pe care probabil ca altfel nu le-as fi incercat.


De MaxClinic doar auzisem in treacat, nu am incercat nimic de la ei si Advanced Eye Cream m-a atras din prima pentru ca are o formula extrem de interesanta si complexa: 17 tipuri de peptide, adenozina, acid hialuronic, squalane, ceramide, unt de shea, vitamina E, acid linoleic, uleiuri naturale, alge si miere de albine, niacinamide, arbutin, fermenti, extras de matase, 10 extracte de plante (inclusiv Centella Asiatica), 3 tipuri de colagen, 7 tipuri de aminoacizi si - cireasa de pe tort - filtre minerale de protectie solara. 
 
Nu stiu daca poti sa ceri ceva mai mult de la un astfel de produs, care bate multe alte produse formulate pentru zona sensibila a ochilor si care are un pret mai mult decat decent pentru ceea ce ofera. Crema are 20 grame si are o textura de gel extrem de placuta, lejera si care se absoarbe imediat. Pe finalul listei de ingrediente, una extrem de lunga, se regaseste si parfum intr-o cantitate extrem de mica, ochii mei sensibili nu au fost deranjati de aspectul asta. La Glowrious mai este o varianta cu 22 peptide si melatonina, tot pentru zona ochilor, care pare la fel de interesanta.

Celalalt produs de care vreau sa va spun este Salmon & Peptide Nutrition Neck Cream de la Eyenlip, un brand coreean de la care am mai incercat produse de-a lungul timpului. Este o crema intens hidratanta, regeneranta si cu rol anti-aging special gandita pentru zona gatului si decolteului. Zona asta este adesea neglijata si se vad diferente mari la multe femei intre fata si gat, in conditiile in care zona are mult mai putine glande sebacee si are nevoie cu atat mai mult de ingrijire.

Formula cremei este una foarte interesanta: ulei de somon, 8 peptide, ulei de migdale, niacinamide, arginina, adenozina si o cantitate mare de caviar de somon, dar ceea ce m-a intrigat pe mine este textura. Este foarte densa si compacta, extrem de elastica, insa cand o aplici este catifelata si nu este deloc grasa. Se recomanda sa fie folosita la 2-3 zile si sa se aplice pe pielea usor umeda, asta fiind si modul in care am folosit-o eu si imi place mult cum arata pielea mea. In ultimele luni am trecut prin multe transformari si m-am temut ca o sa mi se lase rau pielea in anumite zone, pe masura ce mi s-a modificat conturul facial (grasimea are si ea rolul si avantajele ei), insa nu a fost cazul, eu oricum cobor cu toate produsele pe gat si decolteu, crema asta este insa un tratament intensiv de care ma bucur si care imi place.

Ati incercat vreunul dintre cele doua produse? Care va atrage mai mult?

2 comentarii