Ce mi-am luat in ultima perioada

16.2.21

Postarea de luna trecuta in care va aratam cateva lucruri pe care mi le-am luat a fost mai citita decat orice altceva din luna ianuarie, asa ca m-am decis sa fac periodic o postare de genul asta in care sa va arat diverse chestii pe care mi le iau si sa va dau si detalii despre alegerile mele si ce cred ca merita si ce nu. Nu am de gand sa ma limitez la cosmetice, ci o sa va arat lucruri care imi sunt utile si care mi-au atras atentia, de care cred ca merita sa stiti si voi.

Produsele Bumble and Bumble au tot aparut pe blog in ultimele luni pentru ca imi plac la nebunie si chiar cred ca merita toti banii. Am tot luat variante mini pentru Thickening Spray si Hairdresser's Invisible Oil Primer si mi-am propus sa le iau full size, asa ca am profitat de oferta celor de la Notino si le-am luat in niste pachete la preturi mai mult decat bune. Sleek Chic are pe langa primerul full size samponul si balsamul la 60 ml, dar si o masca de par la 25 de ml, iar High-Volume Hair are pe langa sprayul pentru volum si samponul si balsamul din aceeasi gama la 60 ml. Pretul seturilor a fost mult mai mic decat daca as fi luat doar 2 cele produse full size, inca le gasiti aici daca va tenteaza produsele Bumble and Bumble.

Am dat o comanda pe siteul celor de la Vivre, site pe care am comandat de multe ori in ultimii ani, dar nu a fost cea mai placuta experienta de data asta, insa plannerul pe care l-am luat de la Posh+Pop (cred ca este noua denumire a celor de la Tri-Coastal Design sau un brand mai mic tot al lor) este ceea ce trebuie. Am decis sa tin separate partea de munca si cea personala, asa ca plannerul asta mi s-a parut cel mai potrivit. Daca nu ati comandat niciodata de pe Vivre si vreti sa plasati prima comanda, va las aici invitatia care va ofera 25 lei reducere la prima comanda daca va abonati, indiferent de valoarea de care comandati. Eu mi-am luat multe lucruri misto de la ei de-a lungul timpului, nu tot ce au merita, insa asta se intampla pe orice site.

Secretele Ramonei a lansat doua tipuri noi de ciocolata proteica, asa ca nu aveam cum sa nu dau comanda: eu mi-am luat varianta low carb cu lapte (are niste valori nutritionale de vis pentru cineva care are un stil de viata low carb), insa mai e o varianta cu cafea - nu e etichetata ca fiind low carb, dar este tot low carb, cu mult fata de ciocolata neagra din comert. Produsele ei nu contin zahar si au numai ingrediente de calitate, eu am mare incredere in tot ce scoate pe piata si de-abia astept sa vad celelalte lansari pe care le-a pregatit.

Am pus in cos si Green Sugar, varianta premium cu putere dubla de indulcire, cel pe care il folosesc la gatit - acum vine si in recipient metalic, mult mai practic. Mi-am luat si crema proteica migdale cu cacao low carb care a devenit preferata mea, inca de la lansare - mai este si o varianta cu tiramisu daca sunteti fane cafea. Eu le comand direct de la Green Sugar, au cele mai bune preturi si transportul este gratuit pentru comenzile de peste 150 lei.

De la Lidl mi-am luat o pereche de colanti si un tricou pentru sala si am vrut sa vi le arat ca sa va povestesc un pic de materiale si despre alte lucruri. Cand am inceput sa merg la sala mi-am cumparat echipament mult mai scump, insa mi-am dat seama ca prefer sa schimb des echipamentul (in cazul meu am si schimbat pe rand marimile) si ca nu merita sa dau multi bani pe cele de firma, ci mai degraba sa inteleg care sunt materialele pe care pielea mea le tolereaza (am in dressing cateva lucruri cumparate cu mult mai mult pe care pur si simplu nu le pot purta pentru ca ma mananca pielea de la ele, desi nu sunt materiale proaste, chiar o sa ma ocup sa le dau zilele astea) si sa le schimb des.

Cele de la Lidl mi se par ok, insa de fiecare data cand aduc ceva nou verific materialele (nu sunt toate ok si multe chiar nu merita) si ma uit cu atentie la marimi pentru ca nu sunt tot timpul ce trebuie. La Lidl mereu sunt produse desfacute si poti sa iti faci o idee de cum sunt marimile, asa ca eu asta fac pentru ca nu are sens sa cumpar lucruri pe care nu le port. Materialul de la cele 2 de mai jos este quick-drying si moisture wicking, iar tricoul nu are cusaturi. Tricoul a fost 19,99, iar colantii 29,99, eu folosesc un detergent special pentru haine sport cand le spal si nu am avut probleme pana acum cu ce-am cumparat de la ei.

Librex a devenit siteul meu preferat de cumparat carti anul asta - au transport gratuit prin curier indiferent de valoarea comenzii si mereu au reduceri la pachete si diverse oferte bune. Cele 3 carti de mai jos au fost parte dintr-un pachet ce avea 60% reducere, am aplicat un cod de 10% reducere pe care il primisem pe mail si am dat 40 lei pe toata comanda. Cartea indragostirii de Lucy Keating era pe lista mea de citit si pusesem ochii si pe 10 intalniri aranjate, asa ca am profitat de oferta si le-am luat. Toata luna asta au oferte misto de tot, le gasiti aici pe toate daca si voi iubiti cartile.

Voi ce v-ati luat in ultima perioada? Va plac postarile de genul asta? Ce altceva vrei sa va arat pe viitor?

6 comentarii

  1. In ultima perioada am cam stat calma cu cumparatul am luat strict ce era necesar pentru casa, de mancare si chestii de curațenie in rest singurul produs care l-am cumpsrat a fost un parfum ca nu am putut sa ma abtin 😁😁😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești cu plăcere! Colanți din ăia de la Lidl m-ar tenta și pe mine, iar Librex tot urmăresc și eu, ofertele sunt bune, dar au cam puține cărți din ce mă tentează pe mine.
    Trebuie să mă organizez și eu să pozez ultimele cumpărături, deși au fost foarte puține iarna asta, dar am câteva chestii interesante. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am cateva carti pe lista, insa nu le-am gasit pe acelasi site si stau in asteptare, deci inteleg ce zici. :)

      Ștergere
  3. Hainele din Lidl mie una imi plac tare mult, bine,nu am foarte multe cumpărate de la ei,însă materialul mie imi place.De cumpărat...mi-am luat de pe Fashion Days o pereche de pantofi sport,i-am purtat o zi și a venit iar frigul😁

    RăspundețiȘtergere