Unt de corp cu vanilie si lemn de santal Dresdner Essenz

20.3.14

Imi place vanilia, iar combinatia vanilie - lemn de santal este una care m-a fascinat in ultima vreme (lumanarea de la Gala am avut-o de cateva ori pana acum), asa ca atunci cand am ales untul de corp de la Dresdner de pe siteul Dallmir (gasiti aici postarea cu ce-am mai cumparat de pe site) am stiut ca o sa-mi placa la nebunie si nu m-am inselat. Daca vreti sa cititi mai multe despre produs, il gasiti aici.


Nici nu stiu cu ce sa incep - miroase intr-un mare fel, a dulce, a frisca, a vanilie, a prajituri, dar nu ceva prea puternic si nici care sa te lesine, are in acelasi timp ceva proaspat, care face combinatia super reusita. Nu stiu sa il descriu in cuvinte, dar miroase absolut delicios, genul de aroma care te fascineaza si pe care vrei s-o adulmeci de mai multe ori pe zi (ceea ce eu si fac, recunosc, deschid cutia si miros produsul).


Textura imi place la fel de mult, nu este foarte gros si imi place pentru ca se intinde foarte usor, dar nu este nici lichid cat sa curga din cutie (am mai vazut asta la produse etichetate ca fiind unt de corp), este exact asa cum trebuie sa fie astfel incat sa fie o placere sa-l folosesti (si din nou, recunosc, eu folosesc un produs doar daca imi face placere sa-l aplic).

Intra imediat in piele, hidrateaza foarte bine (nu stiu daca pe o piele foarte uscata ar fi la fel de eficient, pielea mea e normala si este perfect pentru nevoile mele) si lasa o aroma subtila, care mie imi place mult. Mie imi da o stare de bine si ma relaxeaza foarte tare (are o gramada de uleiuri printre ingrediente), iar asta ma face sa-mi doresc sa incerc mai multe produse de la Dresdner.

Deja am pus ochii pe site pe pudrele de baie (cea cu bumbac si unt de shea si cea cu lapte de nuca de cocos si ylang ylang ma tenteaza cel mai mult - spumantul de baie cu nuca de cocos si ylang ylang l-am incercat intr-o varianta mini si mi se pare delicios) si pe uleiul de corp cu rodie si grapefruit.

Preturile sunt maricele, dar din punctul meu de vedere merita. Daca vreti sa va rasfatati sau vreti sa faceti cuiva un cadou care sa ii incante simturile eu as alege untul de corp cu vanilie si lemn de santal (este si o masca de fata din aceeasi gama si cred ca impreuna ar fi un cadou mai mult decat inspirat).

8 comentarii

  1. Ahh, ce bine suna. Cred ca o sa-l comand si eu dupa ce termin ce folosesc acum. Mi-ai facut pofta. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti cu vanilia, ca si mine, asa ca sunt sigura ca o sa-ti placa la nebunie.

      Ștergere
  2. Mm, iti ajunge sa-l intinzi pe trei felii de paine? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti ajunge, dar nu-ti recomand, e mai bun pe piele :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur miroase foarte bine, ma tenteaza si pe mine...la cum l-ai descris:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sună tare bine, dacă nu ar fi lenea asta care mă împiedică să folosesc loțiuni și unturi de corp....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e cazul sa lasam lenea (ma bag si pe mine in aceeasi oala) si sa avem un pic mai multa grija de corp, nu?

      Ștergere