Palmer's Cocoa Body Scrub

17.3.14

Va aratam in postarea asta ca mi-am luat doua produse de la Palmer's de pe feelunique.com, am profitat de reducerea de 25% care era in acel moment pe site asa ca am dat 3,75 lire pe cutia de 200 grame. Am avut si un voucher 5 lire de la ei la cumparaturi de 15 lire, asa ca in final am facut o super afacere (la noi am vazut ca pretul este in jur de 60 ron).


Nu ma asteptam sa-mi placa scrubul atat de mult sau sa aiba ceva special, dar m-am inselat. Din tot ce-am incercat pana acum mi-a placut mult gomajul oriental pe baza de samburi de argan de la Yves Rocher (il gasiti aici), insa pretul si textura destul de lichida m-au facut sa nu-l cumpar, ci doar sa-l aleg cadou la anumite comenzi si de asemenea mai mi-a placut unul de la Boots din gama Mediterannean, insa cel de la Palmer's imi place si mai mult. De fapt sa fiu sincera a intrat direct in topul preferintelor mele.


De ce? Miroase delicios (a dulce, a prajituri, a cookies, a ceva fantastic) si nu numai ca exfoliaza pielea, dar o lasa si hidratata. Textura este mai degraba a unui unt de corp cu mici granule exfoliante decat a unui exfoliant clasic, nu este deloc agresiv cu pielea, se consuma destul de greu pentru ca este nevoie de o cantitate foarte mica de produs (se intinde foarte usor) si lasa pielea parfumata si hidratata (nu rezista mult, dar imediat dupa ce ies din baie pot sa ma bucur de piele catifelata si care miroase foarte bine).

Daca sunteti in cautare de un scrub bun vi-l recomand. Eu am de gand sa mai incerc cateva produse de corp de la Palmer's dupa ce-am vazut cum e asta (untul de corp din aceeasi gama nu ma incanta prea tare ca miros, dar ii mai dau o sansa, insa zilele urmatoare am sa va povestesc despre un alt unt de corp descoperit recent care imi place la nebunie).

16 comentarii

  1. Ce bine arata♥♥♥ mie nu ii prea place sa folosesc scrub, dar acesta ma tenteaza, daca zici ca miroase si frumos, pupici

    http://merysyl.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie chiar imi plac scruburile, dar asta nici nu seamana, e mai degraba un rasfat cremos. :)

      Ștergere
  2. As vrea sa ne spui daca ti-ai facut o parere despre ultimele 2 produse Floritene care le-ai cumparat. Vreau sa stiu daca sunt hidratante si care e senzatia care ti-o lasa pe ten, m-ar interesa sa achizitionez.si ma intereseaza experienta ta, am citit si despre fiolele de care ai fost multumita.Multumim pentru articolele in care ne ispitesti cu diverse bunatati!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca, o sa postez despre ele cand le folosesc suficient cat sa am o parere si sa vad niste efecte, ca prima impresie imi plac, dar nu ma grabesc niciodata sa dau un verdict pana nu vad ce se intampla in timp.

      Ștergere
  3. Merci de review, chiar caut un scrub bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar te-am rugat sa ne recomanzi un scrub bun...eu am folosit crema pt vergeturi de la ei in timpul sarcinii...foarte buna..gasiti produsele si la dm si au preturi ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, m-am gandit la asta cand scriam postarea, chiar mi-am zis in mintea mea: uite ca am descoperit ceva ce pot sa recomand.

      Ștergere
  5. Arata ca si aluatul de cookies mai ca imi vine sa il pun in tava si sa il coc.
    Acest scrub nu l-am incercat ,dar l-am incercat pe cel de la boots din gama de care ai zis tu si il adooooor.:) ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu, inca un produs cu care m-ai inspitit. De cate ori intru pe blogul tau adaug produse pe lista cu dorinte. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma simt vinovata, chiar e un produs bun, sunt sigura ca o sa-ti placa :)

      Ștergere
  7. Da, într-adevăr este un produs bun, la care m-a atras mirosul, dar nu mi-a părut rău când l-am luat.

    RăspundețiȘtergere