Cumparaturi de la NYX si Sleek

4.3.14

Imi vine sa rad cand ma gandesc la comanda data pe Makeup Shop, niciodata in viata mea nu cred ca m-am "chinuit" atat sa dau o comanda. Doua saptamani mi-a luat sa ma decid ce vreau, puneam produsele in cos si ma gandeam ca nu-mi trebuie, puneam altceva, ma gandeam ca parca tot primul produs ma tenta mai mult si tot asa. In final am dat comanda - 3 produse NYX si unul Sleek.


Produsul pe care mi-l doresc de mai bine de un an este rujul Orange Soda de la NYX, insa cum nu m-am inteles extraordinar cu rujurile NYX (Circe s-a rupt de la prima folosire) am tot ezitat. De data asta am cedat si e al meu. De abia astept sa-l incerc, am rezistat pana acum doar pentru ca am vrut sa ii fac poze inainte sa-l folosesc. De ce mi l-am dorit asa tare? Pentru ca seamana foarte mult cu Peachstock de la MAC pe care il vreau de ... nici nu mai tin minte cand.


La fel de mult imi doream sa incerc Butter Gloss de la NYX despre care am tot auzit (si citit) lucruri bune, m-am tot uitat la swatchuri on-line si in final m-am decis la Apple Strudel. L-am purtat deja de doua ori si imi place mult. Posibil sa imi mai iau o alta culoare sau dou pe viitor, chiar imi place.


Si ultimul produs pe care l-am luat pentru mine este tot de la NYX si este vorba de HD Photogenic Concealer in nuanta Fair (02). L-am incercat o singura data pana acum si mi-a placut. Aveam nevoie de ceva usor de folosit si rapid, ramane sa vedem daca am facut alegerea buna (am tot ezitat intre asta si Fit Me de la Maybelline, la un moment dat ma gandeam si la Wake Me Up de la Rimmel).


Face Form (Fair) de la Sleek este cadou pentru o prietena si, desi pana acum nu m-a tentat deloc, parca ma bate gandul sa il iau si pentru mine pe viitor. Arata bine si pare foarte practic. N-am nevoie de el, dar parca parca ... nu mai zic nimic.


Ati incercat vreunul dintre aceste produse?

28 de comentarii

  1. Nu am incercat nimic nici de la nyx si nici de la sleek insa ma tenteaza de ceva vreme butter gloss-urile :)
    Sa le folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic? Nimic? Sunt chiar interesante, se simt misto pe buze si mi s-a parut ca Apple Strudel rezista destul de bine.

      Ștergere
    2. e cazul sa schimbi lucrul asta, clar :)

      Ștergere
  2. Nu am încercat nimic, să le folosești sănătoasă, imi place nuanța rujului și sunt convinsă că arată bine pe buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie exact ce imi imaginez eu ca prea mi-a stat gandul la el atata vreme. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. eu nu pot sa zic ca sunt preferatele mele, dar ce-am incercat mi-a placut :)

      Ștergere
  4. Corectorul de la Nyx ce putere de acoperire are? Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am folosit o singura data, deci nu pot sa-ti ofer prea multe informatii, as zice ca medie la prima impresie

      Ștergere
  5. Cand mai termin niste lucrusoare imi voi lua si eu Face form. Si Apple strudel imi place <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu daca astept sa termin ceva ca sa imi iau Face Form nu mai apuc, dar l-am trecut pe lista. :)

      Ștergere
  6. Butter Gloss-urile ma tenteaza si pe mine foarte foarte tare si dupa ce mai scad stocul de produse pentru buze ma voi incumeta si eu sa testez unul. Sa folosesti cu placere noile achizitii!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am nici o sansa cu terminat produsele ca sa imi iau altele, dar incerc sa nu ma mai simt vinovata pentru asta. Nu-mi foloseste la nimic si de poftit tot poftesc :))

      Ștergere
  7. Wake Me Up de la rimmel il am eu si zace in sertar, mi se pare ca nu acopera nimic, si eu nici macar nu am cearcane, vroiam doar putina iluminare, bine ca nu l-ai luat (chit ca am citit si laude la adresa lui).
    Sunt misto achizitiile, sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pentru cearcane il vroiam eu (folosesc un stilou iluminator pentru zona aia - acum ceva de la Elizabeth Arden, inainte am avut ceva de la Yves Rocher), ci pentru zonele rosiatice (daca exista) sau vreun semn de la vreun cos (insa astea-s rare in cazul meu), asta de la NYX acopera binisor, asa cat am vazut la prima impresie.

      Ștergere
    2. Eu pt. asa ceva am unul de la maybeline, super stay 24h sau ceva de genul se numeste, acopera f bine si nu se misca din loc toata ziua, plus ca nici nu face gaura in buget (dar nu se gaseste la noi, de pe ebay l-am luat). Eventual cauta niste review-uri cand mai faci loc in sertar, poate ti se potriveste.

      Ștergere
  8. Am folosit cateva produse de la NYX, ultimul fiind concealer in a jar (nu m-a impresionat deloc) .Pana in momentul de fata cel mai bun anticearcan folosit de mine este double wear de la Estee Lauder...este scump dar isi merita banii . Vreau foarte mult sa incerc radiant concealer de la NARS si erase paste .
    Foarte tentant butter glossul de la NYX , imi place si nuanta aleasa de tine...m-am uitat si eu ce nuante mai au, m-ar fi tentat rau de tot peaches and cream dar din pacate nu este pe stoc .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai mai spus de cel de la Estee Lauder si m-am uitat la el, insa in cazul meu nu vad sensul sa dau bani multi pe produse de genul asta (mai am vreo 2 de la MAC prin sertar, ceva de la Laura Mercier - care isi fac treaba bine cand chiar am nevoie de acoperire, cand le voi termina - nu prea curand - am in minte si Double Wear), am cautat ceva usor si neaparat in tub ca sa-l pot aplica repede la nevoie, m-am gandit si eu la Creamy Concealer de la NARS, dar inca ezit.

      Ștergere
    2. Erase Paste nu e cine stie ce.
      Daca vrei iti trimit eu sa incerci, am doua nuante.

      Ștergere
  9. Arata genial de bine !!! Inca nu detin nici un produs NYX , dar sper sa schimb asta cat de curand.
    E o firma foarte buna , si rar cand produsele dezamagesc !
    Sa le folosesti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mie imi place mult un blush mozaic de la ei. Si glossurile mi se par bune si au pretul super decent.

      Ștergere
  10. Oooh, parca arata mai bine in poza ta Face Form decat pe site. :D Nu stiu cum de nu m-a tetat pana acum, dar acum este pe lista "Vreau" :D Primul ruj chiar este foarte frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu m-am mirat cand l-am vazut, pe site nu mi-a "zis" nimic, dar asa pe viu parca e altceva. :))

      Ștergere
  11. cum este rujul ? nu sunt fan rujuri chiar am ff putine dar mi-as dori unul exact culoarea pe care ai luat-o tu, mai ales ca stiu ca nyx si sleek sunt un raport pret calitate f bun, ca nu as vrea acum sa dau ff multi bani pe un ruj. eu am mai multe de la ei dar avand in vedere ca nu am termen de comparatie la iluminator si primer, nu stiu ce sa zic :)) asa ele sunt ok isi fac treaba pt banii pe care i-am dat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok, imi place foarte mult culoarea, nu e cel mai minunat pe care l-am incercat (cand ai termen de comparatie cred ca e ceva normal), dar la cati bani am dat pe el ma declar multumita.

      Ștergere