Si daca e luni ce?

17.2.14

Sunt curioasa cate dintre voi se trezesc luni dimineata cu zambetul pe buze si bucuroase ca incepe o noua saptamana, eu in ultima perioada nu prea am facut-o, asa ca am decis sa schimb lucrul ala. Saptamana asta sunt pusa pe fapte mari (e doar un fel de-a spune, n-am nici un plan, doar imi doresc sa fie o saptamana buna), asa c-am am zis sa o incep zambind: dupa ce m-am spalat pe ochi, mi-am facut o cana de ciocolata fierbinte si am adaugat marshmallows si am pus melodia asta pe repeat (de trei zile o tot ascult si-mi place mult de tot).


Am luat acum vreo saptamana niste betisoare parfumate (nu cred ca e cazul sa va mai spun ca am ales Vanilia, nu?) din Kaufland si m-am obisnuit sa folosesc unul in fiecare dimineata. Miros destul de puternic (nu mi se pare ca a vanilie, dar imi place mirosul) si umplu toata casa - imi dau o stare de bine si ma ajuta sa ma relaxez. Mi-e mult mai usor sa intru in ritmul de munca asa.

In weekend am profitat de soare si am facut poze pentru niste postari pe care am de gand sa le scriu in perioada urmatoare. Una dintre ele are legatura cu sertarele mele (da, da, faimoasele mele sertare de unde scot mereu cate ceva) si cu modul in care am ales eu sa-mi tin produsele cosmetice. Mai multe detalii in curand.


Si pentru ca nu aveam chef de gatit, mi-am facut un sandvis (pe care trebuie sa recunosc ca l-am tot mancat in ultimele saptamani si-mi place la nebunie): paine integrala cu seminte, iaurt grecesc cu seminte de chia (nu-mi amintesc unde am vazut/ citit despre asta, insa inlocuieste cu succes maioneza in orice sandvis in caz ca sunteti in cautare de idei), salata Iceberg si ton. Este gustos si satios, perfect pentru pranz.


Am de gand sa-mi termin treaba si dupa aia sa ies la o plimbare lunga cu cateii, sa respir aer curat, sa ascult muzica buna si sa ma simt bine. Si diseara am de gand sa termin o tarta de la Yankee Candle - Snowflake Cookie - care mi s-a parut interesanta si mi-a "aromat" ultimele seri.


Sa aveti o saptamana asa cum va doriti!

25 de comentarii

  1. Ce frumos iti planuiesti tu zilele !
    Eu trec printr-o perioada mai putin pozitiva (ca sa fiu diplomata) si nu-mi vine sa fac nimic cu toate ca as avea zeci de proiecte in care sa ma implic. Imi lipseste energia pozitiva, imi lipsesc niste piese din puzzle si totul merge prost sau nu merge deloc. Incerc sa ma organizez, sa ma motivez insa cind e "asa" parca nimic din ceea ce odata functiona, nu mai functioneaza.

    Melodia ta imi place mult . A mea zilele astea e asta

    https://www.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zarada, nici la mine nu sunt lucrurile roz, insa incerc sa nu las asta sa ma deprime, in ciuda postarii mele pozitive o gramada de lucruri mai putin placute mi s-au tot intamplat azi, dar incerc sa le ignor, n-am cum altfel ....

      Ștergere
  2. Si eu ascult melodia asta intruna de cand am descoperit-o. Tare imi e ca voi ajunge sa nu o mai suport, fiindca asa patesc cu toate melodiile ascultate in exces. :))

    Trebuie sa iti marturisesc ca nu am facut bine cititndu-te cu stomacul gol.

    P.S. Imi place mult noua ta tema! Mai mult decat cealalta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am exagerat ieri cu ea, probabil ca si eu o sa ma satur, dar pana atunci profit ... ma bucur ca-ti place. :)

      Ștergere
  3. Multumim (pt urarea de la sfarsitul postarii)...O sa saptamana frumoasa si tie !
    Un mod foarte bun de ati incepe ziua. Ar trebui sa imi fac curaj si sa incep si eu asa :) La mine inca e leneveala pana in ultimul minut si apoi fuga la baie, imbracarea pe repede-inaintre si fuguta la job.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa faceam si eu inainte, acum incerc sa fac lucrurile altfel sa-mi fie mai usor :)

      Ștergere
  4. Mie imi place ziua de luni,si azi m-am trezit bucuroasa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu, recunosc, dar ma chinui sa-mi placa, ca poate asa ma place si ea pe mine :))

      Ștergere
  5. E foarte frumoasă și creativă postarea, chiar mi-ai dat un impuls! :)
    Îți doresc o săptămână minunată!

    RăspundețiȘtergere
  6. Te admir pentru atitudinea ta pozitiva, pentru felul in care reusesti sa-ti canalizezi energia asupra lucrurilor frumoase.
    Eu am inceput anul in depresie maxima si foarte foarte obosita. Trag de mine maxim sa fac lucrurile obisnuite, de zi cu zi. Si urasc ziua de luni!
    Tot astept sa revin si eu la ganduri mai bune asupra vietii....

    O saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput anul bine si incepusem sa visez, dupa care viata mi-a dat una peste ceafa si m-a trezit, dar nu ma face ea pe mine, pe cuvant ... o dovedesc eu pana la urma :)

      Ștergere
  7. Super mod de a începe o zi de luni și o săptămână întreagă.Urăsc această zi și am urât-o și când eram la școală sau la job, dar și acum că sunt acasă.Te admir pentru optimism și pentru atitudine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc, ce sa fac? Eu nu pot sa zic c-o urasc, dar nici prea tare nu-mi place.

      Ștergere
  8. Postarea ta m-a mobilizat...sunt tare obosita in ultimul timp cu baietul meu de 3 luni dar citind postarile voastre parca mai iau si eu contact cu lumea exterioara...multumesc de pont cu iaurtul, eu ador tonul si tb sa mananc sanatos pt laptic...sa ai o saptamana asa cum iti doresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa-ti faci timp macar cateva minute pe zi sa te relaxezi, eu cand simt ca nu mai pot inchid ochii si-mi creez lumea mea in care ma retrag putin, sa ai o saptamana plina de lucruri frumoase.

      Ștergere
  9. Adevarul e ca la cat de bine arata sandvisul ala si ciocolata calda, nici nu mai conteaza ce zi e...Nici nu stiu daca imi place ziua de luni, depinde de dispozitie...mai deprimant mi se pare duminica la gandul ca urmeaza luni :)
    O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa nu ma gandesc ca urmeaza luni si sa ma bucur de ziua de duminica, altfel imi stric tot cheful :)

      Ștergere
  10. Buna, Camelia! poti sa-mi dai te rog mai multe detalii despre dressingul din iaurt si chia? am o punga de seminte si nu prea le-am folosit... doar le amestec? in ce proportie? multumesc! Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am urmat nici o reteta, am citit undeva despre asta si am pus-o in practica, stiu sigur ca am folosit o lingurita de seminte de chia la sandvisul asta si estimez ca doua de iaurt - in functie de cum iti place.

      Ștergere
    2. multumesc! o sa incerc si eu.

      Ștergere
  11. ce bine arata sandvisul ! trb sa incerc si eu iar de cioco nu mai zic :D

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am uitat insistent 5 minute la sandwich-ul tau si poftesc tare... :))

    RăspundețiȘtergere