Sertare? Polite? Dulapuri? Cosmetice?

22.2.14

Am locuit singura niste ani buni si mi-a fost destul de greu cand a trebuit sa-mi vand apartamentul si sa ma mut cu mama (a fost singura optiune pe care am avut-o in momentul ala, cele ce ma cititi de mult probabil ca stiti motivul, este un subiect la care prefer sa nu ma gandesc), m-am obisnuit sa am spatiu mult si o casa numai pentru mine, asa ca a trebuit sa caut solutii si sa ma adaptez la un spatiu mult mai mic, fara sa pierd din lucrurile care imi fac placere.

In dormitorul meu dupa usa era un spatiu gol care nu folosea la nimic (20 - 25 cm adancime) asa ca am decis sa-l valorific si sa-mi tin acolo produsele de ingrijire, parfumurile si o parte din produsele de machiaj (cele noi pe care nu le folosesc inca). Nu stiu daca si voi faceti asa, dar mie cateodata imi place sa ma uit la ce am, sa am de unde alege, imi da o stare de bine.

Asa ca am discutat cu cei ce mi-au facut mobila in casa si le-am spus ca vreau in partea de jos o comoda cu sertare, iar sus am ales sa prind direct pe perete o bucata de pal cu o polita in partea de jos pe care mi-au pus o oglinda. Intre comoda si partea de sus am lasat un spatiu destul de mare unde tin diverse produse. Stiam exact ce vreau si a iesit exact cum mi-am imaginat.


In partea de jos, in sertare, am o gramada de produse (sertarul de jos e faimosul sertar unde am numai produse noi pe care le vedeti din cand in postari), unele mai ordonate, altele nu. Am facut sertarele mai adanci decat in mod normal pentru a putea sa tin si geluri de dus si sticle mai inalte.


In partea de sus pe polita am parfumurile pe care le folosesc frecvent (fiind dupa usa, este un loc intunecat, unde nu ajunge soarele niciodata, deci este perfect pentru asta) si de multe ori ma pierd printre sticle si ma las purtata de amintiri.

In cuburile mici de sub polita am cateva produse pentru par (uleiuri in special), niste masti de fata, untul de corp de la Origins, o crema de corp de la Escada (Magnetism - n-am mai avut de ceva vreme parfumul asta, insa crema e suficienta atunci cand vreau sa-mi aduc aminte), o crema de picioare de la Essence si niste lotiuni in varianta mica de la L'Occitane, produse care ma ajuta sa ma relaxez.

Pe comoda am cateva cutii de la niste seturi de la Givenchy in care tin mostre si niste produse in varianta mini pe care vreau sa le incerc (sau despre care vreau sa scriu), cateva produse pentru par, un cos de rafie cu masti de fata si o galeata pentru gunoi. Obisnuiesc sa ma asez pe fotoliul de langa, sa dau drumul la muzica si sa ma relaxez cu o masca pe fata sau sa ma ung cu crema pe corp. E lumea mea si ma retrag in ea de cate ori simt ca nu-mi place ce vad in jurul meu. Ceea ce-mi place in mod deosebit este ca fiind totul dupa usa este un spatiu ascuns de care stiu numai eu, este perfect acoperit de usa, nici daca intra cineva in dormitor nu vede ce este acolo.


Produsele de machiaj (cele pe care le folosesc zilnic) nu le am in dormitor, de aceea nu apare nimic in poze, insa si pentru ele am gasit o solutie asemanatoare. Poate cu alta ocazie va arat cum le tin si pe ele. 

Voi aveti coltul vostru? Evadati intr-o lume cu produse care de care mai aromate atunci cand simtiti nevoia? Pentru mine este unul din lucrurile care ma tin in picioare atunci cand simt ca nu mai pot, e o lume pe care mi-am creat-o si care ma ajuta sa evadez, e lumea mea parfumata si e parte din mine. Sunt sigura ca cele mai multe dintre voi stiti perfect ce simt si la ce ma refer.

30 de comentarii

  1. ce aranjat totul, foarte frumos. la mine e asa si asa, cateodata rasolesc totul sa gasesc ceva. week-end placut, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era cand am facut pozele, acum zici ca a fost razboi, tot asa si eu ... cautam ceva si n-am gasit. Weekend frumos si tie Stella! :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu mi se pare ca am asa multe :)) Am avut perioade cand aveam si mai multe. Ce sa zic? Fiecare cu pasiunile lui. :)

      Ștergere
  3. Vai vai vai ce de parfumuri, slabiciunea mea <3 cu adevarat un coltisor frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar asa este, cred ca toate avem sau ar trebui sa avem o astfel de lume inmiresmata! Multumesc ca ne-ai primit in lumea ta. Esti o sursa tare buna de inspiratie cand vine vorba despre cosmetice.

    Camelia
    http://www.beautystory.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte mult imi place cum ai organizat , o postare SUPER :)
    Sunt si eu la fel, am dulapioarele mele.....si cand imi privesc colectia de parfumuri imi da o stare de bine. Da, poate suna ciudat...dar asa e :)
    Intr-un dulapior am doar produse noi si ma bucur atunci cand mi se termina un produs si am de unde alege , asa ca te inteleg perfect . Te pup si un weekend placut iti doresc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca si voi faceti la fel, ca doar suntem femei si ne atrag lucrurile astea. seara linistita si o duminica asa cum iti doresti. :)

      Ștergere
  6. Arata minunat, foarte bine realizat! Asa ceva mi-ar trebui si mie, desi cred ca am mai putine ca tine.
    Weekend frumos si multa relaxare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, cred ca daca le aduni pe toate intr-un loc o sa te minunezi si tu cate se strang. :)

      Ștergere
  7. Îmi place felul cum sunt aranjate, multitudinea de forme, culori și arome.Cred că multe dintre noi avem produse felurite și spatiu puțin, însă de inventivitate și imaginație nu ducem lipsă.Eu le am puse pe toate pe un dulap cu rafturi, din camera pe care o folosesc pentru depozitarea mai multor lucruri și sunt ordonate în funcție de destinația lor.Mi-aș fi dorit să le duc în baie, să îmi fie mai ușor, dar nu am prea mult spațiu acolo, așa că îmi iau ce am nevoie și apoi le duc înapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca fiecare isi creaza un colt care sa ii dea o stare de bine, cred ca avem nevoie de asta.

      Ștergere
  8. Mi-as dori sa am asa un coltisor, dar cu doi prichindei in casa trebuie sa tin totul cat mai sus si inchis cu lacat, daca se poate:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine arata <3 ai super multe parfumuri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oauuu ce de goodies:-) Love it! Si mie imi place sa imi fac din cand in cand inventarul - imi induce o stare de bine xi ma face sa zambesc. Ador sa am multe parfumuri...cu celelalte cosmetice nu ma descurc asa bine, poate si din cauza ca nu folosesc multe produse

    RăspundețiȘtergere
  11. Un colţişor de poveste, tare drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place tare mult coltisorul tau cosmetic, e aranjat frumos si e spatios. Ce de sticlute parfumate vad pe acolo! Poate ne arati intr-o zi cum ti-ai aranjat si produsele de machiaj.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa-l fac exact asa cum mi-am dorit si mi-a iesit. :)

      Ștergere
  13. Ce coltisor frumos si ce mi-as baga nasul prin produsele de acolo, sa le miros pe toate! :)) Da, am si eu un astfel de coltisor, e in dormitor. Am un fotoliu mare (in care stau cand am nevoie de relaxare sau cand ma cremuiesc :D ) si un dulapior plin cu minuni parfumate. Sotul meu spune mereu ca nu intelege pasiunea asta pentru parfumuri, creme, lotiuni, uleiuri etc., nu intelege de ce imi trebuie atat de multe, dar vede ca ma fac fericita si ma lasa in pace. :D Pana la urma, ii place si lui sa am pielea catifelata si sa miros bine. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu trebuie s-o inteleaga, nu? :) Important e ca ii place rezultatul. :)

      Ștergere
  14. Am zarit un Magnetic sau m-am inselat? Si mie imi plac parfumurile mult. Am si eu un dulap, gen toaleta de pe timpuri (cu oglinda, sertarase etc) in care le tin cu tot cu cutii si uneori le scot si le aranjez in fata oglinzii si ma minunez de ele...zici ca sunt un copil cu jucariile insirate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te-ai inselat, ma leaga niste amintiri frumoase de el, am cautat acum cativa ani o miniatura si am gasit-o cu greu, din cand in cand o "adulmec" si zambesc. Stiu prea bine faza cu cutiile, o fac si eu. :))

      Ștergere
    2. Avea cineva pe fragrantica un Magnetic de vanzare prin toamna (varianta mare, parca in jur de 60 de euro vroia pe el...nu stiu daca l-a dat pana la urma ca nu am mai intrat demult pe forumul ala sa vad). Mi l-as fi luat atunci, dar tocmai imi cumparasem alt parfum si am zis ca e prea mare gaura in buget, desi as fi achizitionat o "piesa rara".

      Ștergere
  15. Cate parfumuri aaaaai! <3
    La tine este ordine, n-ai vrea sa vezi ce-i la mine :)) Nu se intelege nimic :)) sunt toate puse claie peste gramada :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era ordine, acum e un dezastru total, dar n-am tragere sa le asez, urmeaza ....

      Ștergere