Bobbi Brown Chocolate Palette

16.2.14

Sunt sigura ca si voi (ca si mine) aveti prin sertar/ dulap/ cos (sau unde va tineti produsele pentru machiaj) anumite produse de care ati uitat sau care nu v-au impresionat prea mult si le-ati folosit rar. Eu am multe si am decis sa le dau o noua sansa, asa ca in perioada urmatoare o sa va prezint pe blog cateva dintre produsele asta si cu ocazia asta poate o sa descopar si ceva ce-mi place. Astazi este vorba despre Chocolate Palette de la Bobbi Brown pe care mi-am dorit-o mult si pe care am folosit-o de maxim 3 ori.

Este o paleta dubla (daca pot sa ii spun asa), in partea de sus are patru glossuri (din care trei sunt din gama Shimmer), iar in partea de jos patru farduri (trei mate si unul shimmer). Este o paleta versatila cu care se poate crea un machiaj usor de zi sau un machiaj smokey.


Glossurile (Frosted Pink, Pink Mocha, Golden Caramel si Double Fudge) sunt foarte pigmentate, au o textura cremoasa si nu usuca deloc buzele. Rezista destul de mult si chiar daca nu ma dau eu in vant dupa glossurile care sunt in palete, le folosesc atunci cand nu vreau sa-mi fac griji in privinta buzelor.


Fardurile (Bone, Frappe, Cacao si Chocolate) sunt motivul pentru care nu am folosit aproape deloc paleta asta, mi s-au parut foarte prafoase si le-am evitat, iar acum nu stiu sa spun de ce, ma gandesc ca poate pensulele folosite la momentul ala nu au fost cele mai inspirate, poate alta sa fi fost cauza. Acum chiar imi plac, sunt foarte pigmentate, se intind foarte usor si au niste nuante frumoase (Cacao, singurul care nu este mat, este superb).


Cum vi se pare paleta?

13 comentarii

  1. Arata tare bine fardurile; sunt niste culoru calde si placute si pot fi purtate de oricine, oricand si oricunde. Nu prea poti sa dai gres cu astfel de nuante. Plus ca e suficient de mica pentru a o tine in portfard, daca de exemplu pleci 2 zile undeva si nu vreai nspe palete la tine :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Sunt, cu paletele cu farduri de genul asta nu prea ai cum sa dai gres.

      Ștergere
  3. Mie îmi plac mult nuanțele de maro și bej în machiaj.Paleta mi se pare numai bună de luat in poșetă, atunci când nu ai chef să cari prea multe după tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fardurile sunt foarte frumoase, imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, as dori sa stiu si eu de unde ai achizitionat produse bobbi brown :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paleta asta a fost luata cand am iesit din tara, gasesti produse Bobbi Brown pe StrawberryNET (linkul este pe pagina cu magazine on-line) si ebay.

      Ștergere
    2. Da, m-am uitat pe site dar nu vad Bobbi Brown la marca :-(

      Ștergere
    3. M-am uitat si eu, dar vad ca n-au nici un produs acum, posibil sa nu mai vanda sau sa nu mai fie disponibil in perioada asta.

      Ștergere
    4. Multumesc foarte mult de raspuns. Un weekend exceptional iti doresc!

      Ștergere