NailTek Ridge-Filling Base Coat (Foundation II)

7.6.12

Asa cum am mai spus si in alte dati, Natural Nail Basecoat de la OPI este baza mea preferata si cea care m-a ajutat sa am unghii tari, care nu se mai exfoliaza si nu plesnesc cand cresc putin, insa am vrut sa incerc si altceva si acum cateva luni (dupa ce-am citit/ auzit niste pareri bune despre baza asta de la NailTek) mi-am luat Ridge-Filling Base Coat Foundation II.


Nu pot sa zic ca nu-mi place, dar nici nu sunt innebunita dupa ea. Mana mea se intinde tot dupa baza de la OPI asa ca pe aceasta de la NailTek am folosit-o de maxim 10 ori, insa suficient ca sa-mi fac o parere. Intrucat nu-mi place sa-mi pilesc unghiile ca sa scap de "denivelari" (si am destule), m-am gandit ca aceasta baza - care se presupune ca actioneaza asa cum o face un fond de ten - va fi ceea ce-mi trebuie.

Am aplicat-o in 2 straturi (nuanta de bej deschis o face ideala pentru a arata culorile mai vibrante) si am asteptat cam 2 minute pana am aplicat oja. Suprafata unghiei a fost mai nivelata si oja s-a aplicat perfect, nu am intampinat probleme nici cu ojele mai inchise la culoare (nu m-am trezit cu unghii patate sau alte probleme), iar rezistenta ojei pe unghii a fost aceeasi ca in cazul folosirii bazei de la OPI.

Ceea ce nu mi se pare real in descrierea acestei baze este faptul ca intareste, hraneste si imbunatateste textura unghiei (tinand cont ca este special conceputa pentru unghiile moi si care se exfoliaza). Mai degraba o vad potrivita pentru unghii sanatoase care au nevoie doar de o baza care sa faca unghia sa arate perfect, in timp ce Natural Nail Basecoat de la OPI este ca un tratament care chiar ajuta unghia.

Nu consider ca am aruncat banii aiurea pentru ca nu este un produs prost, dar pe viitor raman la baza de la OPI care stiu ce poate si ce face. 

Ati incercat produse de la NailTek? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. nu am incercat.unghiile mere sunt tari ca piatra.puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Il folosesc de mai bine de 1 an, mai am sub 1/3. Dupa un an s-a cam ingrosat (l-am subtiat cu thinnerul de la seche), in rest sunt multumita. Dupa mai mult de un an de oje ieftine si foarte ieftine, in culori inchise sau puternice, unghiile mele nu sunt deloc ingalbenite, nu se exfoliaza, nu se rup. Opi nu am incercat, cand se termina NT vreau sa incerc baza de la Nubar, ca tot ne-ai innebunit tu cu cat de bune sunt produsele lor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nimic de la ei.Te pup si weekend cat mai placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat.multumim ca ne-ai spus parerea ta.Te invit pe blogul meu la un giveaway http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2012/06/giveaway-ladys.html

    RăspundețiȘtergere