Ispita zilei: Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir

5.6.12

Nu-mi place deloc ziua asta, ma simt foarte obosita si ploaia asta parca ma deprima ... asa ca la final de zi de munca am decis sa visez. Si azi vreau un parfum si nu unul oarecare, ci unul la care ma gandesc de ceva vreme - Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy. 



Intotdeauna mi-au placut parfumurile de la Givenchy (preferatul meu ramane Very Iresistible) insa varianta originala de la Ange ou Demon nu mi-a placut deloc. Insa Le Secret Elixir este o varianta mai puternica si mai senzuala care m-a fascinat din prima.

Este un parfum floral, care insa are notele de inceput usor amare (nu stiu cum sa descriu altfel) dupa care devine usor lemnos. Este o combinatie de lamaie si ceai verde, iasomie si floare de portocal, iar notele de baza sunt vanilie, patchouli, cedru si mosc alb. Daca as fi citit doar descrierea fara sa-l incerc nu i-as fi dat nici o sansa si mare greseala faceam. Este genul de parfum care fascineaza ...

Voi la ce parfum poftiti zilele astea?

9 comentarii

  1. La o vacanta in Lefkada, Grecia :) si...la multe parfumuri, desigur :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut asa la prima mirosire Ange ou Demon le Secret, mi l-am luat dar apoi nu stiu, l-am abandonat si am uitat rapid de el. N-am apucat sa miros varianta asta Elixir sa vad ce are in plus dar m-ai facut curioasa acum :D

    RăspundețiȘtergere
  3. parfumurile Givenchy sunt preferatele mele,Ange ou Demon varianta originala mie imi place la nebunie dar si celelalte sunt faine si Very Iresistible e super

    RăspundețiȘtergere
  4. Extravagance d'amarige este parfumul ce îmi ceva spune într-un fel anume, precum aşişderea o face Femme clasic, de la Gaultier.

    RăspundețiȘtergere
  5. hihi..si eu tot la el "balesc". si mi-am redescoperit o pasiune trecuta fata de Gucci Rush 2.
    Ps Zuzele..este superba Lefkada, absolut minunata, am fost anul trecut acolo. Insa daca te duci sa te cazezi in port, in Nidri pentru ca in Lefkada dupa ora 22 nu prea ai ce face.
    tina

    RăspundețiȘtergere
  6. Givenchy nu prea da gres, dar sincer Ange ou Demon a fost mai de umplutura- poate de aia au incercat sa compenseze acum cu Elixir:)

    Eu de curand am descoperit Alien-Thierry Mugler (compania mea le-a facut e-shop-ul si am primit goodie bags, yupiiie) si Elie Saab m-a convins ca merita incercat!

    Am avut insa o experienta oribila cu Dior Hypnotic poison Eau Sensuelle- o alergie de toata frumusetea- prima mea alergie la parfum in 25 de ani!

    Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu il am de prin iarna, e foarte ok, ma binedispune cand il folosesc...
    desi mi se pare putin tare pentru vara

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac parfumurile Givenchy, insa preferatul meu este Escada Magnetism.

    RăspundețiȘtergere
  9. il am si sunt incantata de el.sunt data de vreo 6 ore si inca se simte,nu la fel de puternic dar asta cred ca se datoreaza PH-ului

    RăspundețiȘtergere