Giveaway: Victoria's Secret The Sexiest on Earth Black Logo Speedy

24.6.12

Astazi am decis sa fac un giveaway diferit de cele de pana acum. Diferit pentru ca premiul de data asta este ... o geanta si nu orice geanta, ci una (editie limitata) de la Victoria's Secret, mai exact The Sexiest on Earth Black Logo Speedy.


Este o geanta micuta (30 x 20 cm si 14 cm adancime) din material (nylon) negru cu interior roz (imprimat cu "I Love Victoria's Secret"), cu buzunar interior, iar partea metalica este aurie.



Ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga aceasta geanta? Sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti povestea tinutei si ocaziei cu care ati purta aceasta geanta (am spus poveste, deci asta vreau - o poveste cu cuvinte si senzatii, nu 2 randuri scrise in graba - o poveste care sa ma faca sa ma simt acolo si care sa ma faca sa visez alaturi de voi).

Giveawayul este deschis pana pe 1 iulie ora 22:00 si voi alege si anunta castigatoarea in data de 2 iulie (voi alege acea poveste care imi va transmite caldura, emotie si dorinta) asa ca puneti-va imaginatia la bataie si astept cu interes participarile voastre. (daca aveti blog si doriti sa faceti povestea voastra publica, puteti sa-mi lasati linkul catre postare si comentariul va fi valid)

Sper sa va placa acest giveaway si sa am ce povesti frumoase sa citesc!

18 comentarii

  1. Cred ca cel mai interesant giveaway de pana acum..Daca am imaginatie zilele astea,cu siguranta o sa ma inscriu si eu facandu mi publica povestioara pe blog,si apoi trimitandu-ti un link..Multumim pentru asa un giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se apropie luna iunie si vara seamana pentru mine cu o lumanare... fierbinte si parfumata, frumoasa si stralucitoare. Se întuneca atat de tarziu acum, incat aproape ca nu mai fac diferenta intre zi si noapte. Dar nici nu imi pasa. In vara am posibilitatea sa ma bucur de o libertate totala. In aceasta perioada a anului, pe teritoriul meu se afla cele mai frumoase locuri, cluburi, cafenele si petreceri care mai de care. Abia astept sa ma bucur de ele, sa iau la rand fiecare cafenea si sa ma simt precum o printesa alaturi de prietenii mei.
    Imi imaginez diminetile calduroase care vor urma si singurul lucru care ar putea sa ma racoreasca ar fii un dus aproape rece , dupa care am sa imi iau cheile de la masina si am sa bat orasul in lung si lat. Ups dar cred ca am uitat ceva.... Oare ce o fii? Ahh da!! Nici nu se poate sa uit asa ceva ... machiajul :) dar asta va fii rapid pentru ca e vara si trebuie sa fie cat mai freshh... dar mai intai de toate pentru a ma simti bine si ca o printesa am nevoie sa si arat asa. Imi voi rascolii cu dimineata dulapul in fiecare dimineata in lung si lat si in acelasi timp voi face cate o lista noua de cumparaturi sigur dar in cele din urma voi gasii ouftitul perfect .... Voi gasi acea rochie maxi care este potrivita pentru orice moment al zilei, voi gasii colierul masiv si colorat in nuante care mai de care, si ii va da o pata de culoare rochiei vaporoase de culoarea portocalie si nnu voi uita de sandalutele tip wedges cu platforma care vor da farmec tinutei mele. In cele din urma am sa imi arunc portofelul in geanta Victoria Secret, un gloss, mini parfumelul si inca cateva accesorii indispesabile unei fete. Imi voi lua doar ochelarii care i-am lasat la iesire din casa pe un raft si cheile de la masina. Geanta este cea care completeaza tinuta mea si care ma face sa ma simt "The Sexiest on Earth" Tot ce mai ramane de facut e sa merg sa o iau pe prietena mea cea mai buna si sa ma bucur de viata. Asta va doresc si voua pentru vara asta... Sa va bucurati de ceea ce aveti si de ceea ce a-ti putea avea cum stiti voi mai bine.
    Va pup si sper ca v-a placut povestea mea :)
    Talpos Romina
    email:green_litlle_eyes@yahoo.com
    blog: www.gossipalldaylong.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit a venit vara !!!
    Cat am ravnit la acest anotimp, cat l-am asteptat...iata ca a venit si am de gand sa profit de acest anotimp la maxim !!
    Vara o asociez cu concediul...sper ca anul acesta sa ajung pentru prima data la mare. Sa ma bucur de priveliste, sa ma distrez cu prietenii mei, sa gust vara din plin.

    Sa ma deconectez de tot si pur si simplu sa traiesc si sa imi satisfac toat mofturile.
    Sa stau la plaja fara nici un stres si sa ma racoresc cu o limonada rece.
    Dimineata la prima ora sa savurez cafeaua pe balconul hotelului si sa imi alint privirea cu privelistea superba....sa pot privi departe, departe...fara sa imi pese de nimic.
    Dupa cafea urmeaza micul dejun care contine cateva fructe si o farfurie de lapte, menite sa imi dea doza de energie.
    Dupa toate astea urmeaza pregatirile pentru prima zi in care ma voi bucura de mare !!!
    In camera de hotel ma dichisesc asa cum imi place...putin machiaj natural, o rochita vaporoasa alba si parul rebel si ondulat lasat pe spate. Imi pun ochelarii si sunt gata sa incep aventura :) Dar stai...am uitat ceva...lipseste ceva. Dar ce? Ma gandesc, ma invart...sunt prea nerabdatoare sa ies din hotel incat m-am zapacit de tot. ZBANG!!! Am uitat geanta...ma intorc in camera si geanta Victoria's Secret ma astepta cuminte pe pat. Iau cu mine cateva produse indispensabile, le bag in geanta si gata. Inainte de plecare fac o pirueta in fata oglinzii si un zambet siret imi apare in coltul gurii....geanta e accesoriul care completeaza tinuta. Rochita alba vaporoasa imi da un aer strengaresc, un aer liber si sexy in acelasi timp. Accesoriile mari sunt "rama" rochitei iar platformele imi dau aerul acela de senzualitate care il doream. Geanta Victoria's Secret se adapteaza perfect tinutei, e gata sa iesim sa ii fac inaugurarea si sa ne bucuram impreuna de prima zi la mare.
    Imi dau seama ca m-am abatut cam mult in camera si probabil prietenii mei ma asteapta in holul hotelului.
    Iau geanta si ma grabesc ca sa nu ma astepte prea mult.
    Toata lumea imi lauda geanta...fetele arunca priviri pline de invidie...iar eu ma simt si mai mandra de noua geanta :)
    Suntem gata de plecare...ne urcam in masini si ne incepem aventura.
    Apoi plaja, limonada rece, plimbari pe faleza,rasete si multa voie buna.
    Se face tarziu...e timpul sa ne intoarcem la hotel sa ne schimbam tinuta pentru o plimbare seara, pentru o teresa, sau un club...cine stie?
    Cum de obicei sunt intarziata incerc sa nu intarzii din nou.
    Dar ce tinuta sa aleg? Geanta Victoria's Secret ma ajuta si ma las inspirata de eleganta si finetea ei pentru o tinuta de seara.
    Deschid sifonierul si ma decid asupra unei rochite albe sexy cu umerii cazuti si cu spatele gol. E potrivita pentru aceasta seara....voi fi "The sexiest from the earth", bronzul va iesi in evidenta iar geanta ca completa tinuta.
    Aleg o pereche de pantofi rosii care sa reprezinte o pata pentru tinuta.
    La ochi prefer un machiaj simplu compus din tus negru, rimel, putin blush si un ruj rosu :)
    Si iata-ma din nou gata de plecare, gata sa frapez din nou cu prezenta mea si sa atrag toate privirile iar geanta Victoria's Secret sa starneasca din nou invidie in ochii fetelor.
    Ne plimbam pe faleza, simt vantul cum imi mangaie parul rebel si ma las purtata de val !!!!

    Ajungem din nou la hotel... a fost prima zi la mare...o zi superba cu multe trairi, zambete si cu multe amintiri.
    Mai avem de stat inca 6 zile in care o sa ma bucur din plin de vara !!!!
    Ma demachiez, ma schimb si ma bag in pat.
    Asez geanta pe scaunul de langa pat si ii multumesc ca mi-a fost prietena in prima mea zi la mare, ca m-a inspirat si cu ajutorul ei am atras toate privirile si m-am simtit in al 9-lea cer !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este vara, iar acest anotimp imi da un optimism aparte. Ma uit pe fereastra si vad trei pustoaice...Wow! Ce as mai vrea sa dau timpul inapoi sa mai fiu si eu o pustoaica. Sa ma simt la fel de sexy cum ma simteam inainte. Si de ce nu as fi sexy? Ce ma opreste?
    "Hey, tu draguto!Ai gargauni in cap? Doar ca nu ai 3-5 kg in minus iti trec astfel de idei prin minte!? Deschide sifonierul si simte-te libera!" - ma imbarbatez eu singura.
    Hmmm! Sa ma gandesc...De ce are nevoie o femeie ca sa se simta increzatoare in sine? Stiu...pe mine m-ar face sa pasesc cu incredere si sa ma simt frumoasa o geanta potrivita si o pereche de pantofi pe masura. Pantofii ii am, imi mai lipseste geanta. Ma uit pe geam...Una dintre pustoaice are o geanta Victoria's Secret, mai exact The Sexiest on Earth Black Logo Speedy. Nu-i de mirare de ce pare atat de draguta, cu geanta aia cred si eu... Inchid ochii si imi imaginez ca e a mea... Parca ma si vad...Am in picioare pantofiorii negri cu bareta, port fustita albastra in pliuri cu imprimeuri si un top alb. Accesoriile sunt alese cu grija si port ochelarii mari, negri si un ruj rosu aprins. Tin geanta pe umar cu atata stil, incat par rupta din reviste. Nu ma mai satur sa ma admir in visul meu...Visez , visez cu ochii deschisi, visatul nu costa nimic, asa ca imi continui visul... Pasesc cu fermitate si pamantul parca ramane mut in urma mea de admiratie, parca se intreaba unde ma duc si ma urmeaza credincios...
    Deschid usa, educatoarea ii spune fiului meu ca am venit sa-l iau...Cand ma vede imi spune ca sunt cea mai frumoasa mamica din lume...Imi creste inima de bucurie, exact asa ma si simt...Surprind cateva mamici privindu-ma insistent, le zambesc si ma simt bine, ca de fiecare data cand sunt admirata...Imi scot copilul in oras si ma intalnesc cu cateva prietene, care vin si ele cu copiii lor...Toate imi spun ca m-am schimbat in bine..."Sa fie oare de vina geanta?" -le spun eu si le arat geanta . Ele se bucura asemenea unor copii la vederea unor acadele, dar stai... fata cu geanta Victoria's Secret pleaca si imi ia cu ea si visele mele...Adio vis frumos si sa nu uiti sa mai vi pe la mine, mai avem atatea lucruri de visat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Barcelona...visul meu! Este vara si trebuie sa ne facem planuri de vacanta. Impreuna cu iubitul meu ne am decis: anul acesta mi se va indeplini visul! Barcelona here I comeee!
    Pregatirea de vacanta e in toi. Facem bagajele...muuulte muuulte haine dar pastram loc si pentru cumparaturile de acolo.Prima plimbare din locul de vis o facem pentru a manca ceva. M am imbracat, m am aranjat...nu pot sa fac primii pasi in Barcelona fara a arata impecabil. Piesa de rezistenta din tinuta...geanta Victoria's Secret The Sexiest on Earth Black Logo Speedy castigata pe blogul Cameliei. Acum tinuta este completa!
    Am mancat, ne am plimbat, am vizitat magazine...totul e perfect. S a intunecat si mergem spre hotel. Demachierea de seara, un dus calduros si somn.
    E dimineata! Cand m am trezit....nu ma mai aflam unde ma culcasem...Totul a fost un vis. Nici Barcelona nu mai e...nici gentuta... :(
    Sper ca macar una dintre ele sa devina realitate vara aceasta si sa nu raman fara nici una :)

    RăspundețiȘtergere
  6. http://amicidevorba.blogspot.ro/2012/06/scrisoare-catre-camelia.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi dau startul la idei si.ti scriu tot ce.mi vine in gand dar din suflet. Geanta e coltul de aur al oricarei femei in care gaseste tot c evrea cand vrea si cand are cea mai mare nevoie,mai mult,e accesoriul cu care ea se diferentiaza de sexul masculin,e accesoriul cu care ea se simte feminina si atat de frumoasa. Cu o pereche de pantaloni de blugi scurti cu tinte,nu prea vulgari dar nici prea lungi cu o camasa cu imitatii florale ca sa simtim din plin venirea verii,o pereche de sandale gladiator in aceasi nuanta cu geanta ,o pereche de ochelari si sunt gata! Gata? Gata sa.mi petrec ziua intreaga mergand pe strazile Parisului,un vis avut de, mica dar inca neimplinit,gata sa.mi pierd tot timpul mergand sa admirand frumusetea si fiecare detaliu al acestui vis,un loc al dragostei,iar eu bine inteles ,sunt in al 9 lea cer,vazandu.mi visul cu ochii si simtindu.ma ca atare.

    Felicitari pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Trag aer in piept si incerc sa privesc sper viitor...incerc sa imi imaginez ce mi se pregateste..incerc sa ghicesc daca in sfarsit se va intampla...mi-e frica sa sper.....sa visez...insa inevitabil simt..visez..cu ochii deschisi uneori...ma vad realizand visul vietii mele..acel vis care ma mistuie si nu ma lasa sa dorm...ma apasa...ma impiedica sa fiu pe deplin fericita...Privind retrospectiv nu realizez cum s-a ajuns aici...nu realizez unde a disparut vointa si lupta mea...oare am renuntat? Gandul la acel vis ma poarta aievea prin lumi unice..inexplicabil de indepartate...sperantele sunt nule...dar tot mai CRED...Nu spun nimanui pt ca ma doare..simt o durere vie...o dezamagire totala legata de aceasta viata de c...t...aceasta viata in care pt a triufa ai nevoie doar de bani..relatii si cunostinte...Refuz sa fac parte din aceasta adunatura de vampiri care ne lasa fara vlaga..ne ia orice urma de demnitate ...
    De-alungul existentei mele am avut un singur vis..UNUL..ATAT..un vis umbrit de rautatile si intrigile celor din jur ..caci imi amintesc cum, desi eram doar un copil toti imi aruncau in fata vorbe dure..aspre...imi taiau visul de la radacina...ma faceau sa ma simt ”defecta”...vroiam sa devin invatatoare..cu tot sufletul..cu toata fiinta...”Nu poti...esti incapabila...nu vei reusi...” Si asta nu pentru ca am fost o eleva proasta..nu, deloc..de cand ma stiu am invatat..am invatat si iar am invatat..am luat premiul I timp de 12 ani la rand ..bursa in facultate etc...Am pierdut multe incercand sa triumf in aceasta lume meschina..am pierdut ani frumosi..iesiri in club..parc

    RăspundețiȘtergere
  9. ...Motivul pentru care mi se taiau aripile atunci cand vroiam sa zbor era simplu pt Ei...dureros pt mine: eram..sunt raraita....Iar EL pt acest lucru ma iubeste cel mai mult..ma considera deosebita..altfel

    Am renuntat ....dar am continuat in acelasi timp...am vrut sa mi se implineasca visul macar pe jumatate..am devenit profesoara...pe hartie doar caci pt a profesa am nevoie de ...cum sa le zic..PILE???
    Asa ca...adio vise..adio sperante...adio...Dar parca nu pot sa ma opresc din visare...De cate ori nu m-am visat in prima zi de scoala? In prima ora..in fata lor ..a elevilor mei? De cate ori nu m-am gandit ce voi purta? Ce le voi spune...In fiecare seara visez...oare mott-oul meu in viata este corect? ” Cand iti doresti ceva cu tot sufletul,Universul comploteaza pentru tine”..eu cred in el..cred in viata desi uneori lucrurile par imposibile...
    Inima imi bate in piept gata sa iasa...sufletul goneste nebun prin curtea plina de copii ..Vad doar umbre care imi zambesc si ma radiografiaza din cap pana in picioare...tremur....simt ca ma impiedic...noroc ca langa mine este el...ma tine de brat..ma strange ..se uita in ochii mei si desi nu spune nimic il aud:„ n-ai grija...va fii bine...tu poti„ ..caci el este singurul care ma crede capabila de lucruri marete...ma vede ca un geniu intr-o lume ridicola...ma ridica in slavi si ma face sa ma simt femeie..
    Urc treptele...ne oprim in dreptul unui grup vesel care ne zambeste..nu vad si nu aud nimic...incerc sa zambesc...sa par sigura pe mine.. insa nu cred ca imi iese...
    Port o rochie vaporoasa..alba..potrivita pentru aceasta zi calduroasa de toamna...Parul imi flutura in vant..imprastiind aroma dulce a parfumului meu..atat de puternic incat o simt si eu..imi invadeaza simturile si imi opreste respiratia...ma opresc o clipa..trag aer din nou in piept si merg mai departe...Port o perche de sandale comode..desi putin inalte pentru confortul meu...dar astazi este o zi importanta..trebuie sa fac sacrificii pt a arata bine...Totul trebuie sa imi dea incredere..sa ma faca stapana pe mine ...sa ma faca sa merg cu privirea tintita spre viitor...si cum sa nu ma simt bine cand port o geanta Victoria ” s Secret? Una dintre putinele mele piese ” de firma”...pentru ca, niciodata nu am pus accent pe firma hainelor, a accesoriilor..intodeauna m-am lasat surprinsa de calitatea lor...insa treptat mi-am dat seama ca de multe ori aceste doua aspecte( de firma si calitate) sunt sinonime...
    Priviri taioase aproape ma fac sa ma impiedic...aud susoteli ..desi nu le privesc simt cum sunt privita si analizata din cap pana in picioare...
    Tresar...suna clopotelul..ma trezesc..este defapt alarma telefonului...iar am visat...dar gentuta e reala..si poate fii a mea...si cine stie?poate imi va fii tovarasa in visul meu..poate toamna imi va aduce o bucurie...
    Multumesc pt comcurs...pt ca mi-am putut exprima sentimentele si trairile in scris...nu am putut povesti nimanui framantarile mele...uneori nici LUI nu i le spun..prefer sa tac..sa simt doar!

    RăspundețiȘtergere
  10. scuze ca am lasat 2 com..nu ma lasa sa las doar unul..mi se spunea ca este prea lung comul..pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Intreaga personalitate a unei femei incape intr-o geanta. Dar nu in orice geanta… Grija pentru detalii masoara feminitatea in ochii privitorului ca-ntr-un muzeu si fiecare accesoriu spune o poveste. Ansamblu generos de frumusete impletita cu nebunie, geanta care sa-mi fie oglinda mie trebuie sa fie intr-o nuanta inchisa la exterior, cel mai probabil negru, micuta si eleganta, sa para serioasa si cuminte iar explozia sa vina, neasteptat, din interior. Ceva electrizant, roz, vesel si surprinzator. O astfel de geanta ar putea oferii curiosului cu ochi cunoscator, rezumatul prorpiului meu foc de artificii. Ceva care sa mearga purtat intr-o mie de tinute fara sa se demodeze, fara se deranjeze, un accesoriu atemporal si la fel de incantator cu fiecare alegere. Genul ala de geanta pe care s-o aleg cu ochii inchisi si pentru care sa construiesc tinute care s-o puna in valoare.
    Intr-un raft dintr-o vitrina ma striga geanta pentru care rascolesc portofelul, pe care o doresc pana la adoratie, pana la abandon. Din mana mea stanga, plicul verde isi simte sfarsitul. Mi s-au accelerat bataile inimii, zambesc la ea si ea la mine, ca-ntr-o neinceputa inca poveste de iubire. E un flirt. Nevinovat si in acelasi timp sexy, ca la prima iubire. Imi cere sa impartim un secret, secretul Victoriei. Si accept complice, promitandu-i promovarea intr-un dressing doar al ei! Departe de ochii trecatorilor, in propriul sau regat! La mine acasa!
    Nu-mi amintesc ce port, ma face s-o simt suficienta sa domine orice tinuta, o vad a mea si uit, ca-n filmele alea in care toate se misca si tu stai pe loc, tot ceea ce-mi imbraca astazi coloritul zambetului. E perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  12. fb:tatiana sorina
    share:http://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/465012090195256
    as folosio tot timpul,la toate tinutele ,o doresc
    multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Pff,aceasta poseta exprima idealul de lejeritate,eleganta ,pentru o vemeie care stie ce vrea.Stim cu totii ca brandul Victoria Secret's este unul de renume,precum si ingerasii ce defileaza in frumusetile de creatii pe cele mai marete podiumuri mondiale.


    Vad aceasta poseta in vitrina unuia dintre magazinele Victoria Secret's din Briarwood Mall din Michigan ,facand cu ochiul oricarei trecatoare si implorand purtarea acesteia intr'un outfit lejer dar totodata seducator.

    Ma vad purtand frumusetea de geanta neagra,idealul de frumusete si eleganta, la o iesire cu fetele seara,imbracata casual intr'o pereche de blugi lungi Lee Cooper(preferatii mei ) suflecati in partea de jos ,cu o bluza cu un umar liber alba + surpriza serii: O pereche de Louboutini like this babiess:X :http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&sa=N&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbnid=-1cAD0k2mkMpLM:&imgrefurl=http://www.kissnews.ro/2011/02/20/cinci-modele-clasice-de-pantofi-foto/&docid=de6qriU4CNjzoM&imgurl=http://www.kissnews.ro/wp-content/uploads/2011/02/modele-clasice-pantofi-louboutin-pigalle.jpg&w=360&h=540&ei=mD7wT_uROMfusga8ztCPDw&zoom=1&iact=hc&vpx=362&vpy=108&dur=1335&hovh=275&hovw=183&tx=77&ty=112&sig=112496801098146401777&page=1&tbnh=133&tbnw=89&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:1,s:0,i:72.

    Imi place tare mult geanta deoarece este incapatoare,are un design frumos ,clasic si girly,este neagra pentru a se putea asorta la orice vestimentatie casual,deoarece la vestimentatiile de gala sau de ocazie nu putem sa punem o geanta Victoria Secret pe post de clutch ;)) Poate un plic Victoria Secret,cine stie ce ne mai rezerva brandul renumit.

    Daca as putea sa aleg pe cineva cu care as vrea sa seman sau care as vrea sa poarte outfitul creat de mine(bluza alba cu un umar gol,blugii Lee Cooper si Louboutini) as alege cu siguranta una dintre acesti trei ingerasi;)):Adriana Lima,Miranda Kerr sau Doutzen Kroes
    Ps: le apreciez stilul vestimentar si de aceea le'am si ales,sunt frumoase si merita sa fie Modelele Victoriei:D

    Sper ca te'a captivat povestea mea,and I wish i'll be the winner:d

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia am ajuns la mare,e plaja..peste tot petale de trandafiri,lumanari..o atmosfera romantica!Cina ma asteapta pregatita pe o masa rotunda,cu ornamente rosii!

    Parcurg un drum presarat de trandafiri......la capatul acestui drum o scrisoare si geanta mult visata de mine geanta neagra Victoria Secret!!!

    Fericita,iau geanta deja o putem pe brat,dar ma aplec sa citesc cele cateva randuri scrise de sotul meu:
    "Pentru tine,raza mea de soare,cu ocazia aniversarii a 3 ani de casatorie,astazi 11 iulie,!!Stiu ca aceasta geanta iti aduce zambetul pe buze,imi usureaza mie portofelul si iti imbogateste tie colectia de 25 de genti!!"

    Emotionata aleg spre sot,il sarut si ii multumesc!!!


    gfc:irina andreea
    Iti urmaresc blogul cu mult interes,si imi place ceea ce scrii

    share fb:https://www.facebook.com/irina.andreea.94/posts/335191213225832

    Chiar mi-ar placea sa primesc aceasta geanta,sunt o impatimita a gentilor,iar de cand sunt mamica,.,mi-am cam neglijat pasiunea:cumparatul gentilor

    RăspundețiȘtergere
  15. andra katerina1 iulie 2012 la 15:31

    Era o zi ploioasa de primavara. Ma duceam spre facultate, imbracata destul de elegant: intr-o rochita verde, pantofi cu toc cui negri si noua mea geanta de la Victoria's Secret. Ma simteam increzatoare, ma imaginam intr-o secventa dintr-un film. Eu, mergand apasat, cu privirea inainte, aparandu-ma de ploaie cu o umbrela, purtand rochita mea preferata si noua mea geanta. Ma simteam cea mai sexy femeie din lume. Eram de neatins. Numai privirile tuturor colegelor invidioase pe mine ma intepau de la spate. Nu bagam in seama baietii care fluierau, nici macar pe cei care abia puteau sa ridice privirea spre ochii. Eram sexy, pentru mine. Nu ma interesau barbatii. Insa cum ma imaginam eu pe un catwalk, urcand scarile, am alunecat pe o treapta, m-am dezechilibrat si incercand sa revin iar la statutul de femeie invincibila, am simtit cum cineva ma strange tare de mana si ma indreapta.
    - AU! Nesi…
    Nu am apucat sa termin cuvantul jignitor ce aveam sa i-l adresez celui ce m-a apucat de mana, ca mi s-au inmuiat genunchii in fata celor mai frumosi ochi pe care ii vazusem vreodata in viata mea. Mi-a ridicat frumos geanta, stergand-o de praful ud.
    - Uite, geanta nu a patit nimic. Tu esti ok? Ma intreba eroul meu anonim.
    Balbaind putin ii raspund ca sunt bine si ii multumesc.
    Nu ma mai interesau rasetele celor din spatele meu, simteam ca plutesc. Desi nici nu stiam cum il cheama, toata ziua mi-am facut scenarii in cap: eu impreuna cu el. Ajunsesem chiar sa decorez casa unde vom locui, sa stabilesc ce rasa vor fi cainii nostril si ce nume le vom pune copiilor nostri. Am incercat disperata seara, cand am ajuns acasa, sa il caut pe facebook. Cred ca am intrat pe la toti colegii de facultate in lista de prieteni, incercand sa-I surprind ochii superbi printre miile de poze mici, dar fara success. Urmatoarele zile mi le-am petrecut urmarind toti baietii din oras, incercand sa-l gasesc. Regretam enorm ca nu am facut cunostinta, eram cu zambet tamp pe fata si speram la o minune.
    Zilele au trecut, la fel si saptamanile si lunile… Aveam nevoie de o stralucire in viata mea monotona, eram inconjurata numai de lucruri materiale si nimeni nu mai imi dadea fiori ca eroul meu. Am tot asteptat un semn, dar nu a venit de nicaierI.
    Era toamna. O zi mohorata, la fel ca si mine. Nu aveam chef de nimic, eram doar cu gandurile mele si geanta mea care nu mai era noua, dar care reusea sa ma simt putin mai bine, eram sexy, eram femeie, dar in sufletul meu… era un gol imens. Mergeam cu ochii in pamant, gandidu-ma ca s-a terminat vacanta, incepe ultimul an de facultate si eu sunt tot… singura.
    Aud din departare:
    - Ea e! Iti spun eu, ea e!
    - Nu cred, ea era increzatoare, nu trecea ea asa neobservata pe strada… Sau stai…
    HEEEY!!! Stai putin, Victoria’s secret! Tu esti!!!
    M-am intors speriata, nu stiam ce se intampla si i-am vazut privirea inconfundabila, privirea calda si copilaroasa. Eroul meu!
    - Am incercat sa te gasesc atat de mult timp. Regret ca nu ti-am cerut numarul de telefon in acea zi, te-am recunoscut dupa geanta!
    Am zambit timid…
    - Buna, sunt Andra! Si eu te-am cautat…
    Si au trecut 3 ani de la aceasta poveste. Acum ne decoram casa in realitate si ne pregatim pentru venirea primului nostru copil. Ne-am cununat la doar jumatate de an de la prima intalnire. Piesa dupa care mi-am ales tinuta a fost geanta care ne-a reunit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o poveste superba.....Andra de ce nu te faci tu scriitoare de romane de dragoste?...eu iti promit sa le citesc pe toate ....felicitari pentru talentul tau:*

      Ștergere
  16. Ah nu se poate... iar am intarziat! Cum se face ca gasesc ceva de citit interesant tocmai cand ar trebui sa ma pregatesc de plecat?!
    Of si oare acum ce sa iau pe mine.. Cred ca ar fi bine sa iau tricoul roz cu buline albe pe care tocmai l-am cumparat si care se leaga in fata pentru ca timp de calcat nici nu se pune problema sa mai am. Pantaloni vreau unii lungi neaparat pentru ca am inteles ca hun ma duce la un restaurant mai fancy. Pana la urma ii iau pe cei mint. Mai ramane sa imi iau repede o pereche de pantofi cu toc negri inainte sa plec si sunt cam gata.
    Trrrrr
    "-Hei dar ce faci? Esti gata?
    -Da. Defapt mai am doar vreo 10 minute si poti sa vii.Te pup"
    10 minute? Da sigur! Cred ca si-a dat seama si el ca defapt o sa fiu gata peste vreo 20 de minute minim.
    Si-acum oare cum ma machiez? Nu cred ca am timp de ceva elaborat pentru ca iar o sa se supere ca am intarziat.
    Putin bbcream, pudra sa seteze putin bbcream-ul, eyeliner. Ups! Evident ca atunci cand ma grabesc nu imi iese de nici-o culoare machiajul! De parca poate sa imi iese si mie vreodata codita decent. Acum trebuie sa sterg si sa o iau de la capat. Ma mai dau cu putin blush , cu un lipstain pentru ca hun niciodata nu suporta sa ma dau cu ruj si sunt gata.
    Imi iau repede tocurile si geanta pe care mi-a dat-o hun la aniversarea trecuta si plec.
    Totusi exact inainte sa ies din casa imi dau seama ca nu m-am dat cu parfum. Of mi se intampla a mia oara sa uit asta. Iau parfumul, il azvarl si pe el in geanta si stau sa ma gandesc daca am mai uitat ceva. Cred ca nu.
    Cand ma vede hun deja incepe sa zambeasca. Ce conteaza ca eu intarzii de fiecare data . Pentru el conteaza decat sa ma vada.
    -Nu cred ca ai luat geanta pe care ti-am daruit-o.
    -De ce nu? Stii ca imi place! In plus imi incape cam totul in ea uite!
    In timp ce deschid geanta sa ii arat hun se apleaca si incepe sa faca ochii mari.
    -Off draga mea nu stiu cum reusesti sa cari tot timpul atatea cu tine. Sigur nu mai gasesti nimic in dezordinea asta!
    -Ei hun dar am nevoie de tot. Niciodata nu poti sti ce se iveste si trebuie sa fiu pregatita.
    -Asa este.Poate te rapesc si nu iti mai dau drumul . Sa fii doar a mea, iar eu sa fiu doar al tau.
    -Ce draguut. Dar stii ca mereu voi fi doar a ta ! Cine altcineva ma cunoaste la fel de bine ca tine? Cine ma rasfata in fiecare zi? Sa nu crezi ca o sa ma pierzi vreodata. Si totusi stii ca dragostea trece prin stomac. Imi e cam foame.
    -Intotdeauna ma faci sa rad. Mergem acum scumpa mea la masa.

    //
    Asta e povestea mea:d Daca ar fi fost dupa mine as mai fi continuat la nesfarsit dar am zis totusi sa ma opresc:D
    Sper sa iti placa,
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. Da stiu o sa spuneti ca incheierea unei relatii nu este un capat de lume si ca tragedia este cu atat mai insignificanta cu cat nici macar nu l-am iubit. Ceea ce nu intelege lumea e ca nu imi e dor de el, nici macar sa fac sex cu el ( si da sexul era intradevar extraordinar) defapt ma doare amorul propriu, sa fi parasita de un barbat pe care il considerai catelusul tau nu e tocmai imbucurator sau ceva despre care vreau sa vorbesc. Ati putea spune ca imi merit soarta pentru simplul fapt ca am decis sa ma joc cu sentimentele cuiva, posibil chiar sa aveti dreptate cu toate astea realitatea e una singura mandria mea e bucatele pe podeaua asta murdara si singura soltie e un orgasm intr-o cutie, mai exact o geanta noua, neagra ca dispozitia mea si cu toate acestea perfecta.
    In taxi in drumul spre casa ma decid ca sa stau sa imi jelesc mandria pierduta singura nu este tocmai ideal deci o sa ies in oras, o sa ma distrez si o sa-mi gasesc un catelus nou, doar pentru ce sunt barbatii? Ma imbrac in viteza deoarece este deja destul de tarziu si bineinteles iau cu mine geanta noua .
    Intru intr-un bar oarecare si ma gandesc ca nu am facut o alegere tocmai fericita la urma urmelor inafara de trei betivi si un lungan caruia nu ii pot vedea fata deoarece sta la bar localul e gol. Decid sa ma asez langa lungan, poate, poate cine stie?
    Comand o vodca, dubla , in timp ce barmanul imi toarna bautura ma gandesc "grozav, sigur crede ca sunt o alta betiva intr-un bar rau famat" dar lunganul aparent intrigat de gusturile mele in materie de alcool se intoarece inspre mine. "As fi pariat ca o sa ceri o margherita" imi spune "Ce credeai ca bauturile tari sunt doar pentru barbati" raspund. " Nu, bineinteles ai dreptate, dar am avut o zi cam proasta din cauza unei foste iubiri si am tendinta sa ma cert cu toata lumea" . Ma uit in ochii lui, si zic "Ei bine asta inseamna ca suntem doi care au avut o zi proasta". Poate ca ma arunc cu capul inainte iarasi dar il intreb "nu vrei sa mergem sa bem o cafea undeva?" Accepta pe drum ma intreaba daca sunt mereu asa directa, ii raspund ca nu dar ceva din el m-a facut sa indraznesc. in timp ce ne continuam drumul vorbim intruna, ajung sa stiu mai multe despre el decat am stiut despre majoritatea barbatilor din viata mea, adevarul e ca pana acum amanuntele nu m-au interesat dar acum lucrurile s-au schimbat, nu stiu de ce. Ne bem cafeaua si chiar daca pare suprinzator cu el nici linistea nu e apasatoare ne potrivim perfect si asta poate fi usor de observat. Ne bem cafeaua el achita nota ma ridic de pe scaun si ma intorc sa-mi iau geanta cand realizez ca geanta nu e acolo. Probabil am lasat-o la bar se ofera sa ma insoteasca pe drum ii dau numarul meu de telefon . Ajungem la bar dar geanta nu e nici acolo poate ca la urma urmei nici macar nu mai am nevoie de ea poate ca geanta avea o misiune clara sa-mi aduca un barbat alaturi de care sa raman pentru totdeauna. Nu stiu sigur asta dar timpul va stii sa imi arate daca acesta este adevarul sau doar am pierdut o geanta editie limitata pe care am cheltuit o gramada de bani.
    d_alexandra95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere