Despre ce o sa-mi dau cu parerea ...

17.6.12

Daca urmariti pagina de Facebook a blogului sigur ati vazut ca saptamana asta am primit cateva produse pentru testare asa ca in perioada urmatoare voi incerca produse noi, ceea ce nu poate sa fie decat un motiv de bucurie pentru o curioasa ca mine.

La inceputul saptamanii am primit un colet de la CareSpot cu produse Mario Badescu (Control Cream - am folosit-o deja si chiar imi place si Enzyme Revitalizing Mask - pe care am avut-o in varianta mini si mi-a facut o impresie foarte buna) si cateva mostre (Chamomile Cleansing Lotion, Azulene Calming Mask, Kera Moist Cream, Ceramide Eye Gel si Suncare SPF30), sampon Bed Head din gama Colour Goddess (descrierea m-a "prins" din prima - terapie pentru roscate focoase si brunete senzuale) si un produs de styling de la Osis+, mai exact Dust It Texture Mattifying Powder (n-am incercat nici un produs de acest fel pana acum, deci sunt chiar curioasa sa vad ce poate face).



Iar vineri, exact inainte sa plec de la birou, am primit de la Trender coletul cu produsele Ivatherm pentru noua campanie lansata pentru bloggerite. Desi de obicei nu particip la campanii de testare, la aceasta am vrut sa particip din 2 motive: pentru ca inca n-am o parere clara despre produsele Ivatherm (in trecut am incercat 2 produse de la ei, unul care mi-a placut - crema pentru ten cuperozic si unul care nu mi-a placut deloc - lotiunea micelara) si pentru ca aceasta campanie are un slogan care imi place "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?" si am ales-o pe mama sa testeze si ea produsele Ivatherm.

Eu mi-am ales 2 produse din gama Ivapur (gelul spumant purifiant si exfoliantul purifiant delicat), iar pentru mama am ales gama Una (crema anti-aging pentru fata si crema anti-aging contur ochi), iar in Beauty Boxul primit mai erau 2 ape termale (una este deja la frigider si e folosita in fiecare dimineata).


Voi reveni cu impresii despre produse pe masura ce le testez si-mi fac o impresie clara despre ele.

6 comentarii

  1. Si apa mea termala tot la frigider este :)) Bine, aveam deja un flacon inceput, pe cel primit acum l-am pus la pastrare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am primit coletul CareSpot. Te indiviez pentru pudra aia de la Osis+ , este excelentă .

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost atat de fraierica incat n-am confirmat inscrierea la campania Ivatherm in timp util :((

    RăspundețiȘtergere
  4. wow de cand imi doresc setul dumb blond de la bed head:(( Sa le folosesti sanatoasa si iubita si sa ne zici si noua cum iti plac!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit si eu Control Cream dar, spre rusinea mea, nu stiu cum se foloseste. Din descriere, imi pare mai degraba o crema pt iarna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, nu este crema de iarna, poate fi folosita ca tratament local pe zonele rosii/ iritate/ descuamate (si chiar ajuta - eu am avut o dermatita de contact pe nas de la ochelarii de soare si in 3 zile mi-a vindecat-o aproape total) sau ca o crema hidratanta inainte de aplicarea machiajului. Sau daca pielea este foarte rosie si iritata poate fi aplicata crema si peste ea o masca (cum e Azulene de la MB) pentru un tratament intensiv.

      Ștergere