Giveaway MAC Trip 4 Cool Face

31.7.11

Acesta este ultimul giveaway din luna iulie si premiul ales de data asta este o paleta MAC Trip - 4 Cool Face (blush Well Dressed, 3 farduri: White Frost, Li'Lily, Bitter si o mini pensula 213SE). Am ales paleta asta din 2 motive: Well Dressed este unul din blushurile mele preferate, iar cele 3 farduri sunt atat de vesele incat sunt perfecte pentru vara.







Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Intrucat intrebarea de data asta se refera la blog si la continutul lui, prima conditie este sa fiti un urmaritor al blogului (GFC) si a doua conditie este sa-mi lasati un comentariu sincer la aceasta postare si sa-mi spuneti care din postarile mele de pe blog v-a ramas in minte/ suflet si de ce.

Puteti lasa comentarii pana marti 2 august ora 24:00 si voi anunta castigatoarea miercuri (nu am decis inca daca voi alege eu sau voi lasa in voia lui random alegerea castigatoarei).

49 de comentarii

  1. Mi s-a parut foarte frumos gestul tau de luna asta, cu toate giveawayurile si foarte atent :D

    Am vrut sa aleg o singura postare, dar mi-am amintit in timp ce scriam de inca una.. Asa ca o sa scriu de 2 pentru ca am vazut ca in reguli scrie "care din postari,", nu care postare :D

    Imi amintesc foarte bine de postarile cu Ricky, prin cate ai trecut cu el si faptul ca ne tineai la curent cu starea lui. Mi-au ramas in minte pentru ca ai trecut prin mlte cu el si ai decis sa ne impartasesti si noua experienta si gandurile tale din momentul respectiv.. Cand ma gandesc la "coltulcameliei" ma gandesc automat la femeia care si-ar da si ultima suflare pentru sufletelul de langa ea..

    A doua postare de care imi amintesc eu, nu stiu daca atunci ai scris pentru prima oara pe blog despre asta.. Cred ca nu te confund si cred ca la tine am citit postarea despre faptul ca ai pierdut pe cineva drag. Din pacate, eu imi amintesc ca era vrba de tatal tau sa bunicul tau (imi cer scuze daca nu e asa, dar nu mai stiu cum sa caut postarea). Mi-a ramas in minte pentru ca a fost pentru prima oara cand am inceput sa plang cititnd un blog, si plangeam cu sughituri pentru ca multe din cuvintele tale le simteam pe pielea mea.. Mi-a ramas in minte si pentru ca ai avut curajul sa impartasesti un lucru atat de personal cu atat de multe cititoare..

    Iti doresc la multi multi ani impliniti si fericiti, sa te bucuri alaturi de cei dragi tie si iti doresc mai ales sanatate, pentru ca stii ca e cea mai importanta dintre toate.

    Te pup! (ps: am scris muuult scuze :D)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello!

    First: GFC: JustAnAngel
    Second....
    Postarea care m-a impresionat cel mai mult e Tag: 10 lucruri pe care le iubesc ...
    De ce? Pentru ca ....la primul lucru pe care il iubesti...e verigheta tatalui tau.
    Din punctul asta de vedere...cred ca simtim la fel. Mie una mi-a murit tatal acum 2 ani jumatate, in vinerea mare, tot la spital, coma...
    Si inca sufar din cauza asta. Psihologul mi-a spus ca de fapt nu mi-am incheiat doliul spiritual. Dar eu una consider ca nu-l voi putea incheia niciodata pentru ca este ceva ce face parte cu adevarat din ceea ce sunt si nu voi putea niciodata renunta la bucatica aia din mine...
    Eu nu port verigheta tatei, dar...mi-am facut un tatuaj sub forma de inger pe incheietura mainii stangi, sa-l am mereu aproape de inima mea si sa stiu ca mereu este acolo pentru mine.
    Multumim pentru giveaway...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.
    Mi-a placut foarte mult postarea Lip Scrub.Am incercat si eu reteta si face minuni.Plus ca este delicioasa.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Particip
    Este prima data cand particip aici la un concurs,insa postari pe blog am mai avut
    In primul rand iti doresc un sincer"La multi ani"
    Te urmaresc ,bineinteles prin GFC cu numele de mariana (mai demult)
    Am ramas foarte impresionata de postarea sau postarile in care ne spuneai cat suflet si cate nopti nedormite ai avut, ingrijindu-ti catelusul bolnav.Oricum ti-am admirat atitudinea si sufletul tau bun si curat.Esti un exemplu pentru cei care detin animalute.Iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru sufletelul acesta nevinovat.
    faur_mariana65@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. postarea care mi-a ramas in suflet si m-a emotionat foarte tare este "scrisoare pentru...un strain". imi aduc aminte ca atunci cand am citit-o, mi-au dat lacrimile...
    GFC: andreea

    RăspundețiȘtergere
  6. Blogul tău a fost primul blog de beauty care l-am citit:D. Îmi amintesc şi acum primul comentariu dat aici pe blogul acesta...era la o postare de genul "Câştigătoarea giveaway-ului..." în care spuneam revoltată că câştigătoarele sunt alese după cum îţi convine ţie...sau ceva de genul :)))...Oricum, habar nu aveam eu ce e ăla giveaway, participasem doar aşa să văd în ce constă:D.

    Postarea care îmi amintesc că am citit-o prima oară era una despre cosmeticele MAC:D. Nu auzisem în viaţa mea de ele până la blogul tău şi încetul cu încetul am citit aproape toate postările şi am descoperit că lumea cosmeticelor este mult mai mare:D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai foarte multe postari care m-au impresionat, esti o persoana care ne-a deschis portita catre unele parti din viata ei :). Mi-a placut mult
    postarea cu scrisoarea catre un strain, am relationat cu ea si m-am regasit in anumite lucruri. M-am bucurat pentru tine ca ai trecut peste tot cu bine pana la urma :) Dupa cum am spus, e una dintre postarile care mi-au ramas in minte dar mai sunt si altele si nu putine :) gandurile tale asternute aici pe blog ma invata uneori lucruri noi, alteori imi intaresc parerile mele, iar in alte dati simt ca imi vorbeste o prietena :) Cam asta e parerea mea sincera :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Postarile care mi-au ramas in minte sunt mai ales cele legate de catelusa ta, felul in care vorbesti despre ea arata ca o iubesti foarte mult.
    Alte postari care mi-au placut sunt cele in care te-ai deschis si printre fragmente ai lasat sa ne strecuram in viata ta, ne-ai spus problemele dar si bucuriile.

    te urmaresc prin gfc cu numele sweet lory

    RăspundețiȘtergere
  9. Inainte de toate vreau sa iti spun ca nu ma inscriu neaparat la concurs.si daca vrei sa iei in considerare acest comentariu e alegerea ta. pentru ca scriu sub influenta anumitor sentimente si stari. Scriu cu sufletul rupt in doua si printre lacrimi, as vrea sa imi strig durerea in toate zarile si ele sa mi le vindece cumva. Ti-am citit astazi postare de dinainte si mi-a placut sa vad ca esti implinita, impacata si poti sa te bucuri de tot ceea ce iti ofera viata. sa iei lucrurile cu bune si cu rele. Si doamne cat as vrea sa ies si eu din starea asta care ma mananca pe dinauntru, care imi macina zilele si toata sanatatea fizica si psihica. Nu stiu cum poate cineva sa isi bata atata de tare joc de o alta persoana. cum poate sa fie atat de indiferent la lacrimi, cum poate sa iti arunce iubirea cand acuma cateva minute erau toate bune. Cand ii spui cuiva ca te doare sufletul si sa nu iti mai vorbeasca asa printre sughituri, cum poate sa continue si sa te loveasca mai tare. Ma simt atat de rau si am intrat sa citesc bloguri ca sa mai uit de toate, si am dat peste postarea ta si mi-am adus aminte de ce ai scris ma devreme. as da orice sa ma pot simti si eu impacata cu mine, puternica. sa pun capul pe perna si sa uit tot. Am alessascriu unu strain,unei persoane care nu ma cunoaste si nici nu o cunosc, primacare mi-a iesit in cale. dar am vrut sa ma descarc cumva, dar nici macar randurile scrise pe o foaie nu au efect asupra mea.
    te urmaresc prin gfc cu numele ana.
    si imi cer mii de scuze pentru acest comentariu

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, Camelia! Te urmaresc prin GFC cu Camyutza. Nici nu stiu ce sa-ti raspund pentru ca mi-au placut mai multe postari. Dar hai sa zicem ca datorita tie am aflat de Mario Badescu si, cu ocazia asta, am vizitat site-ul si am gasit mai multe produse pe care le-as incerca. Asa ca iti multumesc ca mi-ai deschis ochii. :)) Dar mi-a placut si postarea cu obsesiile. Si stii de ce? Pentru ca am avut si eu obsesiile mele cat am fost insarcinata (anul trecut), fapt pt care m-am amuzat vazand ca nu-s singura. Hihihi. Te pup si iti doresc o duminica linistita!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-a placut postarea ta "Ganduri" pentru ca am rezonat total cu ceea ce-ai scris. Am avut si eu, cand aveam varsta ta, asemenea ganduri, doar ca n-am avut cum sa le exprim in scris. Habar n-am daca in urma cu 10-12 ani existau bloguri, asa ca ma limitam la a ma confesa unei prietene.
    P.S. Bunica mea avea o vorba: "fiecare pai are umbra lui"

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC Ancutza
    Mie cel mai mult mi-a placut aceasta postarehttp://coltulcameliei.blogspot.com/2010_10_01_archive.html pentru ca, asa mi-am cumparat si eu un bol pentru a-mi pregati mastile cosmetice acasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    Te urmaresc cu numele Manu G si cel mai mult mi-a placut postarea de ieri, cu titlul Ganduri (La multi ani!). M-am regasit oarecum in ea. Sa nu crezi ca a fost un timp pierdut. Este o experienta care te-a implinit si te-a "impins sa mergi spre mai sus" iar impacarea cu sine este cel mai bun lucru care ti se putea intâmpla. Nu uita ca sunt oameni care nu traiesc niciodata acest sentiment si nu-si gasesc niciodata linistea interioara, impacarea cu sine si puterea de a se bucura de toate lucrurile minunate din jur.
    Fii fericita ca ti s-a intâmplat!
    Iti doresc sa te bucuri, cu zâmbetul pe buze si in inima, de fiecare clipa de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Camelia! Citind blogul tau de beauty de mai multa vreme am cateva poastari preferate. Una dintre ele este Chestionarul lui Proust. Stiu, marea majoritate a postarilor sunt despre produse cosmetice (in general tot ceea ce inseamna industria de beauty, insa, din cand in cand, mai apar si postari de "suflet" cum le spun eu din care noi, cititorii, mai aflam cate ceva despre cea care ne delecteaza cu parerile ei, dorintele ei in materie de make-up si nu numai. Imi place mult deviza ta de la sfarsitul chestionarului - in orice lucru rau trbuie sa existe si ceva bun - asta arata ca esti optimista si luptatoare. Si in final un cantec drag mie, care este de fapt si un indemn :)) http://www.youtube.com/watch?v=XjhTHQhJLxs&ob=av3e

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Camelia! Mie mi-au ramas in suflet postarile despre catelusii tai. Acolo te-am cunoscut ca fiind ca mai sensibila persoana din lume. Nu am mai intalnit pe nimeni sa iubeasca si sa se ataseze de animalute asa cum o faci si cum ai facut-o tu. Te apreciez pentru asta!!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Am uitat sa preciez ca te urmaresc prin GFC cu numele ionny:*

    RăspundețiȘtergere
  17. mie mi-a placut foarte mult postarea” Cand timpul nu iti este prieten”...m-am regasit in cele scrise de tine...a fost o perioada cand ma simteam ca tine...pot spune ca am fost norocoasa deoarece am trecut f repede peste acea perioada si mai ales pt ca eram mica in perioada aceea..la mine timpul nu a fost un dusman..am putut sa o iau de la capat la o varsta frageda(cred ca 19-20 ani)..am reusit sa intalnesc dragostea adevarata care mi-a oferit totul...povestea ta seamana atat de mult cu a mea dar in acelasi timp este f diferita....si acum trec prin ceva asemanator dar legat de viata mea profesionala.....primesc reprosuri din partea multor persoane(a mamei in primul rand)...imi reproseaza ca nu am ramas sa studiez in buc..ca am ales cu inima si nu cu mintea...nu regret nimic..daca as fi ramas in buc probabil as fi fost implinita din punct de vedere profesional,asa cum mi-am dorit mereu insa as fi avut sufletul gol......am fost f dezamagita cand am constatat ca nu imi pot gasi un loc de munca in tgv ...dar acum mi-am recapatat din nou increderea in fortele proprii..si asta datorita unor oameni valorosi care mi-au spus ca pot...ca merit..ca trebuie sa lupt si voi reusi..si asta voi face....si sigur va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate ai sa razi, dar mie mi-au ramas in minte blog-sale-urile :))
    ma gandeam, doamne, ce colectie minunata de cosmetice trebuie sa aiba persoana aceasta, astfel incat, daca ofera spre vanzare asa minunatii, oare ce contine colectia ei de make-up...?! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna:D
    Vreau sa iti spun ca de fiecare data,dimineata cand ma trezesc iti citesc blogul..l'am descoperit de ceva timp,cand dadeam din blog in blog cu cititul si acum il am la favorite:D..imi place foarte mult sa iti citesc blogul pentru ca gasesc ''de toate''...Unele postari cred ca le'am citit de 5 ori,daca nu mai bine:))Nu stiu daca am sa pot alege o postare pentru ca sunt multe care mi'au ajuns la suflet..De exemplu din rubrica ''happy moments'' sau ''de suflet''..Sa nu mai vorbim si de giveaway'urile tentante,care sunt foarte multe la numar intr'o singura luna...La fel si review'urile..am gasit la multe produse pe care si eu vroiam sa le testez dar nu prea aveam curaj..ce sa zic..tine'o tot asa..si la cat mai multi abonati:D..si gata cu vorbaria..aaa..uitasem sa zic ca te urmaresc prin GFC cu numele Adina..

    RăspundețiȘtergere
  20. Hey,

    Cu siguranta una din postarile tale pe care nu le-am uitat e cea in care povesteai peripetiile cu catelusa de la tine de la servici, pe care ai gasit-o intr-o piata (parca asa imi amintesc). Iubesc animalele si m-a impresionat mult dragostea ta pentru animale.
    GFC Mona

    RăspundețiȘtergere
  21. Mie cele personale.Alea de obicei imi plac mai mult..Postarile cand vorbeai despre catelul tau ca si cum ar fi copilul tau.Initial nu prea am inteles agitatia,dar dupa ce m-am gandit ce as simti daca as fi in locul tau,am stiut ca si eu as reactiona la fel.
    Imi plac gandurile,povestile,de obicei cand intru pe un blog tin minte ca aici am citit despre facultate,acolo despre iubit,dincolo despre catel,etc.:)
    *te urmaresc ca morphine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna !
    GFC : Anetta
    postarea care mi-a placut foarte mult a fost "ganduri".mi-a placut deoarece esti o persoana deschisa si pui pe hartie tot ceea ce gandesti fara sa iti pese de parerile celorlalti.nu multe persoane ar avea acest curaj pe care il ai tu .
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-a ramas in suflet postarea Toto & Kiki,chiar am fost trista cand am citit ca a murit unul dintre fratiorii lui Kiki sunt sigura e era la fel de dragut ca ea,iubesc pisicile iar acesti doi pisoi mi-au patruns la inimioara:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Nuanta de verde este incantatoare, deja o vad pe pleoapele mele, nu stiu blush-ul caci nu prea folosesc dar e un inceput in toate:),oricum un mix reusit de culori.

    Mi-a ramas in minte "scrisoare catre un strain", sper sa fi scris corect numele postarii, ptr ca mi s-a parut ca ai reusit sa fii obiectiva si sa iei decizii si sa ajungi la concluzii potrivite tie intr-o chestiune unde obiectivitatea uneori lipseste cu desavarsire, cel putin mie in chestiunile de suflet cu greu pot sa ma detasez si sa inteleg lucrurile si in alta perspectiva, tb sa treaca mult timp si multa apa pe rau insa m-am regasit in postarea ta si cred de aceea mi-a si ramas in gand.

    RăspundețiȘtergere
  25. in general imi plac toate postarile tale, mai ales ca tu ai fost cea care mi ai raspuns la un mail mai de mult legat de un ten buclucas si chiar m a ajutat. Dar postarea din pacate in care m-am regasit , in care am simtit ca se ascunde cineva in spatele acestor cuvinte, a fost cea legata de pierderea unui prieten. Pe al meu il chema ursu si avea 7 ani si a lasat in urma multe regrete si multa vreme am fost bantuita de daca(daca faceam altfel, daca observam mai devreme, daca..) ...

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC: Alina
    Desi nu am comentat pana acum la nici una dintre postari, urmaresc blogul de aproape un an de zile. L-am descoperit intamplator, intr-un moment in care aveam nevoie de ceva nou si placut care sa-mi distraga atentia de la problemele cotidiene.
    Pentru mine esti fata(femeia) care, desi a trecut printr-o experienta neplacuta, inspaimantatoare, a stiut sa isi invinga temerile si sa se bucure neconditionat de tot ce este frumos. Pentru mine, care inca imi traiesc mai mult temerile generate de o problema de sanatate, ai fost si esti un exemplu minunat. Citindu-te, am inceput sa traiesc clipa si mi-am facut curaj in ceea ce priveste ziua de maine. Mi-am zis...daca ea poate, pot si eu!Postarea mea preferata este cea in care ne spui cine esti. Interesant este faptul ca eu am descoperit blogul si mi-am imaginat in spatele lui o persoana sanatoasa, fara probleme si care isi poate indeplini toate visele, apoi "deruland", am ajuns la acea postare. In acele cuvinte m-am regasit oarecum si eu si abia atunci mi-am dat seama ca se poate. Se poate sa te bucuri fara a-ti plange mereu de mila si se poate sa traiesti frumos chiar daca ti-e teama uneori. Multumesc pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,te urmaresc prin GFC cu numele deesboudoir.In legatura ca postarea preferata am sa aleg una recenta,desi te urmaresc de mai bine de 1 an. De ce? Pentru ca in acea postare m-am regasit in totalitate!! Vorbesc despre "Cand timpul nu-ti mai este prieten". In ultima vreme lucrurile mi-au mers foarte prost,a trebuit sa infunt multe situatii nu tocmai placute,am dat socoteala pt multe greseli din trecut si simteam cum totul se duce de rapa. Postarea ta m-a ajutat sa vad cu alti ochi incercarile la care ma supune viata,sa nu mai vad lucurile intr-un mod atat de pesimist si sa sper intr-un viitor mai bun. Am realizat ca toate cate mi s-au intamplat,m-au transformat in omul care sunt astazi...si asta in mare parte datorira tie,caci am realizat ca nu sunt singura care se confrunta cu demonii interiori,si daca tu poti trece peste aceste probleme si sa devi mai puternica,as putea face si eu la fel:). Multumesc pt acea postare,desi nu am comentat atunci cand ai scris-o,iti spun acum ca m-a ajutat foarte mult!:-*

    RăspundețiȘtergere
  28. GFc:Darkflayer
    Mi-a placut postare ,,Eu si gandurile mele".Sincera sa fiu m-a surprins faptul ca te-ai deschis pur si simplu aici unde citeste orice ceea ce ai scris.Este un lucru bun sa spui ceea ce simti decat sa il tii numai pentru sau sa tii in tine .Iti va face mai mult rau decat bine.Impartasesti cu noi,cele care iti urmarim blogul tot ceea ce simti.Ma bucur pentru tine ca te simti bine si imapcata.Indiferent de ce s-ar intampla continua sa privesti in fata,ca mereu va fi un nou inceput si nu va avea rost sa te uiti in spate si sa retraiesti trecutul.
    pupici.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna!
    te urmaresc prin gfc cu numele Anamaria T.
    Imi place blogul tau deoarece este foarte versatil si nu ma pot decine la o singura postare. imi plac foarte mult postarile in prin intermediul carora noi cele care te citim am ajuns sa te cunosatem intr-o oarecare masura, si ne-ai aratat latura ta sensibila. mi-au plcut "cand timpul nu iti mai este prieten" deoarece m-am regasit in randurile scrise de tine, si alta postare care m-a impresionat profund a fost "scrisoare pentru...un strain"
    :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna!
    Eu am facut cunostiinta cu blogul tau foarte recent....si incerc sa ma pun la punct cu toate postarile mai vechi....in care vorbesti liber despre tine...despre pataniile tale, despre sentimente...ceea ce e un lucru de apreciat...nu toata lumea are curajul de a face publice orice lucruri.
    Post-ul care mi-a placut cel mai mult a fost cel "eu si gandurile mele"....si eu am momente k acelea in care nu am chef de nimic, nu pot lega 2 idei, ma bucur ca ai trecut cu bine peste moementele grele....nu e prea usor sa vezi ca sunt persoane care au suferit si care cu greu au trecut peste...dar acele persoane exista si sunt de apreciat.
    Tie trebuie sa iti multumesc...ca am aflat de existent unei brosuri a produselor cosmetice Mario Badescu...am fost contactata de cineva pt a -mi trimite una..noroc cu blogul tau..k mi-a fost vazut comentariu.
    Felicitari pt blog!
    P.S. atractiv giveaway-ul....love movul si verdele....sunt nuantele mele preferate

    Te urmaresc prin GFC cu id: gavrilutaioana

    RăspundețiȘtergere
  31. Particip
    Te urmaresc prin GFC cu numele m_m
    Cred ca postarea care mi-a ramas in minte este: "Sa ne cunoastem mai bine ...". M-a impresionat faptul ca esti o femeie puternica. Sper ca daca - Doamne fereste - voi trece prin ceva asemanator sa am puterea sa gandesc la fel ca tine, sa cred ca ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici. Pana atunci insa mi-am dat seama ca trebuie sa pretuiesc prezentul, sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am, sa ma bucur de fiecare clipa pentru ca nu se stie ce imi rezerva viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  32. BUNA!
    gfc:letsmakeadiva
    Crede-ma ca am incercat sa caut postarea care m-a facut sa ma "indragostesc" de sufletul tau,insa din pacate nu am gasit-o.Nu retin titlul insa-ti voi povesti prin cateva cuvinte despre ce era vorba.A fost printre primele postari pe care le-am citit la tine.Abia incepusem sa citesc cateva bloguri(koko,anda zelenca,be a masterpiece,adina,ce vor fetele si inca vreo 2-3).Insa ma asteptam sa citesc reviewuri,despre beauty,chestii femeiesti...cand am dat peste o postare ce mi-a atins cea mai sensibila coarda.Era vorba de o catelusa bolnava de care aveai grija,cred ca la tine la serviciu,insa disparuse cateva zile si apoi ai gasit-o bolnavioara si cu multe probleme de sanatate.A fost postarea ce mi-a placut cel mai mult deoarece am descoperit sufletul celei care scrie despre produse gen Mac,Dior...,si in mintea mea de atunci parea sa fie o persoana superficiala.Sincer iubesc foarte mult animalele si postarea aceea chiar m-a facut sa plang:))si pe mine si pe mama,pe care am chemat-o sa vada ca mai exista oameni cu suflet care au grija de animalele abandonate. Recunosc ca apoi ti-am citit aproape toate postarile din urma si te-am citit si in continuare si m-a emotionat dragostea pe care o simteai pentru "ingerasul "tau,insa erau prea multe postari in care am simtit acelasi lucru...Am zis s-o scriu pe prima,cea care m-a impresionat celmai tare..
    O zi frumoasa!si imi pare rau ca nu-mi amintesc numele postarii si nici nu am gasit-o in urma:|

    RăspundețiȘtergere
  33. Postarea mea preferata este despre Camelia din spatele machiajului, dincolo de farduri si zambete pictate cu dermatograf... Dincolo de culori, oja, parfumuri si cadouri care sa ne fure noua zambetele... Ai scris-o anul trecut, fix de ziua mea, pe 23 Decembrie... Si-am adorat-o pentru ca mi se potrivea perfect abordarea, pentru ca era o scrisoare personala, netrimisa pe calea clasica, pentru suflet si pentru nemurire.. ''Scrisoare pentru un strain'' se numea si mi-a ramas adanc in suflet pentru ca semnanam atat de bine cu tine, izbitor pentru mine, in randurile alea... :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna,m-am gandit mult daca sa particip pentru ca nu vreausa te intristez acum cand tu esti ok si ai reusit sa treci cumva peste toate problemele.
    postarea care mi-a ramas mie in suflet este 'cand durerea nu te lasa sa respiri'.Acum ma regasesc in fiecare cuvant pe care l-ai scris atunci,eu nu traiesc cu pierdea unei fiinte dragi,ci trebuie sa traiesc in fiecare zi cu neputinta de a face ceva pentru suflet din sufletul meu.Durerea este insuportabila,nu stiu cum ma mai tin pe picioare.Ma trezesc si adorm plangand,sperand intr-o minune care nu mai vine.Ai dreptate,timpul nu vindeca nimic,doar 'te invata sa traiesti fara o parte din suflet'.Da,stiu ca pierd timpul gandindu-ma la ce am pierdut si uit ce am primit,dar neputinta este cel mai urat sentiment pe care l-am trait pana acum.Nu vad nici o iesire,nici o luminita in intunericul din mintea mea.Traiesc in fiecare zi un cosmar,o frica permanenta de ce s-ar putea intampla.E doar un puisor de om...Ma bucur sincer ca tu ai reusit sa-ti revii,din pacate eu nu cred ca voi mai iesi vreodata din prapastia asta...si da,durerea ma sufoca,de multe ori plang pana nu mai pot respira si imi doresc sa se opreasca...durerea sau inima...
    GFC : gatitanera

    RăspundețiȘtergere
  35. Hei,Camelia! Sper ca te-ai simtit bine de ziua ta si totul a fost asa cum iti planuisesi...
    Te urmaresc prin GFC cu numele WhisperOfScret.

    Mi-au ramas multe in minte,din toate postarile tale de pe blog. Primul lucru la care m-am gandit cand am vazut cerinta ta a fost seara descrisa de tine, d ela o petrecere, cand tu si o persoana draga tie, va priveati intr-un anumit fel, strabatand multimea si undeva,in fundal,se auzea o piesa a Corinei "imi place la tine tot".
    Probabil mi-am adus aminte acest moment din cauza faptului ca ma aflu intr-o situatie sensibila dintr-un anumit punct de vedere.
    M-au marcat insa toate povestile despre Ricky . EU am un catel(Alfi il cheama) si seamana destul de bine cu Ricky,spun eu. O sa imi fie teribil atunci cand...povestile tale m-au facut sa traiesc in "avans" anumite momente.
    Imi place ca esti un om deschis si ca impartasesti cu cititoarele ale lucruri care te apasa.
    Si te" invidiez" intr-un fel pentru faptul c apoti da contur prin cuvinte unor trairi ale tale.
    Scuza-ma pentru atatea ghilimele.
    Sa ai o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  36. buna, te urmaresc GFC CristinaT si sunt o citittoare mai mult decat o comentatoare:) asta nu inseamna ca nu m-ai incantat si pe mine cu giveaway-urile de pana acum ,una din postarile ce mi-a atras atentia a fost cel in care explicai de ce nu ai nevoie de paleta Naked.O gramada de farduri neutre , care mai de care mai frumoase palesc in fata acelei palete sincer:) adica vrei sa spui ca Naked are o nuanta in plus pe care sa nu regasesti in fardurile tale?no way:)

    RăspundețiȘtergere
  37. GFC: Ana Popescu
    Postarea preferata nu e legata de beauty, ci de suflet... http://coltulcameliei.blogspot.com/2011/07/cand-timpul-nu-ti-mai-este-prieten.html mi-a placut in mod special pentru paragraful de incheiere, extrem de pozitiv! Prietena mea cea mai buna trece de cativa ani prin episoade asemanatoare cu ale tale, am fost mereu alaturi de ea, si acum imi pare bine ca am cum sa i te ofer exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt multe postari care mi-au ramas in minte si care m-au trimis sa vad ce ai mai scris. Te urmaresc de multa vreme. Majoritatea sunt despre oameni, timp, dragoste, grija pentru animale, suflet. Imi plac sa citesc lucruri mai personale, experiente, trairi. Multe au fost si un exercitiu de imaginatie, o reamintire placuta sau o refulare si am invatat cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  39. GFC: Alexandra Simon
    Buna! Una dintre postarile mele preferate este "Ganduri". Nu stiam ca ai 31 de ani (multi inainte)! Felicitari pentru spiritul tanar, incearca sa fii mereu asa, pentru ca varsta din calendar e doar un numar, nimic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  40. Salut Camelia, te urmaresc prin GFC cu numele Dora. Numai astazi ti-am dat follow, insa eu nu prea folosesc GFC, mai mult tin minte blogurile si le verific de prin blogrollurile altora.

    Postarea, sau postarile care mi-au ajuns cel mai aproape de suflet au fost cele despre catelusul tau drag. E foarte posibil sa fi ajuns dupa vreun search animal related la blogul tau, insa nu sunt sigura.. De ce? Datorita catelusei mele, Becky, cel mai drag suflet, cu a carei prezenta m-am obisnuit mult prea tare, si a carei poveste o sa fie intotdeauna strans legata de mine, pentru ca datorita ei, cand ma joc cu un caine vagabond sunt iarasi fericita si sper ca sunt si ei putin mai veseli si satui de mancare:) Mai trist e la filmele cu_caini, dar poate o sa fie si ele un motiv de zambete vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  41. Sper sa nu te superi ca o sa am doua comentarii insa am gasit numele postarii:"o poveste rela"

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna!
    Iti citesc blogul de ceva timp (nici nu mai tin minte exact de cand) si imi place f mult. Imi plac indeosebi postarile despre animalutze. Te admir pt iubirea ta neconditionata pt ele si pt faptul ca le ajuti de cate ori si cum poti. Din pacate, noi romanii nu prea dam importanta sufletelor acestea nevinovate. Si eu sunt o iubitoare de animale si ma bucur ca mai exista oameni, asa ca tine, cu suflet.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna! Nu sunt intr-o stare prea buna si nu imi place sa ma inscriu la giveaway-uri in mod mecanic, mai ales cand trebuie sa imi expun o parere sau ceva de genul asta. Dar am tinut neaparat sa ma inscriu la asta, pentru ca sunt vreo doua lucruri pe care le-am citit pe blogul tau si mi-au ramas adanc intiparite in minte, chiar am meditat la ele de cateva ori.

    Cel mai mult imi plac postarile in care iti expui sentimentele, gandurile, ideile. Imi place si felul in care scrii despre cosmetice, dar pe primele le percep in alt mod.

    Cred ca postarea mea preferata a fost una recenta, si anume "Cand timpul nu-ti mai este prieten ...". De ce mi-a placut atat de mult?
    M-a impresionat urmatoarea fraza: "sunt oameni care sunt doar pasageri in viata noastra si pleaca la fel de usor cum au venit". M-am gandit la chestia asta de 1000 de ori de cand am citit postarea. Mi-au ramas ca un ecou in minte aceste cuvinte. Eu sunt genul de persoana care se desprinde foarte greu de lucruri, de locuri, de persoane, de trecut in general. Si asta nu e tocmai un lucru bun, pentru ca sunt momente in care realizez ca nu mai stiu care sunt sentimentele mele adevarate si care sunt doar cele ce se nasc din amintiri, placute sau nu. Postarea ta parca m-a facut sa realizez ca fiecare intamplare, fiecare secunda din viata noastra isi are locul si rolul ei si ca trebuie sa invatam din orice greseala pe care o facem. Parca ma simt mai impacata cu mine de cand am reflectat la aspectul asta, nu mai am atatea regrete pentru lucruri pe care consider ca nu trebuia sa le fac si le-am facut sau invers. Poate asa a fost sa fie, poate fiecare greseala era ca o piesa de puzzle care sa intregeasca procesul meu de maturizare.

    O alta postare care m-a indemnat la reflectare a fost "Eu si gandurile mele". Partea care m-a impresionat cel mai mult din aceasta postare a fost cea referitoare la legatura dintre doi oameni, care tine chiar si dupa moarte. Eu am fobie de moarte, atat gandul la a mea, cat si la a celor dragi ma termina psihic. De cele mai multe ori incerc sa il ocolesc, dar nu intotdeauna cu succes. Ei bine, cuvintele tale parca m-au linistit cat de cat. Am realizat ca moartea nu inseamna neaparat un sfarsit ci face parte din ciclul existentei noastre. Trebuie sa ne amintim cu drag de cei care nu mai sunt, nu sa ne afundam in suferinta pentru totdeauna. Stiu ca suferinta e inevitabila in astfel de situatii, dar trebuie sa ramanem cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, astfel incat sa putem face fata. Inca nu pot sa spun ca am depasit frica mea de moarte, dar simt totusi ca fac progrese. Pasi mici, dar siguri.

    Nu stiu cat de inteligibil si adecvat pentru concurs e comentariul meu, dar sper sa fie luat in considerare. Nu pot sa neg faptul ca premiul imi face cu ochiul si m-as bucura sa ajunga in posesia mea!

    Te puuup!:*

    PS: Te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Camelia.
    Stau de ce vreme si incerc sa-mi aleg cuvintele, dar ele se incapataneaza sa apara pe monitorul asta neprietenos. Ar fi fost mai usor sa-mi astern gandurile pe hartie dar nu o fac.
    O sa incep direct.
    Postul care mi-a placut in mod special a fost "Cand timpul nu-ti mai este prieten". Motivul? Datorita lui ai mai castigat o cititoare, o femeie, un om, care s-a regasit perfect in randurile tale, care admira curajul tau de a impartasi aceste lucruri atat de intime cu niste ...straini.
    Am citit si restul postarilor.... am ras si am plans. Mi-ai adus aminte de o parte din mine pe care o credeam pierduta, dar pentru mine deja este prea tarziu, nu o pot readuce la viata.
    Este trist dar adevarat faptul ca m-am resemnat, ca unele lucruri le traiesc prin intermediul altora. Desi, de cele mai multe ori ma revolta realitatea asta, tristetea este mult mai puternica, se cuibareste rapid in sufletul meu si-mi paralizeaza toate simturile, toata speranta. Am deviat enorm de la subiect.
    Imi cer scuze, dar nu aveam cui impartasi toate acestea.

    Imi place felul tau cald de a scrie, si cateodata as vrea sa te am in fata mea sa te imbratisez tare-tare de tot.
    Nu incetezi sa ne dai lectii de viata din care ar trebui cu totii sa tragem invataminte.
    Sa fiu mai buna, sa-i apreciez mai mult pe cei dragi, sa ajut fiintele care nu pot face asta singure, sa am increderea ca toate lucrurile din prezent, cu toate ca nu promit un viitor mai bun, vor duce la impacarea cu propria-mi constiinta, la implinirea mea ca om- toate aceste valori le-am regasit datorita tie.
    Multumesc.

    P.S: Nu am curajul sa postez cu numele de Gfc, care este si numele meu real. Iti voi trimite un mail cu aceste date, asta daca nu ai nimic impotriva

    RăspundețiȘtergere
  45. Chiar daca nu am comentat la postul respectiv, pot spune ca postarea despre Patrocle mi-a placut la nebunie. Nu numai datorita faptului ca arati ca si animalele au un suflet si sufera, poate mai mult ca noi oameni, dar si datorita faptului ca cateodata nu 'vedem' cat de mult bine putem face in lumea asta cu un minim de efort. Sunt multi care trec pe langa un adapost de animale si nici macar nu intra sa vada ce si cum, sunt mii care isi abandoneaza cainii si pisicile pe strada, fiindca la este mai usor si mai comod, dar sunt si sute de persoane care fac un lucru bun, luand un animal acasa sau avand grija de un animalut.

    Omul a decis sa subjuge animalele, sa le domesticeasca, sa le faca dependente de el, iar acum le ignora ca si cum ar fi niste lepre, de care trebuie sa se debaraseze. Este pacat ca multi nu realizeaza ca un animal nu este o povara, ci un dar de la Dumnezeu, care trebuie ocrotit si ingrijit, fiindca el la randul lui te va rasplati cu iubire si devotament, o fidelitate care o intrece cu mult pe ceea a oamenilor.

    Si eu am avut animale de casa( 2 porcusori de guineea) pe care a trebuit, din cauza neglijentei mele, sa ii las in romania, dar sper ca de anul viitor sa ii aduc inapoi, fiindca nu exista bucurie mai mare ca ceea ca ajung acasa si ghemotocii de par( au parul ca o peruca :D) ma intampina cu guitatul lor. sunt evident luati de la un adapost de animale, fiindca un 'parinte' neglijent nu i-a mai iubit cand au crescut, ci doar cand erau mici si adorabili.
    Cu drag,
    Monica P.
    GFC: monica P.

    RăspundețiȘtergere
  46. Toate articolele personale pe care le-ai scris m-au atins intr-un fel aparte. Fie ca era vorba despre suferintele tale sau ale animalutelor de care ai atata grija, m-ai impresionat.

    Mi-au ramas in cap articolele pe care le scriai despre mama ta, cand reuseai sa o faci sa zambeasca sau ii mai faceai cate o bucurie.

    Felicitari pentru tot ceea ce faci!

    GFC: Sadie

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna Camelia! Imi cer scuze daca cumva las comentariul prea tarziu,dar de ieri dimineata nu mai am internet acasa pentru ca proprietarul a uitat sa plateasca abonamentul de net... Heh... Daca poti lua in considerare comentariul meu e ok,daca nu,e in regula.

    Pe mine m-ai cucerit ca si cititoare si am devenit unul din followerii tai datorita faptului ca m-ai sensibilizat profund cu postarile tale despre micul Ricky si alte animalute pe care le intalneai in viata ta de zi cu zi.Da,trebuie sa recunosc ca postarile mele favorite sunt cele in care redai o particica din viata ta,cele care au "culoare".Iti urmaresc cu interes de asemenea si review urile,pentru ca spui intr-o fraza ce scriu altii in zeci de randuri. Imi aduc si acum aminte ca ti-am luat blogul la puricat referitor la produsele MAC,de la tine am aflat pentru prima data de pensulele Sigma! Tot de la tine am aflat si de pudra translucida Laura Mercier de care nu m-am mai despartit.Eh,va trebui sa o cumpar in viitor,pentru ca am ramas fara ea. Una dintre postarile care mi-au ramas in minte,printre altele e cea "Cand timpul nu-ti mai este prieten". M-am regasit in randurile tale,in tot ceea ce ai scris. Cred ca de la tine am invatat sa il apreciez mai mult pe Tommy (motanul meu) si sa ii acord mai multa atentie decat de obicei.Ma ia frica si plansul cand ma gandesc ca i s-ar putea intampla ceva.Imi amintesc ca inainte de a pleca in vacanta efectiv nu il mai gaseam.L-am cautat 7 ore si degeaba.Ca in final sa il gasesc cocotat intr-un pom.Niciodata nu am simtit o bucurie asa mare ca il am langa mine ca atunci. E drept ca mi-as fi dorit sa am un caine,dar la ce viata dezordonata am ,lucrand in ture,sa chinui un caine care trebuie sa ies cu el de cel putin doua ori pe zi afara,nu ar fi fost ok.Pe viitor,cand se vor aseza lucrurile imi doresc si eu un caine care sa imi fie loial. Multa bafta in continuare cu blogul,felicitari pentru toate postarile! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  48. Am uitat sa iti las ca te urmaresc cu GFC: AndreeaV.

    RăspundețiȘtergere
  49. Anytza, am incercat sa dau de tine, insa din pacate nu am gasit nici o adresa de mail. Daca vezi acest comentariu, incearca sa ma contactezi tu.

    RăspundețiȘtergere