Giveaway Elefant

3.7.11

Intentionam sa pun ieri acest giveaway (voi pune pe blog un giveaway in fiecare sambata pana la ziua mea), insa ieri am avut atat de multa energie ca am facut multe alte lucruri pe care nu le facusem de mult si am uitat efectiv de giveaway.

Am ales un colier cu un pandativ imens - un elefant cu trompa in sus (se spune ca ar aduce noroc) pentru primul giveaway din aceasta luna si tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare (giveawayul este deschis pentru orice - insa anonimii trebuie sa lase o adresa de mail la sfarsit pentru a ii putea identifica in caz ca ies castigatori) in care sa-mi spuneti cu ce tinuta ati purta voi elefantul.


Vor participa comentariile primite pana joi 7 iulie ora 24:00 si vineri voi anunta castigatoarea.

46 de comentarii

  1. Hello!
    ... o rochie lunga,vaporoasa,cu motive indiene.Un siret subtire,din piele,prins in jurul capului,lasat pe frunte.Sandale joase si niste bratari XXL.
    Si elefantelul cu trompa-n sus!E foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb pandativul. Prietena mea este mare fana a all things elephant asa ca m-as bucura sa-l castig pentru ea. :)
    Stiind-o pe ea, cred ca l-ar purta cu niste jeansi inchisi la culoare si o camasa diafana. :)

    diana[@]tarameainventata.net

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce cute e! :D Cred ca l-as putea asorta la zeci de tinute, rochite de vara, camasi, topuri.. Dar daca zici ca e destul de mare pandantivul, cred ca l-as mai combina cu un colier pe care il am cu modele asemanatoare, doar ca inimioarele sunt destul de mici http://2.bp.blogspot.com/_H4cdWpUtq7E/TTr7_Eqhz0I/AAAAAAAAA44/JPGyV8NMePc/s1600/SL272556.JPG cu un top uni, simplu o pereche de blugi gen boyfriend jeans si o pereche de tenisi :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iubesc elefantii :), sper ca si ei pe mine, detin pandantive mai mici, un inel micutz, visez la o pereche de cercei frumosi cu elefanti si la colierul oferit de tine:)!

    As putea cu acest colier o tinuta usuala de zi cu zi, tricou roz inchis(ciclam cred e nuanta), blugi putin stransi pe picior bleumarin, balerini culoare albastru electric si o pereche de cercei cu bile din culorile hainelor ptr completare, - geanta kaki, colierul, inelul de la dansul si drum bun :) - poate is cam multe culori dar combinatia imi place tare mult:) -smilingelf@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. l-as purta cu niste jeansi used si un maieu mai lung cu imprimeu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!

    Mi-ar placea sa-l port cu niste jeansi skinny sau sau stilul boyfriend cu tricou largut, niste pantofi cu toc, o geanta plic si parul prins intr-un coc dezonordonat. Sau o rochita de vara, scurta, cu o curelusa subtire in talie, sandale si o geanta baggy.
    Sunt multe tinute care-mi vin in minte :)

    email: c.adellina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. ce cute e! daca nu ma insel l-am mai vazut intr-o postare cand l-ai cumparat.. sper sa nu ma insel :) eu l-as purta la o pereche de jeans cu un tricou mai largut asa.. mai lejer :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Miuri, am si eu unul la fel (de fapt 2 ca mai am unul si cu auriu si rosu). Si-mi place atat de tare incat am luat unul si pentru giveaway.

    RăspundețiȘtergere
  9. As purta acest colier cu o rochita diafana de vara, o pereche de sandale cu talpla joasa, gentuta cu imprimeu floral si o palarie de genul acesta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2011-s/102022/198121/TRILBY

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu l-am purta cu o tinuta simpla, astfel incat sa iasa in evidenta. Blugi gri (skinny) si un maiou alb. Cred ca ar fi simplu si de efect.

    RăspundețiȘtergere
  11. L-as purta cu niste jeansi skinny cu un maieu si un sacou.A si tocuri sau platforme.

    RăspundețiȘtergere
  12. so cute ^^
    cropped pants , white flowy top, flats :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! eu l-as purta la o pereche de jeansi clasici, o pereche de conversi si o camasa simpla alba :) e foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  14. L-as purta cu o pereche de jeansi scurti turcoaz, un maieu albastru electric, o pereche de sandale in stil roman si nu in cele din urma o pereche de ochelari de soare draguti. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. buna,eu l-as purta la o salopeta cu imprimeuri florale ,o geanta plic si niste sandale

    RăspundețiȘtergere
  16. am mai scris un comentariu dar nu stiu daca s-a trimis ca mi-a cazut netul, daca da..sa nu il aprobi pe acesta. L-asi purta la o camasuta bagata in blugii stramti de culoare inchisa si eventual balerini pentru ca imi place sa port haine in care sa ma simt confortabil, + o geanta xxl (eventual plic) si daca asi avea par lung l-asi prinde in coc cu 2-3 suvite ondulate iesite pe parti. pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. L-as asorta cu o groaza de lucruri dar cred ca ar merge foarte bine cu niste blugi cu talie inalta+o camasuta alba sau ceva mai de vara cu aspecte florale(o rochita vaporoasa de preferat).
    Email:dark_fantasy_love_mistery@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. buna, eu as purta elefantul cu o rochita
    email:lili_adder[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  19. buna,
    as purta elefantelul la o rochita de vara :) sau cu blugi si o comasa :)
    mail: mihaela.sunshine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Un maieu alb de bumbac, un maieu simplu, cu omoplatii putin decupati, o pereche de jeans drepti de un albastru prespalat si o pereche de platforme. Parul lasat pe spate, putin ondulat..

    ana_desyre@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Aaa, pai la cat de fain si simplu e, l-as putea purta la foarte multe! Ma gandesc la o tinuta mai simpla care sa-l puna in evidenta, o rochie alba, subtirica, cu un decolteu generos (nu am cu ce sa-l umplu eu, dar ziceai ca elefantul e mare, deci se compenseaza), talia definita printr-un cordon legat cu o funda la spate, destul de creata in jos si care sa ajunga mai jos de jumatatea coapselor (aia e lungimea care ma avantajeaza cel mai bine). As accesoriza niste sandale si o geanta simple, colorate.

    RăspundețiȘtergere
  22. imi doresc de muuuuuuult timp un elefantel la gat :D si l-as purta cu o camasa alba larguta cu manecile stranse 3/4, niste blugi scurti dar nu foarte scurti, cu tiv indoit, o pereche de sandalute maro si o palarie de paie :D

    mail: andra_popscu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. It's soooo cute!

    Eu l-as purta cu blugi scurti cu aspect uzat, un maieu alb, platforme si un plic in culoarea platformelor. As adauga niste cercei micuti si un inel de marime medie.

    anton_andreea_alexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. L-as purta cu o pereche de blue jeans, un maieu vaporos si deschis la culoare + niste platforme inaaalte :D

    pnkoyster at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  25. La rochite vaporoase de vara prin care sa simti ca-ti adie vantul pe la picioare dar ca iti arde pieptul de la elefantelul toropit si el de razele soarelui :)

    irina_ulesan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. E foarte dragut si mi-a placut mult inca de cand ai facut tu o postare cu cel pe care ti l-ai cumparat de pe thboxes.
    L-as purta atat cu rochitele mele preferate, dar si cu blugi si cu o camasuta alba si cu my new wedges.

    RăspundețiȘtergere
  27. este atat de dragut <3
    eu l-as purta cu un maieu alb, peste care as fi pus o camasa, cu niste blugi scurti si balerini :D

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest pandantiv simpatic il pot asorta cu o pereche de pantaloni scurti negrii, o bluzita inflorata si o pereche de balerini!!

    RăspundețiȘtergere
  29. eu cu un maieu alb sau negru ...simplu si cu jeans 3/4 si cu platforme...si sa aibe ...un siret lunggg...e super simpatic !

    RăspundețiȘtergere
  30. cat de cute !:X ...L`as purta cu o salopeta inflorata cu niste platforme si parul prins lejer intr`un coc ...email: christinutza_fyldan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. L-as purta cu o pereche de pantaloni scurti si o camasa largutza:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna!
    As purta elefantul cu o camasa alba cu nasturi si jeansi skinny si pantofi gri cu toc.

    RăspundețiȘtergere
  33. As purta acest elefantel la un outfit simplu: un tricou alb oversized, pantaloni scurti, sandale cu platforma si o palarie de paie :)

    RăspundețiȘtergere
  34. eu l-as purta la o rochie de vara diafana in culori nude astfel incat sa il pun pe el in evidenta, cu sandale romane si o bratara din lemn

    RăspundețiȘtergere
  35. As purta acest colier la o pereche de jeansi si un tricou alb simplu ca sa nu eclipseze colierul :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu l-as purta cu orice! Si daca nu o sa-l primesc, macar sa-mi spui de unde l-ai achizitionat!

    RăspundețiȘtergere
  37. La multe l-as purta, de la o rochie midi cu platforme si ponncho intr-o seara racoroasa, cu pletele in vant si o floare mare in par, la un pantalon scurt cu talie inalta si cordon din piele cu un tricou alb, sandale cu talpa joasa si ochelari aviator.

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna, Camelia!
    Eu as purta elefantul fie cu o camasa alba, simpla, bagata intr-o pereche de blugi skinny/evazati, sustinuti de o curelusa de piele intoarsa; fie la o rochie maxi in nuante de portocaliu, maro, mustar, kaki + sandale joase si geanta cu franjuri :)
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna, as purta colierul la un cardigan gri/negru cu o camasa alba. Multumim Camelia pentru giveaway! Colierul e superb!

    RăspundețiȘtergere
  40. Hello !
    Este superb colierul si l-as purta cu o rochie alba, de vara, lunga pana in pamant si flip-flops.
    GFC iulika_ct
    Succes si o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  41. Hey!
    Acest superb colier l-as purta cu ataat de multe tinute!Cu pant skinny un tricou mai largut si cu sandale cu platforma maaare, fie cu pantaloni scurti/fusta cu un imprimeu dragut si o camasuta alba sau intr-o culoare nude, sau cu o rochita lunga pana-n pamant, de preferat nude sau alba si cu sandale cu platforme sau multe altele.
    E-mail: brunett.fairy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Eu l-as purta cu o rochie stil safari, verde prafuit, cu o pereche de bocanci negri si cu o esarfa neagra, vaporoasa, infasurata intr-un turban.
    Email: duffydizedtomato@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna seara! De cateva zile tot zic sa va scriu si eu cateva randuri, dar n-am apucat pana in momentul asta.
    Elefantelului cred ca i-ar sta bine cu noua mea salopeta alba si cu o pereche de pantofi rosii ( ca acestia http://superpantofi.allshops.ro/produs/528453/Pantofi+rosii+din+piele+intoarsa.html ) sau de un albastru electric, asa cum visez de mult. In completare un plic simplu, un machiaj lejer...de vara si o oja asortata: un rosu coral sau un albastru marin. Detaliul care lipseste este briza exotica (a unei plaje indepartate)...cum nu numai elefantilor le place!
    E-mail: carmen_barbu92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Superb colierul! L-as purta la o tinuta usoara, o rochie maxi, purtata seara pe plaja... oblihatoriu desculta

    RăspundețiȘtergere
  45. review, este luat de pe ebay (de la vanzatorul din HK despre care am mai scris in posturile cu accesorii)

    RăspundețiȘtergere