Ganduri

30.7.11

Ma indrept spre ... 32 ... de ani! (scriu postarea asta inainte sa vina anii peste mine, dar o sa fie postata mai tarziu) Am cateva prietene care sunt speriate de varsta si fac o intreaga tragedie din asta, eu nu am nici o problema ... ma simt atat de bine, cred ca mai bine ca la 20 sau 25! Important e cum te simti si cat de tanar iti este spiritul, iar in cazul meu ... de-abia am renascut! Si am de gand sa ma bucur de fiecare clipa de acum inainte. Si n-as da mintea de acum pe nimic ... mi-e bine asa si sunt impacata cu mine. Si cred ca asta e cel mai important.

Beau un pahar de vin rosu si ascult Adele - Rolling In The Deep (habar n-am de cand e pe repet, dar imi da energie si imi transmite o stare de bine)! Daca vreti sa ascultati si voi ...


Ce planuri am pentru ziua de azi? Niciunul bine definit! Vreau doar sa ma bucur si sa ma simt bine si asta am sa fac! Am inceput deja sa primesc cadouri (Striptease de la NARS, Oh So Special de la Sleek si 212 Sexy de la Carolina Herrera - am zis ca e un complot al Universului sa-mi transmita un mesaj, tinand cont ca sunt de la persoane diferite) si stiu ca va fi o zi frumoasa!

Nu am dorinte ... desi sunt o gramada de lucruri la care poftesc ... singurul lucru care conteaza este ca am iesit din starea aia care m-a tinut captiva atatia ani si acum pot sa vad tot ce e frumos in jurul meu. Si mai ales pot sa zambesc ... am zambit zilele astea cat pentru ultimii 7 ani la un loc. Daca ar fi sa-mi pun o dorinta, ar fi sa nu-mi pierd pofta de viata pe care o am acum.

Sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii!

23 de comentarii

  1. Daca tu asta-ti doresti, atunci asta-ti doresc si eu! Sa nu-ti pierzi pofta de viata de acum, si mai ales echilibrul atins.
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Camelia, iti doresc toate cele bune, sa fii fericita si mandra de realizarile tale, iti doresc sanatate, ca e mai presus de restul si sper sa te simti in continuare ca la 20 de ani, pentru ca asta e cel mai important.. Sa te simti bine, implinita si sa stii sa te bucuri de un pahar de vin rosu si o muzica buna! La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani sanatosi,plini de iubire si cu pofta de viata maxima iti doresc!:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!eu am decat 27 de ani,peste o jumate de an o sa fac 28 si deja sunt ingrijorata,nici nu mai vorbesc cand o sa implinesc 30.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani cu sanatate si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos.. as vrea sa gandesc ca tine cand o sa ajung la varsta ta... ma bucur ca sunt persoane care gandesc pozitiv.. imi bucura inima.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Zambeste in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. O ZI BUNA ATUNCI , BUCURA-TE DE EA...!

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani draga mea! Esti inca foarte tanara, nici nu ai avea de ce sa te simti rau!:*:*:* Eu sunt convinsa ca femeile se simt cele mai implinite & impacate cu ele dupa 30 de ani.

    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani Camelia! :*
    ... de la o alta Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani! Cunosc multe femei care se simt mai bine de la 30 de ani incolo , parca infloresc. Cred ca atunci au mai multa incredere in ele. Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti iar visele spre care tinzi sa nu fie niciodata prea departe. Te citesc cu placere chiar daca nu comentez prea des. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi aaaaaaaaaaaaaaani! Si eu am doi fratiori, unul are 32 de ani si celalalt 31, toti trei sunteti tineri :) Iar la 60-70 de ani (cand o sa ii avem) important e sa fim tineri in sufletel :). Sa ai o zi aniversara minunata, plina de bucurii si zambete sincere. Te imbratisez cu drag >:D<
    (ps. cuvantul pe care l-am avut de scris pentru verificare la postarea comentariului a fost "child " :)) )

    RăspundețiȘtergere
  14. asta e varsta?... asta e tineretea in floare! sa fii fericita si numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani si sa nu iti pierzi pofta de viata niciodata! Ma bucur mult pentru tine ca ti-ai regasit echilibrul sufletesc.La cat mai multe zambete si oameni deosebiti in jurul tau!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi aaaani, inca o data! :) Sper ca ai avut o zi speciala! tzuuuuc!

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani, Camelia, ma bucur ca ai atins un echilibru interior si sper sa-l mentii! Si, bineinteles, sper ca ai primit si mai multe cadouri superbe :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Desi scriu cu o mica intarziere, m-a bucurat aceasta postare :). Meriti sa fii fericita si btw, I love that song!

    La multi ani >:D<

    RăspundețiȘtergere