Castigatoare giveaway surpriza

29.7.11

Au fost 56 de comentarii participante la acest giveaway. Premiul nu l-am anuntat si a fost o surpriza, dar am dat un indiciu, de fapt 2. Produsul a mai fost oferit pe blog la giveaway (chiar de 2 ori) si multe dintre voi ati vrut sa-l testati. Daca nici acum nu stiti despre ce este vorba, va lamuresc imediat: Laura Mercier Setting Powder - Translucent (varianta de 9,3 grame) iar random a decis ca premiul sa mearga la comentariul cu numarul 9. Felicitari Andra Malin! Astept mail cu datele de livrare in 48 de ore.

Maine urmeaza ultimul giveaway din luna iulie si cred ca premiul o sa va incante pe multe (sper). 






12 comentarii

  1. Eram sigura ca asta e surpriza.
    Felicitari castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  2. jejejejeje, se pare ca esti norocoasa la ceva lucruri. felicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. Me too, tot la Laura Mercier m-am gandit :X

    Felicitari norocoasei!!

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG :| Mi-a cazut fata cand am vazut :)) Cand am vazut anuntul m-am gandit ce ar fi sa castig ... doamne :))Multumesc foarte mult :X Nu banuiam sa fie pudra ,lol . Dar sunt foaaarte incantata . Multumes again foarte foarte mult :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow trebuia sa pariez! Eram sigura ca e vorba despre Laura Mercier Setting Powder - Translucent !!!! Felicitari fetei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare pacat ca comentariul meu nu a fost publicat, insa ma bucur sincer pentru castigatoare :) Eu tocmai mi-am achizitionat pudra HD de la ELF si sper ca avem o "relatie" buna

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia , ai primit datele de contact?

    RăspundețiȘtergere
  8. MooNy, nu stiu ce comentariu spui ca nu a fost publicat. Daca ai comentat la o postare si nu apare acel comentariu cauza nu e nepublicarea de catre mine (de cand am blogul am sterg doar 3 comentarii - 2 cu injuraturi si unul care continea reclama).

    Andra Malin, ti-am raspuns la mail.

    RăspundețiȘtergere