Review & swatch Revlon Super Lustrous

3.4.11

Asa cum v-am spus in postarile trecute mi-am luat 4 glossuri de la Revlon - Super Lustrous si le-am folosit in ultimele saptamani si azi am decis sa scriu despre ele. Cele 4 nuante pe care le-am eu sunt 130 - Pink Whisper, 150 - Peach Petal, 110 - Life's a Peach si 140 - Foiled.


Imi plac pentru ca nu sunt lipicioase si nu usuca buzele si in general nu se strang pe buze si in colturile gurii (exceptie face Peach Petal, care este un nude superb, dar cere atentie atunci cand este pe buze pentru ca se strange inestetic dupa o vreme). Rezista pe buze in jur de 4 ore (poate si mai bine daca nu mananc), iar gama de culori este destul de larga (Lilac Pastelle este urmatorul pe lista mea). Aplicatorul este perfect si aplica glossul uniform.


Din cele 4 nuante pe care le-am eu Pink Whisper imi place cel mai mult pentru ca se poate purta zilnic, insa se poate adapta si la un machiaj mai pretentios (stiu ca a fost editie limitata, insa inca se mai gaseste pe ebay). Peach Petal imi place in continuare la nebunie, insa este prea pretentios pentru zi cu zi, insa este nudeul perfect pentru smokey eyes. Life's a Peach nu se aseamana cu nimic din ce am (nu am nici un gloss portocaliu) si daca sunteti tentate de tendinta de primavara cu rujul portocaliu insa vi se pare prea mult, poate fi o varianta foarte potrivita. Foiled este cel care nu ma atrage in mod deosebit, nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca am multe altele care seamana cu el.



Pretul mi se pare mai mult decat ok (le-am vazut pe diverse bloguri cu preturi insa 15 si 25 ron), iar de pe ebay le poti lua si mai ieftine sau mai scumpe (depinde de nuanta si de colectia din care face parte - permanenta sau editie limitata). In magazin sunt mult mai scumpe si nu merita, insa atata timp cat exista o alta alternativa de a cumpara la un pret mult mai mic, de ce sa nu profitam? Eu una am sa-mi mai iau in viitor, sunt o alternativa mult mai ieftina a glossurilor de la MAC care au preturile piperate rau.

Le-ati incercat? Ce parere aveti?

Short trick: Eu in ultima vreme am combinat ruj sau gloss roz cu gloss peach/ portocaliu si am obtinut niste nuante "peachy pink" de-a dreptul fenomenale, care imi plac din ce in se mai mult, si care sunt foarte potrivite pentru perioada asta - ati incercat asemenea combinatii?

7 comentarii

  1. Eu am niste glossuri sub forma solida de la Silk Naturals si am amestecat culorile de cateva ori si chiar mi-a placut ce a iesit! E o forma ieftina si distractiva de a obtine culori noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie musai sa imi iau peach petal! e rpea fenomenal acea culoare de blush! Pupici! Si eu tot amestec culorile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, am o intrebare care nu este legata de postarea aceasta. Daca comanzi de pe ''http://ro.strawberrynet.com'' produsele iti vin prin posta la oficiul postal de care apartii si daca nu, unde ajung acestea? Multumesc anticipat pentru raspuns. Iti urmaresc blogul in fiecare zi, Rozalia

    RăspundețiȘtergere
  4. Rozalia, produsele vin la oficiul vamal de care apartine adresa ta, nu la oficiul postal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac cele doua mai rozalii<3

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de placute nuante!!!:) Trebuie sa-mi iau si eu pana la urma macar unul... da' e o problema!

    Acum mi-e gandul la GLAM SHINE 6H: gloss de buze rezistent L'Oreal. :)) Au o nuanta ce pare interesanta: 103 Forever Nude http://www.makeuponline.ro/catalog/1/Machiaj-BUZE/3/
    ...insa, obs. ca nu mai e in stoc. O sa merg sa cerecetez in magazine ... A testat cineva acest gloss?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pink Whisper si Peach Petal arata foarte bine!:)
    Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere