Giveaway Laura Mercier Duo

13.4.11

Intrucat azi am avut o zi de rahat (niciodata pana acum n-am crezut ca 13 e cu probleme, dupa ziua de azi am dubii ... numai d-alea nefacute mi s-au intamplat, cred ca si filmele cu prosti raman in urma pe langa ziua mea), m-am hotarat sa schimb norocul in seara asta si dau startul unui giveaway. Legatura intre premiu si tema giveawayul nu exista.


Premiul, asa cum probabil intuiti, este un fard duo de la Laura Mercier - nuanta Burgundy. Ce trebuie sa faceti ca sa il castigati? Lasati un comentariu la aceasta postare (anonimii sa lase o adresa de mail de identificare in caz ca vor castiga) in care sa-mi spuneti care este cel mai bun sfat pe care l-ati primit vreodata si cum v-a schimbat viata.

Giveawayul este deschis pana duminica (17.04) ora 22:00, iar luni voi anunta castigatoarea care trebuie sa ma contacteze in 48 ore cu datele de livrare, iar dupa folosire sa trimita pe mail reviewul pentru a-l publica pe blog.

67 de comentarii

  1. nu pot sa spun ca vreun sfat anume mi-a schimbat viata, de obicei eu stiu sa ascult sfaturile celor din jur dar ma ghidez dupa ce imi dicteaza inima si constiinta, asa ca viata mea asa cum arata ea astazi este ghidata de constiinta si sufletul meu, indiferent ca uneori am gresit sau ca am facut bine eu ma bucur in fiecare zi de viata... ma ghidez dupa un slogan: zambeste azi ca nu stii ce va fi maine.. asa ca profita de fiecare zi

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil cel mai bun sfat a fost sa renunt la un mediu de munca toxic, care ma tinea in loc din evolutia mea profesionala si sa am curaj sa imi schimb drumul. Am facut lucrul asta dar inca nu sunt sigura ca drumul pe care l-am ales e cel ideal.Deci nu stiu daca sfatul mi-a schimbat viata in bine sau in rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. in clasa a 12-a cea mai buna prietena m-a sfatuit sa imi ascult inima si sa dau la snspa, ca sa nu regret mai tarziu..mi-a facut pana si un tabel cu motive pt care sa dau si sa nu dau..a fost cel mai bun..acum toate amicele din blogosfera imi spun sa emigrez asa cum imi doresc de mult timp..cum va fi? vom vedea din vara incolo..

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfaturile nu-ti pot schimba viata.. E necesar doar sa nu te enervezi si sa mergi mai departe. Daca totusi te enervezi, sa faci lucrurile care-ti plac cel mai mult si da, e important sa evadezi din mediul enervant.Ah, si inconjoara-te de prieteni.

    Light & peace,
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca unul din sfaturile pe care le-am primit si care m-au marcat este : nu incerca sa pari ceea ce nu esti! Nu stiu in ce masura mi-a schimbat viata pentru ca eu nu credeam in acea vreme ca vreau sa par ceea ce nu sunt...poate ca erau anumite puncte de vedere unde voiam sa pastrez anumite aparente.
    Totusi este un sfat de care ar trebui sa tina cont multe persoane pentru ca multi incearca sa copie in ziua de azi... sau sa o faca ep sfintii atunci cand nu sunt.

    fardul are 2 culori superbe, potrivite pentru un machiaj ready-to-go :)

    RăspundețiȘtergere
  6. poi eu sufeream rau intr o perioada si o prietena care e si psiholoaga mi-a zis asa:sa te gandesti 90%la tine si doar10%la restul,.eu sunt de parere ca as fi egoista daca ar fi asa si nu prea pot ,dar in acele clipe m-a ajutat sa mi dau seama ca trebuie sa mi fie in primul rand mie bine si ca nu pot sa multumesc pe toti si nici sa ma sacrific eu pentru altcineva.mailul meu e madalinasiescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai bun sfat ever a fost "stop being nice!". A fi snob si egoist este cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru tine! De cand mi-am schimbat comportamentul in acest sens, lucrurile merg numai de la foarte bine in sus. Mai am de invatat...dar it was life changing! :)
    Don't worry about anything ;). Poate nu maine...dar poimaine cu siguranta vei avea o zi mai buna! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Unul din sfaturile cele mai bune pe care le-am primit vreodata a venit de la tata. Imi aduc aminte de ziua in care urma sa-mi fac majoratul. Eram acasa ocupati cu ultimele pregatiri inainte de a pleca la local, iar eu, in urma unui acces de nu stiu ce, am exclamat ca vai daca o sa primesc un cadou care n-o sa-mi placa? Cum sa par draguta?
    Acum cand stau sa ma gandesc chiar am fost superficiala rau. Si tata se schimbase putin la fata dupa care imi spune ca orice cadou vine din inima si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca am prieteni care vor sa-mi fie aproape atat in zile fericite, cat si zile triste.
    De atunci m-am schimbat complet. Acum nu astept cadouri, nu fac figuri orice ar fi.. un simplu La multi ani spus din inima ma multumeste. In fiecare an de ziua mea cand citesc mesajele de la rude si prieteni imi dau lacrimile ca sunt inca atatea persoane care nu uita. Cam asta ar fi sfatul de la tata.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. am uitat mailul.. beautybymiuri@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am primit un sfat anume care sa-mi schimbe viata.In general sfaturile primite de la mama au fost cele mai bune.Fii optimista si sigur o sa fie mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bunica mea mi-a dat acum mult timp un sfat care suna mai pestrit (sper ca n-o sa considerati limbajul trivial, dar mi se pare mai bine sa-l redau cum sa sunat in original): "Pune la cur, mama!"
    Ideea e simpla: sa nu ma mai consum si sa ma supar pentru chestii mici, deci sa nu mai pun la inima. Stand drept si judecand stramb, dincolo de cuvintele simple si poate chiar necioplite (dar pentru mine sunt cumva pline de farmec), intelepciunea populara castiga din nou si, mai ales din cauza lumii in care traim care ne transforma in mici (sau mari) control freaks, ar trebui sa ne readuca pe fagasul normal in care nu ne mai suparam pentru toate nimicurile si ne pastram serenitatea si neuronii pentru supararile care conteaza cu adevarat.
    De cand mi-a intrat in cap ideea asta, incerc si eu sa fiu mai calma si sa nu ma cramponez in detalii sau cuvinte spuse la nervi. Mai ales de cand cu nunta, am tendinta de a fi cam irascibila si sensibila la orice ar putea merge altfel decat planficat. Recunosc, uneori nu reusesc sa ma tin de cuvintele bunicii, dar chiar si asa ii dau dreptate si, cand nu reusesc sa ma abtin si ma supar din cauza unor prostii, imi rasuna in cap fraza asta: "Nu mai pune la inima, mama, pune la cur..."

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum am aflat de ce mi-a mers prost toata ziua .. e 13. :|

    RăspundețiȘtergere
  13. Sfaturile primite de la bunica sunt printre singurele care ma motiveaza si imi dau curaj. Fii tare si nu pune orice la suflet-asta imi repeta cel mai des. Cand mi-e greu, ma gandesc la ea si capat putere si curaj. Si pe masura ce viata ma loveste din toate partile, ii dau dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eram o persoana care dorea mereu ca toata lumea sa fie multumita, sa nu supar pe nimeni. Tot dadeam de la mine si consideram ca nu e normal sa primesc ceva in scimbul ajutorului meu. O prietena foarte buna mi-a spus, ca este ok sa fiu rasplatita pentru ceea ce fac si sa ma obisnuiesc sa mai si primesc nu numai sa dau. Si daca am fost prea neclara ma refer la timpul meu, la persoana mea, pe care o puneam pe locul doi. De atunci am invatat chiar sa cer ceea ce mi se cuvine, sa nu mai fac lucrurile gratuit. Bineinteles ca mai am de lucrat dar e un inceput. mail ralluca_2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Am primit cateva sfaturi bune pana acum (imi e greu sa aleg unul singur) dar daca ar fi sa aleg unul singur...BE YOURSELF!!! Cand eram mai mica imi placea sa "copiez" cateva obiceiuri de la n persoane, fiind mica (cam 10-12 ani) nu imi dadeam seama prea bine ca nu pot multumi pe toata lumea.
    mail: mihaela.sunshine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum cativa ani in urma am primit un sfat de la bunicul meu si anume,,sa ai incredere in tine orice s-ar intampla''.
    Mi-a schimbat radical viata in sensul ca mereu cand am o problema sau simt ca lucrurile ma depasesc imi aduc aminte cu drag de vorbele lui.
    Intr-o lume in care toti incearca sa te doboare astfel de sfaturi sunt pentru mine o gura de aer,o solutie salvatoare.
    email:adisor68@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Incepand din adolescenta eram o persoana foarte panicata si speriata de examene, de ce se poate intampla, toceam pana nu mai puteam, parintii ma zapaceau si ei cu "pune mana pe carte" desi eram foarte responsabila....iar teama asta "de ce se poate intampla" se aplica pentru tot ce mi se putea intampla in viata. Cand l-am cunoscut pe sotul meu, el era un pic mai "nepasator" si mi-a spus ca "problemele se rezolva, intr-un fel sau altul, se rezolva, fie ca piezi fie ca castigi, au o finalitate, pe care nu trebuie sa ma chinui eu sa prevad" si asa am inceput sa ma linistesc, si sa stau mai calma in privinta viitorului si a evenimentelor de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mmmm...un sfat?Cred ca am primit multe sfaturi,unele bune altele cu rea intentie(sunt si persoane de genu,asha zisii "prieteni")Daca am ascultat vreunu,au fost cele de la parinti.Stiu ca eram demoralizata odata si nu vreau sa intru in amanunte iar tatal meu mi-a spus o vorba "un sut in fund,un pas inainte".Si chiar asha a fost.De atunci incerc sa privesc mai pozitiv si sa cred ca de acolo de sus,tatal meu ma sustine mereu.O zi buna!Zeyya! Mail:o_scumpik_86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. elena_dulcik200614 aprilie 2011 la 09:00

    buna...un sfat pe care mama mea mereu mi-l da cand simt ca lucrurile se precipiteaza si nu mai reusesc sa vad luminitza este:sa las timpul sa treca ,el le rezolva pe toate! desi de multe ori am gandit ca nu e o rezolvare prea precisa,privind inapoi am observat ca timpul le aseaza pe toate si daca ai rabdare si intelepciune toul va trece in the end! :)
    Good luck!
    elena_dulcik2006@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu sunt genul de persoana care daca stie ca are dreptate nu se lasa pana nu face persoana din fata ei sa inteleaga ca greseste. Si asa imi faceam o gramada de nervi si pierdeam muuult timp cu cauzele pierdute pana cand mama mi-a spus "Lasa prostul sa creada ce vrea, ca mai devreme sau mai tarziu isi va da seama ca e prost". Varianta ei era mai blanda, dar am imbunatatit-o eu pe parcurs. Ideea este ca acum nu imi mai pierd vremea cu cauzele pierdute si stiu cand sa ma retrag ca sa nu ma mai consum si sa nu imi mai fac o groaza de draci. Poate te ajuta. Iti trebuie ceva exercitiu pana cand vei ajunge sa nu te mai consumi, dar la mine deja functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa imi las parul lung si sa nu ma mai vopsesc. E simplu dar mi-a schimbat viata ;).

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu tin minte sa fi fost sfatuita vreodata de cineva, intr-o privinta sau intr-alta. Asa ca, si acum, dupa 25 de ani de munca, daca ma supara ceva foarte tare si nu sunt in situatia de "a da replica", ma inchid in toaleta si plang. Pana-mi trece :D Si am grija sa i-o platesc respectivului. Romanii zic ca "razbunarea e arma prostului", insa, cand iti vine bine s-o aplici, tare-i dulce!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!
    De obicei sunt o persoana care pun mult suflet in tot ceea ce fac, ma agit foarte mult si ma stresez foarte mult. Am ajuns la un moment dat sa am probleme serioase de sanatate, sa plang pentru orice lucru care nu-mi iesea, deci sa ma consum inutil. Cel mai bun sfat mi l-a dat mama, sa ma linistesc, sa las problemele legate de facultate deoparte, sa fiu mai relaxata fiindca nu merita sa-mi stric sanatatea din cauze de genul, sunt alte probleme cu adevarat serioase pentru care chiar merita sa te strofoci, cum ar fi persoanele dragi.
    email: c.adellina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Inainte de toate, trebuie sa spun ca nu sunt genul de om care sa tina cont de sfaturi! Si nu pentru ca nu as vrea, ci pentru ca pur si simplu nu pot. Am o personalitate puternica, sunt incapatanata, ambitioasa, Taur :), am mania contrazicerii si cred mai tot timpul ca am dreptate.
    Desigur ca pun mana pe telefon si cer sfaturi in orice as face, de la cumparat bluza x de la firma y - atunci cand sunt singura prin magazine- pe care o descriu prietenelor mele in cele mai mici detalii, urmand ca ele sa-si dea cu parerea, iar atunci cand 5 din 5 pareri sunt pro cumparat, atunci nu o cumpar :))) Spre exemplu, pusesem ochii pe niste pantofi si vreo 2 saptamani i-am tot vizitat, cateodata singura, cateodata insotita si primeam tot timpul sfatul ca trebuie sa mi-i cumpar, ca sunt..EU, si i-am luat, dar in drum spre casa m-am razgandit. 99.9% eram convinsa ca imi plac, insa acel procent care sa intregeasca 100% nu m-a lasat, asa ca am facut cale intoarsa si i-am lasat pe raft.
    In felul acesta am procedat si cand m-am inscris la facultate, cand toata lumea, absolut toata lumea imi spunea sa dau la Drept si eu m-am inscris la ASE, cand m-am mutat - si pana nu am gasit o casa in care sa ma simt acasa prin toti porii nu mi-am adus muntii de cutii de pantofi :).
    Cea mai grea incercare a fost cand m-am indragostit de al meu, acum 5 ani, 3 luni si 28 zile. Vaaaaaaai, ce mai taraboi, ce mai scandal cu 2 dintre prietene care erau impotriva relatiei noastre pentru ca ele il cunosteau dinainte si erau convinse ca voi fi pentru el doar o aventura pentru ca el este asa si asa si asa... Vai in ce hal mi l-au facut si m-au pus chiar sa aleg intre prietenia cu ele sau relatia cu el. Ascultam tot ce imi spun, toate sfaturile lor, incercam sa pricep, insa inima imi spunea altceva si atunci cand inima imi spune ceva, tine-te bine! Nu voi face altfel niciodata in viata!
    Singura care a fost alaturi de mine in momentele alea a fost mamaitza mea, zisa si frumusetea :)) De fapt, ea a fost mereu alaturi de mine indiferent de situatie. Niciodata nu mi-a pus la indoiala alegerile, nu mi-a criticat optiunile, nu mi-a zis "fa asa ca eu sunt mai batrana si stiu". Mi-a zis ca ea are incredere totala in deciziile mele, ca ea m-a crescut si stie cum gandesc, iar orice hotarare voi lua eu, sa fie luata cu inima pentru ca numai asa voi fi fericita! Sa stiu ca primul impuls este cel mai important. Fix ce gandesti si ce simti in prima secunda atunci cand ai de luat o hotarare. Cu siguranta, acela va fi raspunsul pe care il cauti!
    Identic mi-a spus si o tipa, astrolog si nu numai -are si o emisiune dar nu stiu daca ar fi de acord sa-i dau numele. Mi-a spus ca trebuie sa tin cont de primul impuls, fara sa cantaresc prea mult situatia, fara sa caut argumente pro si contra, fara sa judec zile sau luni o decizie si sa tin cont de ceea ce simt in primul moment.
    Ohooo, si am tinut cont! Cand a trebuit sa-mi schimb jobul prima data: primeam un salariu triplu, dar ceva imi spunea ca nu e in ordine. Nu puteam pleca cu inima deschisa, nu mi-am explicat de ce, dar nu am putut si toti mi-au sarit in cap ca, domne, nu tin cont ca sunt atat de multi bani in joc, etc.. Nu am putut si nu am plecat! Si bine am facut pentru ca ar fi fost un mediu de munca groznic si as fi ajuns la balamuc dupa 2 luni, iar mai tarziu mi-ar fi scazut si salariul ala triplu pe care mi l-ar fi dat la inceput!

    RăspundețiȘtergere
  25. continuare


    Asa s-a intamplat cu locul de munca si a doua si a treia si a patra oara. Am refuzat sa plec de aici de unde sunt, chiar pe bani mai multi, pentru ca nu am simtit ca e ok. Ceva imi spunea sa stau in banca mea si am stat si bine am facut de fiecare data!:)
    Ar mai fi exemple si legate de lunga mea relatie, si de cele cateva certuri mari -sa le spunem despartiti :))- prin care am trecut si cand toata lumea imi spunea sa fiu fericita ca imi va fi mai bine. Cand imi aduceau pretendenti din aia cu casa, masina, bani- moartea femeilor:))- si eu ieseam cu ei, dar le spuneam ca iubesc un inginer fara casa, cu masina modesta si cu salariu mic :)) La fel si in cazul lui, nu simteam ca este in regula sa ne spunem pa. Erau destul de multe motive pentru care trebuia sa se intample asta, dar inima imi spunea altceva si priveam spre viitor si nu-l vedeam fara el, Mi-am spus ca atata timp cand imi bate inima atunci cand primesc un sms de la el, cat imi lacrimeaza ochii atunci cand il vad in poze, iar cand ne intalnim intamplator pe strada imi tremura genunchii, atunci nu e totul pierdut si trebuie sa luptam pentru relatia noastra:)
    Asadar, sfatul pe care l-am primit eu si pe care ti-l dau si tie: asculta sfaturile celorlalti, dar fa asa cum simti tu! Nimeni nu-ti cunoaste sufletul mai bine decat tine, nimeni nu stie cum simti tu si ce iti doresti de la viata. Cantareste vorbele celor din jur, dar ia decizia care sa te lase sa dormi noaptea. Chiar daca poate parea nepotrivita pentru ceilalti, atata timp cat tu poti zambi cand te uiti in oglinda si cat esti impacata cu tine, fara acei fluturasi rai in stomac -da, exista si asa ceva :P- care nu te lasa sa mananci si sa dormi, vei fi fericita! Nici nu conteaza ce spun ceilalti pentru nu ei iti traiesc viata

    RăspundețiȘtergere
  26. O prietena m-a sfatuit acum cativa ani sa mai acord o sansa relatiei mele. Eu nimic, ma tineam tare nu mai vroiam sa aud, sa discut despre iubitul meu. Pana la urma vazandu-l si pe el cat de mult insista, am zis hai fie, treaca de la mine. Dar tot batoasa ma tineam. Timpul a trecut, mi-au trecut si mie nebuniile, relatia a evoluat frumos si de aproape doai ani suntem casatoriti. Ma simt cea ma iubita, ceam mai alintata, cea mai adorata femeie din lume si ma gandesc cu frica cum ar fi fost viata mea acum daca nu m-as fi impacat acum cativa ani cu iubitul meu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca cel mai bun sfat primit vreodata a fost din partea unui prieten care imi zicea sa nu port ura niciodata pe nimic si pe nimeni, ca mai mult rau imi voi face si ca voi fi mult mai impacata cu mine si cu totul daca imi pastrez un suflet curat. Si chiar cred ca asa e.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cele mai bune sfaturi au fost cele primite de la bunica mea. Ea tot timpul m-a invatat sa tin capu sus si sa nu las pe nimeni sa profite de sentimentele mele. Adresa mea de email este\: me_anytza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna, Camelia!
    Cel mai util sfat l-am primit indirect, de la Mircea Badea. Ma uitam la una dintre emisiunile lui si a spus ca un lucru foarte important in viata este sa fii prezent. Adica daca faci ceva, apai sa-l faci cu toata fiinta si sa nu te gandesti la cai verzi pe pereti. Asta m-a ajutat destul de mult, intrucat eu am tendinta sa ma las dusa de ganduri taman in mijlocul unei activitati.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cred ca cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost acela sa nu ma las calcata in picioare de nimeni! Si sa fiu puternica si sa imi ascult ratiunea...
    Cred ca primul sfat a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut urma atunci cand a trebuit sa vin in bucuresti si toata lumea e curioasa de unde vii, de ce, etc. si intalnesti fel si fel de oameni...

    RăspundețiȘtergere
  31. cel mai bun sfat primit a fost acela sa imi traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima...efectul a fost maxim tinand cont ca acea persoana isi traia ultima perioada din viata:( anyway mi-a schimbat viata :P
    mailul meu este: stampingnailartDiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost de la matusa mea care m-a indemnat sa imi urmez inima si sa fiu eu asa cum sunt in orice circumstanta.
    e-mail:yssa_dark_angelyahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. " Niciodata sa nu spui niciodata!"
    Acesta este sfatul pe care mi l-a dat profesoara mea de design la 14 ani. Evident la varsta aceea eram foarte categorica si credeam ca nu o sa imi schimb gusturile sau ideile absolut deloc pe parcursul vietii.Dar timpul a trecut, putin cate putin si am realizat ca ce mi-a placut ieri, azi nu imi mai place. Ca indiferent ca vrem sau nu, ne maturizam si ne schimbam perceptia asupra vietii. In alte cuvinte m-a invatat ca trebuie sa fiu deschisa si sa privesc lucrurile noi sau care nu ma incanta cu alti ochi pentru ca niciodata nu stim ce ne rezerva viata.

    Adresa de mail este : alexa.cris_v@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodata a fost primit de la cineva foarte drag mie care mi-a spus sa traiesc exact asa cum vreau eu si sa nu ma cramponez de prostiile societatii si ale oamenilor. Intr-adevar, cand te gandesti ce "ar trebui" sa faci tinzi sa pierzi din vedere ce "ai vrea" sa faci...stupid cum ne impunem singuri reguli pe care le uram cateodata :).

    RăspundețiȘtergere
  35. Cel mai bun sfat mi l-a dat o persoana cu care nici macar nu m-am vazut vreodata fata in fata, let's say a virtual friend!!!
    Intr-o perioada in care picasem in cea mai neagra depresie mi-a spus ca "Atata timp cat tu nu inveti sa te iubesti si sa te consideri cea mai cea, nimic nu o sa iti fie pe plac si toti te vor vedea prin perechea de ochelari gri pe care tu le-o oferi!!" Si avea dreptate!!!Nu s-au schimbat fizic multe lucruri in viata mea. Si totusi am decis ca asa nu se mai poate si am inceput sa imi zambesc. Sa ma uit ca am par frumos chiar daca am ramas cu burtica de dupa nastere, ca am picioarele lungi chiar daca am sanii mici, ca ma machiez simpatic, chiar daca nu am bani de o garderoba noua...Poate parea superficial, dar fiecare lucru pe care am invatat sa il iubesc la mine, m-a ajutat sa ma redescopar asa cum ma pierdusem de niste ani.
    Si se vede. De la o vreme lumea ma intreaba ce am facut ca tare bine arat!Ma intreaba de ce sunt asa vesela!!!No reason, doar ca m-am impacat cu mine!!!

    Best advice ever!!Life changing!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Cel mai bun sfat pe care l-am primit, si pe care, la inceput nu il puteam constientiza pe deplin, a fost acela de a avea incredere absoluta numai in mine si in fortele mele proprii.De abia cand am plecat la facultate, inconjurata numai de persoane straine, am realizat ce imporatant este sa ai incredere in tine.Au fost momente in care nu mai stiam cum sa continui, si intamplator m-am gandit ca numai daca imi doresc cu adevarat si am inceredere in mine, poate ca voi reusi.
    Stiu ca poate suna banal, dar in cazul meu a fost de ajuns sa functioneze o singura data,si de atunci a devenit cel mai important punct de sprijin.
    Mailul este:lexutza_cvd@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Cel mai bun sfat pe care l-am primit eu:
    Nu te framanta sa iei intotdeauna decizia corecta, ci ia decizia pe care nu o vei regreta.
    Consider ca decizii de luat e ivesc la fiecare cotitura a vietii, iar luarea unei hotarari ne poate innebuni uneori, mai ales atunci cand nu stim care este cea "corecta" si care cea "gresita". De altfel nu putem anticipa intodeauna cum ne va afecta pe noi si pe cei din jur decizia luata, asa ca decat sa ne framantam cu ce e bine si ce e rau, mai bine ne ascultam sufletul si alegem ce nu o sa regretam. Altfel, desi poate am luat decizia "corecta", daca ne lasa cu regrete pe viitor, mai putem spune ca a fost corecta?
    Te pup, Corina

    RăspundețiȘtergere
  38. Cel mai bun sfat primit a fost: Nu exista nu pot, doar nu vreau!
    Ei bine, eu l-am adaptat putin la personalitatea mea si zic: Nu exista lucruri pe care sa nu le pot face, exista doar lucruri pe care nu le-am incercat inca!
    In viata ne lovim de multe ori cu lucruri noi, nemaiintalnite, iar uneori necunoscutul poate fi infricosator. In aceste situatii consider ca e mai bine sa gandesti pozitiv si in loc sa spui 'nu pot' sau 'nu stiu' sa zici 'vreau sa incerc'. Acest mod de gandire m-a ajutat sa depasesc multe situatii limita.
    Sper ca sfatul acesta sa ajute si pe altii pe viitor, de aceea m-am hotarat sa-l impartasesc.
    Te pup
    P.S.: Mail-ul meu este bluedolphin1389@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Cel mai bun sfat primit a fost de la un prieten, iar pe parcurs mi-a devenit motto. Ideea acestuia (il consider mult prea important pentru a-l reda exact) e ca sunt sigura care imi poate oferi ceea ce imi doresc. Oricat de evident ar parea mesajul, eu chiar aveam nevoie sa mi se spuna asta.

    RăspundețiȘtergere
  40. Sfatul pe care ma bazez este" dupa ploaie,vine soarele " .E simplu si mereu cand am o problema(de obicei vin mai multe deodata) ma gandesc ca va trece,si va fi bine.Un altul ar fi sa multumesc pentru ce am,cateodata ma mai opresc pe strada si ma uit in jur si imi spun" Iti multumesc Doamne pentru ca am putut sa ma aflu aici ".... O zi cat mai frumoasa!
    m.by_me @ yahoo . com

    RăspundețiȘtergere
  41. Sfaturi am primit multe de la prietenele mele. Un sfat care mi-ar fi schimbat viata a fost unul legat de un bărbat. Spun "ar fii schimbat" pentru ca niciodată nu am ascultat... din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna,
    cel mai bun sfat care mi s-a dat este acela de a ierta.
    ami_jr_02@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna,
    Sfatul pe care l-am primit si pot spune ca mi-a schimbat viata intr-un sens f bun a fost de la un hair-stilist de la un salon din centru si anume sa ma tund scurt ca mi-ar sta f bine, eu avand parul peste umeri... am ezitat circa 3 luni dupa care i-am zis ca ma las pe mana ei si a fost cea mai buna idee... de 4 ani doar la ea ma duc si ma simt total diferit cand ies de pe mana ei, ii multumesc enorm pt schimbarea care mi-a facut-o.
    O seara superba,
    Irina (irina_ulesan@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Camelia.Sfatul care..mi-a schimba viata a fost de la mama ,care mi-a deschis ochii si m`a ajutat sa ies dintr`o relatie care nu`mi facea decat rau.Singura, nu aveam puterea sa o fac.Realizam ca nu sunt fericita , dar nu puteam sa iau o decizie. Mi-era foarte greu.Ea m-a ajutat si ii voi multumi toata viata pt ca acum zambesc din nou ..chiar daca sunt singura !Decat sa stau langa un om care nu stie ce-i respectul desi sustine ca ma iubeste enorm si ar fi in stare sa moara pt mine,mai bine singura ,fara iubirea nimanui !
    Te pup. verrucktes_kind@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Cel mai bun sfat care l-am primit in viata mea este "fii egoista". Eram genul de om care se simtea bine daca altii se simteau bine, chiar daca eu eram la pamant sau pe mine ma dezavantaja situatia.

    Mi-a spus ca daca eu ma voi simti bine si voi fi in pielea mea, celelalte vor veni de la sine. Si asa a si fost :)

    mailul nu il voi lasa, il gasesti pe blog la contacteaza-ma (nu vreau sa ma umplu de spam, sorry)

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna!
    Nu tin minte sa fi primit vreodata un sfat cu adevarat bun,dar am avut mereu incredere in propriile decizii. Decat sa fac ceva ce mi-a spus cineva si sa-mi para rau, mai bine fac sa ceva, ce stiu ca a fost dorinta mea, si astfel sa nu-mi para rau. Sfatul meu este sa ai mereu incredere in tine si in propriile decizii, deoarece, chiar daca nu vor fi cele mai bune, macar vei stii ca sunt ale tale ;)
    Email: mada_3187@yahoo.com
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna , te urmaresc sub numele de foxy_kory , adresa mea de email este foxy_kory at yahoo.com
    un sfat bun care mi-a schimbat viata....nici nu prea stiu, nu am avut un punct de cotitura in viata mea incat sa realizez daca mi s-a intamplat ceva deosebit. Un sfat bun pe care il apreciez este sa iti traiesti viata , nu ai decat prezentul , clipa de ACUM; sa nu traiesc in trecut si nici cu gandul la viitor.

    RăspundețiȘtergere
  48. Unul din cele mai bune sfaturi mi-a fost dat de catre mamaia mea draga: Iubeste cu sufletul, dar nu-ti uita mintea si credinta. M-a facut sa fiu atenta cu oamenii pe care ii iubesc si mai ales cu cei care ma ranesc, voit sau nu.

    mihaela.mihordea at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna!
    Mama intotdeauna mi-a spus sa ma ascult pe mineinsumi,sa ma regasesc si sa vorbesc cu mine:)
    Iar lucrul acesta pot spune ca mi-a schimbat viata.
    Addddeee@yahoo.com adresa de e-mail.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  50. Un sfat care mi-a schimbat viata a fost dat de mama mea, intr`un moment de neincredere in mine insumi..Ea mi-a spus "sa nu imi fie teama sa fac un pas mare in viata, daca trebuie" si m-a cuprins cu toata duiosia, iar in acel moment am prins incredere in mine, am inceput sa plang pentru a ma descarca si am inceput sa lupt pentru ceea ce imi doresc.
    Te pup. adresa mea este: happystory30@rocketmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Mama imi spune intotdeauna sa fiu mai buna si iertatoare si sa am incredere in Dumnezeu ,nu pot spune ca m-a schimbat acest sfat insa imi dau toata silinta, desi lumea in care traim nu prea imi permite sa fiu buna si iertatoare fiindca am fost si au vrut sa ma calce in picioare.Insa stiu ca iertarea este rupta din Rai si ne elibereaza sufletul si de aceea incerc sa iert...
    yadydeea_puss@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu am tot primit sfatul care de curand a inceput sa ma schimbe, de cand cu organizarea nuntii, vorba lui Sadie, si anume acela sa ma gandesc mai intai la mine, la ce vreau eu si sa nu ma mai intereseze ce au altii de spus. Asta se aplica si la noi doi: sa facem alegerile pe care le consideram noi potrivite, nu cele pe care le vor altii. Ceea ce m-a dus la alt sfat, de la mine pentru mine: trebuie sa traiesc cum cred eu ca e bine pentru mine, pentru ca, pana la urma, mie trebuie sa imi dau socoteala, in fata mea trebuie sa raspund daca sunt happy sau nu. Indiferent cate presiuni ar putea pune unul sau altul pe tine sa alegi un anumit lucru, niciodata nimeni nu isi va lua responsabilitatea de a raspunde pentru acea alegere si nimeni nu va vrea sa iti dea socoteala pentru ce este sau cum arata viata ta ca urmare a respectivelor alegeri, chiar daca te-au influentat 150%. Asa ca, fie personal fie in doi, exista doar un singur element care trebuie multumit, fie el propria persoana sau perechea in sine.

    RăspundețiȘtergere
  53. Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit vreodata a fost "daca nu risti, nu castigi!" in perioada in care ma gandeam sa plec din Cluj unde eram de 6 ani deja si sa incep o noua viata la Timisoara (unde era sora mea). Si am riscat. Si nu-mi pare rau deloc.
    Te pup si sper sa nu mai ai zile ca acesta de 13.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna:) Cel mai bun sfat mi l-a dat prietenul meu, intr-o zi de toamna in care mi-a spus ca orice s-ar intampla intre noi,oricare va fi decizia mea, el imi va fi mereu alaturi, ma va iubi si ma va aprecia pentru ceea ce sunt, iar eu sa incerc sa aspir spre mai bine, pentru a fi fericita. Tin minte ca am inceput sa lacrimez, iar in momentul de fata, suntem impreuna si avem grija unul de calalalt, chiar daca uneori apar si unele divergente.(ca urmare am ascultat de sfatul lui si am aspirat spre mai bine, spre un bine alaturi de el)
    email: tic.tac23@yahoo.com
    Ti-am trimis un mail cu deschidere spre blogul meu.
    Kiss!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  55. Pentru mine, cel mai bun sfat de pana acum a fost sa-mi schimb fostul job. Ajunsesem sa plang aproape zilnic de stres, de nervi, din cauza atmosferei de la job, din cauza presiunii. Din ziua cand am iesit din biroul ala, am fost alt om. Si toate lucrurile au devenit mai bune :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Probabil cel mai bun sfat e cel primit de la mama:D si anume sa traiesc clipa si acesti ani frumosi ai adolescentei si tineretii ca nu se mai intorc si cred ca are mare dreptate.
    E-mail: fata_ta_red@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Unu din cele mai bune sfaturi primite m-a ajutat mult sa ma schimb... fratele meu mi-a zis intr-o zi: " In viata nu poti numai sa primesti, trebuie sa si dai ceva in schimb". In adolescenta eram destul de egoista si aveam asteptari foarte mari de la persoanele din jurul meu, in special de la familie. Nu intelegeam de ce nu imi pot face toti mie poftele, eu fiind mezina. Sfatul primit m-a ajutat sa vad situatia cu alti ochi.Am invatat sa ii ajut pe cei din jurul meu, sa mai fac si sacrificii, si astfel am realizat ca atunci cand oferi, de multe ori primesti inzecit!

    Te pup!!



    ionny_princess@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Cel mai bun sfat primit este "Daca vrei, se poate". Atunci cand nu ma mai simt in stare sa-mi duc la final un plan sau vreau sa fac ceva nou dar presupune prea mult efort si timp consumat, imi aduc aminte de spusele astea si ma imbarbatez singura :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Cel mai bun sfat pe care l-am primit pana acum nu a fost un sfat, ci o afirmatie care m-a facut sa ma gandesc un pic mai mult la mine si la attitudinea mea catre mine. Nu-mi aduc aminte cine mi-a spus-o, insa voi tine minte pentru totdeauna tonul pe care am fost intrebata : "De ce iti place tie sa te auto-flagelezi?". Face parte dintre intrebarile acelea care iti produs un declic, te fac sa te gandesti ...nu cumva chiar asa este? Ei bine, de atunci am invatat sa ma iubesc si sa nu mai caut perfectiunea in absolut tot ceea ce fac, ci doar acolo unde o pot obtine.

    La multi ani, Camelia, sa infloresti exact cum o face un cires primavara, pentru ca de parfumat zilele cu postarile tale oricum o faci! Si sa nu uitam, sanatate, ca-i mai buna decat toate!

    RăspundețiȘtergere
  60. Cred ca unul dintre cele mai bune sfaturi primite a fost cel de la mama mea " Fii tu insuti! Nu te mai gandi la parerea celor din jur pentru ca intotdeauna vor exista si persoane care sa nu te placa."
    A fost o perioada in care doream sa fiu pe placul tuturor, sa nu intru in conflict cu nimeni, insa am realizat ca oricat de bine te-ai purta cu cei din jur, tot vei starni antipatii.

    RăspundețiȘtergere
  61. M-am gandit de cand ai lansat provocarea cu sfatul, la ce as putea spune...Pana la urma, cred ca cel mai bun sfat primit sunt vorbele mamei: ,,nu exista nu pot, ci nu vreau". Cred ca seamana oarecum cu ce spune girl, putin mai sus. Ar fi mai fi diverse sfaturi, insa nu stiu daca mi-au schimbat atat de tare viata. Vorbele astea chiar imi sunt intiparite-n inima.

    allexandra.andrei@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  62. Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost, paradoxal, de la o straina, intr-un tren de la bucuresti spre casa. M-a surpins tocmai prin faptul ca si-a dat seama ce fel de persoana sunt eu doar prin comportamentul meu de cand am intrat in compartiment si pana la finalul calatoriei. Aparent, nu am bagat de seama prea mult vorbele ei. Dar a stiut cum sa se faca placuta si auzita in acelasi timp. Mama a 3 copii, negustoare ambulanta, se pricepea la a convinge un om dar totodata se cunostea faptul ca avea ceva scoala a vietii in urma ei. Mi-a spus cateva vorbe care pe cat de actuale sunt, pe atat de mult mi-au intrat in suflet si s-au gravat usor de creier:" In viata, nu trebuie sa alergi dupa oameni mai intai. Trebuie sa alergi dupa reusita personala. Fa in asa fel incat peste ani, cand vei merge unde vei merge, sa ti se dea tie buna ziua, nu tu sa dai buna ziua mai intai". A fost unul din momentele in care am simtit ca ambitia se straduieste sa iasa in afara, mai ales ca sunt in ultimul an de liceu si urmeaza o etapa delicata din viata mea. Mi-a mers la inima si m-a ambitionat si mai mult sa merg mai departe cu ceea ce vreau sa fac in viata.

    Sper sa ai o zi frumoasa! :)

    denny_stanciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Mi s-a spun cu cativa ani in urma sa aleg mereu calitatea chiar daca mi-e greu( si nu ma refer aici la lucruri materiale,neaparat,ci la oportunitati, decizii...)
    Acesta e sfatul de care am tinut cont in momentul in care a trebuit sa aleg intre 2 oportunitati legate de cariera,si acum lucrez la o importanta societate de avocatura si sunt nespus de fericita.

    interesant giveaway. Ma incanta ingeniozitatea ta de a pune o astfel de intrebare si nu clasicul follow cu GFC sau alte cele :)
    Felicitari pentru idee.

    Diana
    luce_diana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Sfaturile,sunt greu de dat si greu de receptat asa cum trebuie. Fiecare dintre noi are o anumita perceptie asupra a diferite subiecte. Fiecare dintre noi,primim sfaturi pe care la momentul respectiv le ignoram, ca doar ce ne trebuiesc noua sfaturile altora?! Dar in timp...realizam ca Da ,uneori desi, poate nu ne intereseaza acel sfat,sa-l bagam la capsor,ca poate ne va ajuta.
    Sfatul pe care eu l-am primit..si l-am ignorat,o luuunga perioada de timp a fost sa imi fac ordine in viata, sa incep a avea grija de mine, se "sufletu" meu, de corp, sa duc o viata sanatoasa. Am ignorat sfatul si am facut contrat invers,viata haotica, cluburi, bautura,fumat nopti albe,mancat haotic sau nemancat m-au adus pe marginea prapastie,atunci cand pur si simplu ma uitam in oglinda si nu ma recunosteam asa ca am zis ,Punct. De azi nu doar ca scriu un alt capitol din viata mea ci..reincep o noua carte.
    Btw: burgundy is my passion.my love colour. hihii.
    Andreea. deeu_tza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Cel mai bun sfat mi-l dau chiar eu zilnic, si anume sa fiu calma, sa incerc sa las sa treaca pe langa mine tot ce-i negativ si mai ales sa rad in loc sa ma enervez. Cred ca de fiecare data cand reusesc sa-l urmez castig liniste si de cand am adoptat "politica" rasului chiar ma simt mai fericita.
    Foarte interesant giveaway-ul!
    lucky_angel57@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. In ultimele 10 minute imi incerc si eu norocul.

    Cel mai frumos sfat primit a fost de la Doamna Profesoara de germana care mi-a zis asa: ca femeie, indiferent de ce o sa ajung, e bine sa invat cat mai mult, din cat mai multe domenii, dar sa nu uit ca sunt totusi femeie. Trebuie sa stiu sa fiu eleganta, sa duc o conversatie, dar in acelasi timp sa fiu imi stare sa imi croiesc o rochie sau sa gatesc o masa delicioasa. Nu in ultimul rand, sa am acelasi repect pentru femeia de la curatatorie ca si pentru o persoana cu care pot face afaceri, pentru ca in spatele statutului social, ambele sunt fiinte cu probleme si sentimente.

    RăspundețiȘtergere
  67. "Crede tot pana la proba contrarie".A fost dat de tatal meu,un om pe care il iubesc si respect enorm pentru ceea ce este.Mereu mi-a venit vorba asta in minte in momentul in care intram in contact cu diferite persoane.M-a ajutat sa nu fiu naiva,pentru ca in esenta,acest sfat nu te indeamna la naivitate.Trebuie sa fi in stare sa iti creezi un fel de bariera in fata anumitor persoane.Cel care se da naiv si nu este ,are mereu de castigat.Iar in momentul in care cineva ti-a gresit,aceasta greseala este pentru mine proba contrarie.Si-atunci trebuie sa stii sa zici stop.
    E ciudat cum o simpla vorba te poate marca atat de profund.Si asta a si facut,m-a marcat si imi rasuna mereu in strafundul mintii.Am ajuns sa am aceasta bariera,de om naiv,permisiv,care nu se supara,nu plange,accepta orice...orice pana la proba contrarie;)Si da,m-a ajutat enorm! Sa fac diferenta intre cei ce merita sa-mi fie aproape si cei ce nu.
    Iar sfatul meu,pe care vi-l dau voua,tuturor este:
    If fake is the new trend,don't wear it!
    O seara placuta!
    e-mail: yep_natasha@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere