REVIEW: Masca Balea cu ulei din arbore de ceai

23.1.10


Intr-o plimbare prin DM am observat mastile de fata de la Balea si am zis sa incerc sa vad cum sunt. Am ales doua: masca cu ulei din arbore de ceai (despre care voi povesti astazi) si o alta masca cu argila.

Nu stiu exact pretul, dar oricum a fost in jur de 3 ron si sunt 2 plicutele de cate 5 ml. Am luat-o pentru ca este pentru tenul cu probleme si cu tendinte spre cuperoza, iar eu deseori ma confrunt cu zone rosiatice pe fata (barbie, in jurul nasului, pe frunte). Folosita regulat, pretinde ca ajuta la calmarea pielii si impiedica iritarea si intr-adevar pe mine m-a ajutat. Dupa folosire, tenul meu arata mult mai bine, este uniform, fata pare mai luminoasa, per total un efect de fata sanatoasa. In mod sigur, aceasta masca va intra in ritualul meu de ingrijire a pielii si la urmatoarea vizita in DM voi cauta cu atentie sa vad ce alte masti mai au si sa le incerc.

Pentru mine, aceasta masca este un produs de top (calitate, pret super ok si efecte vizibile).

2 comentarii

  1. Interesant. Am sa imi iau si eu. Acum am achizitionat o tona de produse de la DM asa ca mai astept pana la salariul urmator.. nu de alta dar nu pot sa intru si sa cumpar doar o chestie mica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am o masca de la balea cu argila si sunt foarte multumita de ea..chiar curata fata de impuritati. O recomand!

    RăspundețiȘtergere