Si mi-am luat si bratara ...

18.12.09


O gramada de bijuterii frumoase avea magazinul de pe ebay de unde mi-am luat cerceii din postarea anterioara. Desi nu prea port bratari (din motive medicale), cand am vazut aceasta bratara, am fost sigura ca voi avea ocazia sa o port si sa-mi accesorizeze cum trebuie o tinuta intr-un anumit moment. Sunt genul de persoana care crede ca accesoriile pot schimba total o tinuta: o pot scoate din banal si sa o faca stralucitoare, sau o pot distruge.

4 comentarii

  1. Buna!
    Imi poti spune te rog, numele seller-ului de la care ai luat bratara? Am un pandantiv Swarovski cu doua din stelutele pe care le are bratara ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, scuze de raspunsul tarziu. Ma "lupt" cu o gripa rebela. Acesta este linkul spre produs: http://cgi.ebay.com/Twinkling-Big-Starfish-Austria-Crystal-Bracelet-BC_W0QQitemZ350337125767QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA?hash=item5191b84d87.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, mersi! Cum e bratara? Pe site-ul lor nu apare deci nu e facuta de Swarovski clar. Pandantivul din magazinul lor e identic cu ala pe care eu am dat mai bine de 100 de euro... Cum ti se par calitativ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bratara este foarte fina si e lucrata frumos, nu am purtat-o decat o singura data (eu am piele sensibila si de obicei la diverse materiale, am reactii alergice; nu s-a intamplat cu aceasta bratara deci banuiesc ca e dintr-un material mai calitativ) deci nu pot sa spun mai multe despre cum se comporta in timp.

    RăspundețiȘtergere