REVIEW: Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder Makeup

5.12.09

Cand am fost in Viena, am intrat in Muller si mi-am luat 3 fonduri de ten (Estee Lauder, Lancome si Chanel - vor urma review uri si pentru celelalte 2) pe care mi-am propus sa le testez cu speranta ca unul dintre ele se va dovedi a fi fondul de ten perfect pentru mine.

Primul la testat a fost Estee Lauder pentru simplul motiv ca e un fond de ten compact deci usor de aplicat fata de unul lichid. Si ar fi fost fondul de ten perfect daca nuanta mi s-ar potrivit. Am luat 2N2 Fresco 01 - cea mai deschisa nuanta, restul fiind mult prea inchise pentru tenul meu - dar din pacate are prea multe tonuri de roz ca sa se potriveasca cu tenul meu care are la baza tenta galbuie. Imi place cu adevarat fondul asta de ten (se intinde usor, acopera bine, are SPF 10, rezista pe fata, arata natural) insa nu am reusit sub nici o forma sa fac sa nu mai apara asa roz pe fata mea (am incercat cu diverse baze de machiaj - chiar si colorate, insa degeaba - oricat m-as chinui tot roz pare fata mea dupa aplicare). Mare pacat pentru ca ar fi putut fi fondul de ten perfect pentru mine.


Concluzie: un fond de ten care merita pretul destul de ridicat si care pentru mine a fost o surpriza placuta, insa nu am putut gasi o nuanta care sa se adapteze perfect tenului meu.

Un comentariu

  1. Eu am avut cateva mostre de EL Double Wear lichid, dar nu pot spune ca m-a impresionat cu nimic..finish-ul e foarte asemenator cu colorstay de la reevlon (are cam aceiasi acoperire), rezista parca mai mult decat CS, insa nu cred ca merita diferenta de pret de 3 ori mai mare ;).

    te pup

    RăspundețiȘtergere