Sesiune de cumparaturi: STRAWBERRY

23.11.09

Acum vreo 3 saptamani m-am uitat pe siteul de la strawberry si am vazut niste oferte de la Stila care mi-au facut cu ochiul mai mult decat trebuia. Si cum rezist greu tentatiei, am plasat comanda pentru 3 seturi diferite ca sa beneficiez si de reducerea de 5% pt. 3 produse pe langa reducerea de 7,5% pt.fidelitate.

Cele 3 seturi comandate:

Stila My Mother, My Hero Set

Setul contine 4 produse intr-un clutch auriu foarte dragut:

- Baked Eye Shadow trio - Gold (5 g) - 3 nuante de auriu, bronz si ivoriu care sunt complementare si pot crea un look perfect

- Ilumminating Powder - Bronze (10g) - pudra ce da o stralucire superba tenului

- Lip Color - Natalie - o nuanta frumoasa de pruna, insa nu ceva ce as folosi eu (in mod sigur va fi facut cadou cuiva ca tot vin sarbatorile)

- Lash Visor Waterproof Mascara - Black (5 g) - nu l-am incercat inca, deci nu ma pot pronunta daca este un produs bun sau nu

Pretul recomandat de vanzare: 38 dolari (valoarea produselor 110 dolari), pretul cu care l-am luat 17 dolari la care se aplica si cele 2 reduceri de care am vorbit la inceputul postarii. Verdict: merita toti banii!

"Best of Stila" Ulta Mate Set

Setul contine 8 produse:

- Illuminating Tinted Moisturizer SPF15 50ml ( #Shade 01 ) - am testat pe mana doar si mi se pare ca da o stralucire frumoasa

- Convertible Color Dual Lip & Cheek Cream 2.2g ( #Peony )

- 3 x Shimmer Eyeshadow 2.6g ( #Go Lightly, #Wheat, #Mystic ) - toate 3 culorile sunt frumoase, de abia astept sa incerc diverse combinatii cu ele

- Ultra Shimmer Eyeshadow 2.6g ( #Kitten ) - renumitul fard Kitten despre care am auzit atatea - nu l-am folosit inca, insa mi s-a parut cam sidefat

- Major Lash Mascara 5g ( # Black ) - l-am folosit astazi, e bun, insa nu spectaculos

- Lip Glaze 2.4ml ( #Ulta Mate Pink ) - produsul care mi-a placut cel mai mult, un gloss superb - roz si cremos

Pretul recomandat de vanzare: 55 dolari (valoarea produselor 120 dolari), pretul cu care l-am luat 19,50 dolari la care se aplica si cele 2 recuderi de care am vorbit la inceputul postarii. Verdict: merita incercat mai ales ca setul contine 4 farduri full size si crema iluminatoare pe care de abia astept s-o incerc, iar glossul este de exceptie.

Benefit Valley of the Stars Mini Iridescence Kit

Setul contine 5 produse si vine ambalat intr-o cutiuta super draguta (mereu mi s-au parut interesante ambalajele de la Benefit, insa pana acum n-am avut ocazia sa incerc nici un produs):

- High Beam Luminescent Complexion Enhancer 2.5g - un iluminator cu tenta roz care aplicat pe pometi da tenului o stralucire sanatoasa (dar ambalajul nu mi place - seamana cu o sticla de oja si nu mi se pare igienic sa folosesti pensula acea tot timpul pt. aplicare)

- Moon Beam Iridescent Complexion Enhancer 2.5g - cam acelasi lucru cu fratele High Beam doar ca are o tenta de caisa care cred ca se potriveste mult mai bine tenurilor deschise la culoare (am aceeasi problema in ceea ce priveste amabalajul)

- V.I.P. Lip Gloss 2.5g - un pic cam lipicios, dar mi-a placut

- 2 x Eye Shadow 1.2g ( # Tequila Gold, # Snow White ) - un fard alb perfect pt. iluminarea arcadei sau coltului intern al ochiului si un fard auriu superb

Pretul recomandat de vanzare: 28 dolari, pretul cu care l-am luat 14 dolari la care se aplica si cele 2 reduceri de care am vorbit la inceputul postarii. Verdict: ai 2 farduri versatile, un mini gloss perfect pt. geanta si poti incerca cele 2 produse de iluminare atat de comentate de la Benefit!

2 comentarii

  1. Camelia, produsele comandate de pe strawberry ajung la posta vamala, nu? daca da, ai mai platit tva sau alte taxe in plus?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt seturile...pacat ca e cu trei ani in urma:))

    RăspundețiȘtergere