Pulover Victoria's Secret

23.11.09

De cand am primit catalogul Victoria's Secret, mi-am dorit acest pulover si am tot asteptat sa apara o oferta pentru a-l cumpara. Pretul a fost de 49 dolari, iar puloverul este absolut superb. Culoarea este intensa, iar materialul de vis. Poate fi purtat in diferite feluri si se preteaza atat pentru o tinuta relaxata, cat si pentru o tinuta casual (l-am purtat la concertul lui Alessandro Safina si m-am simtit nemaipomenit in el). A fost o investitie buna.

3 comentarii

  1. Camelia, care e stilul vestimentar ce te defineste cel mai bine? Ce tip de haine porti cu mare placere in fiecare anotimp?

    Absolut suuuperb puloverul de mai sus. Dar la spalat cum se comporta? Si-a pastrat dimensiunile initiale? Dar culoarea, ai avut probleme cu ea la spalat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut nici un fel de problema cu el la spalat, cum nu am avut cu nici unul din puloverele VS (nu este singurul pe care il am).

    Ada, nu cred ca am un stil anume definit. Depinde foarte mult de situatie si de starea mea in momentul respectiv. Daca port lucruri simple, incerc sa le accesorizez incat sa ies din banal. Iar in cazul in care am o piesa din vestimentatie "de rezistenta", sa-i zic asa, nu ma mai incarc cu nimic. Incerc sa creez o balanta si sa am un singur obiect/ accesoriu care sa defineasca o tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma regasesc si eu in descrierea de mai sus. + Nu-mi place incarcatura si/sau amalgamul de culori. Apropos, care sunt culorile tale preferate si cum le combini de obicei?

    ps: Ma bucur sa aflu ca n-ai avut probleme cu puloverele VS. O sa fiu si eu cu ochii pe produsele lor. Decat 10 buc. care sa poata fi purtate de 3-4 ori maxim, mai bine cateva , de calitate. Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere