O privire prin sertar - Clarins True Radiance Foundation

28.11.09

Ieri cautam ceva in sertarul in care imi tin printre altele si fondurile de ten si am dat de o mai veche iubire a mea: Clarins True Radiance Foundation, pe care nu stiu de ce am uitat-o in ultimele saptamani.

Intotdeauna mi s-a potrivit perfect nuanta de fdt de la Clarins, respectiv 03 Soft Ivory/ Clair Opale, si niciunul din fondurile de ten de la aceasta firma nu m-a dezamagit.

True Radiance (Oil Free) uniformizeaza culoarea tenului si pretinde ca atrage si reflecta lumina astfel incat fata sa arate cat mai aproape de perfect. Nu incarca fata si are o acoperire medie si este in primele 3 locuri in topul meu pentru fonduri de ten care imi plac si le folosesc cu placere.

Pana la gasirea fondului de ten perfect, acesta ramane unul dintre cele castigatoare in preferintele mele.

Un comentariu

  1. Confirm cele scrise mai sus, cum ca fdt Clarins reflecta lumina, astfel incat fata sa arate cat mai aproape de perfect - tenul este uniformizat si arata extraordinar de bine pe parcursul zilei. Raman in continuare impresionata cat de bine se pliaza aceasta nuanta 03 - soft ivory - pe tenurile deschise la culoare, slab bronzate sau cu un bronz slab spre mediu.

    RăspundețiȘtergere