Produse John Frieda si Wet Brush pentru parul meu

29.8.18

Produsele John Frieda le-am descoperit in urma cu multi ani la o iesire din tara si m-am inteles extrem de bine cu ele. Mult timp le-am cumparat de pe feelunique, insa de ceva vreme le-am gasit si pe Aoro - daca va tenteaza le gasiti aici. Gamele pe care le-am folosit in trecut sunt Brilliant Brunette si Luxurious Volume, iar de data asta am ales cateva produse din gama Frizz Ease.


Samponul si balsamul Dream Curls sunt formulate pentru parul ondulat sau cret care are nevoie de hidratare si care are tendinte de electrizare. Produsele sunt gandite si pentru a oferi protectie parului vopsit si au miros extrem de misto. Mie imi plac mult si daca, dupa ce le folosesc, aplic si un spray de definire a buclelor chiar vad diferente in privinta modului in care imi sta parul. As vrea sa incerc si sprayul pentru bucle din gama asta, cred ca ar face o treaba buna impreuna.

Masca de par am ales-o tot din gama Frizz Ease, dar o alta subgama - Miraculous Recovery. Este o masca cu efect de regenerare a parului degradat si am considerat ca e cea mai potrivita in perioada asta, dupa ce parul a fost agresat de razele solare. Este spornica, are un miros extrem de placut si dupa ce o folosesc parul meu ramane hidratat, este neted si extrem de placut la atingere. Chiar va recomand s-o incercati daca mai apare in stoc.


Ultimul produs de care vreau sa va spun nu este o noutate, dar este unul din produsele fara de care eu nu vad cum as putea sa-mi pastrez parul intr-o stare buna. Wet Brush este o minune pentru parul care are tendinte de incurcare sau care este greu de pieptanat. eu am convins multa lume sa o foloseaca pentru ca merita - puteti sa cititi mai multe despre varianta Shine aici. Asta albastra e noua si e varianta Detangle, eu am luat-o de aici, insa o gasiti si la Topline si la Farmacia Tei.


Ati incercat produse de la John Frieda? Cum vi se par? De Wet Brush nu va mai intreb pentru ca stiu ca multe ati cumparat-o dupa ce-am scris prima data despre ea.

Trimiteți un comentariu