Sfarsit de vara ...

31.8.18


M-am gandit sa incep postarea asta cu o replica cliseu si sa va zic ca nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final de vara si asta e ultima zi oficiala "de vara", dar adevarul e ca eu am avut o vara plina si am atat de multe momente frumoase incat nu simt ca a trecut repede. Ba chiar astept cu entuziasm toamna si ceea ce vine cu ea: pulovere calduroase, multe cani de ceai, lumanari parfumate, parfumuri mai dulci, esarfe si multe alte mici placeri pe care mie imi place sa le savurez.

Vara asta a fost pentru mine o eliberare, am lasat in urma mea multe lucruri care nu ma ajutau cu nimic, multe sentimente care nu faceau decat sa ma incarce inutil, am "scapat" de multe limitari pe care mi le-am pus singura, pur si simplu am ales sa traiesc, sa fiu libera, sa ma bucur de fiecare clipa si sa nu ma mai agit pentru lucrurile pe care nu am cum sa le controlez.

Astept cu interes perioada urmatoare pentru ca imi doresc sa fac multe lucruri, nu pot sa zic ca am neaparat un plan de bataie, dar stiu in ce directie vreau sa mearga lucrurile si asta e cel mai bun start. Am inceput sa scriu cu alta intentie, insa pe masura ce degetele mele au atins tastele cuvintele au inceput sa spuna o alta poveste, asa ca o sa las lucrurile asa cum le-am simtit.

Am vrut sa fac cateva postari cu cele mai folosite produse din aceasta vara, insa nu am apucat, asa ca vreau sa va intreb daca vreti sa cititi asa ceva saptamana viitoare - ma gandeam sa va arat produsele de machiaj dupa care am intins mana cel mai des si care chiar m-au convins. Astept parerea voastra pentru ca vreau sa postez lucruri care va intereseaza si care sa fie folositoare.

Vara voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru aceasta toamna?

Trimiteți un comentariu