Tarte ceara Kringle Candle

29.9.17

De-abia asteptam sa va povestesc despre ultima mea descoperire in materie de tarte de ceara parfumata. Stiti deja ca-mi plac lumanarile si tartele, asa ca nu cred ca va mira ca ma bucur ca s-a racit vremea si seara pot sa ma bucur in sfarsit de arome delicioase si sa ma relaxez in confortul casei mele. Am o adevarata colectie de tarte de la Yankee Candle, Village Candle, Glade, AirPure si PanAroma. 

De cand am cumparat de la Hello Free Z One Discount incalzitorul electric pentru tarte sunt si mai incantata pentru ca pot sa lasa tarta cate ore vreau fara sa emane fum sau sa-si schimbe mirosul (pot folosi aceeasi tarta si de 3-4 ori asa si nu mai am grija unei lumanari aprinse). Vi l-am aratat atunci cand l-am cumparat, nu cred ca mai este disponibil acum, dar daca vedeti unul pe undeva si va plac tartele chiar va recomand sa il achizitionati, pentru mine au fost 40 lei cheltuiti extrem de inteligent.


Brandul de care vreau sa va povestesc este Kringle Candle, un brand pe care il urmaresc de ceva vreme pe Aoro si de la care de-abia asteptam sa incerc cateva produse. Kringle Candle a fost infiintata de Michael James Kittredge, cel care a fondat Yankee Candle in 1967 (afacere pe care a vandut-o in 1998) si are produse extrem de interesante si arome care pe mine m-au atras de cand le-am vazut prima data.

Pentru prima incercare am ales 5 arome: Midnight (o aroma rece, masculina, perfecta pentru o seara speciala sau pentru momentele de liniste), Leaves (definitia toamnei), Oak & Fig (v-am spus ca am o mica obsesie cu smochinele in aceasta perioada), Apple Pie (mirosul de placinta cu mere imi place mult, desi placinta in sine n-o mananc) si Vanilla Cone (o aroma gurmanda si vanilata). Eu mai am pe lista cateva dorinte parfumate de la ei si am de gand sa mi le satisfac in curand - aici gasiti intreaga oferta de la Kringle Candle.

Tartele imi plac la nebunie si chiar ma bucur ca le-am descoperit. Costa 12 lei pentru 35 grame (comparativ cele de la Yankee au doar 22 grame), vin in ambalaj de plastic (compact, cu capac, mult mai usor de depozitat) si sunt stantate astfel incat este foarte usor sa rupi o tarta in 5 bucati (eu intotdeauna rup tartele si folosesc cat consider necesar). Am incercat 3 din cele 5 pe care le-am luat si aroma este foarte puternica, se simte in toata casa si nu este deloc artificiala.

V-as recomanda si tartele de la Village Candle, insa pe Aoro sunt doar 2 arome ramase (despre lumanarile lor v-am povestit acum cativa ani cand le-am descoperit prima data). Eu am gasit cateva arome tot la Hello si le-am luat la un super pret (8 lei pentru 60-70 grame), insa le gasiti si on-line aici la un pret mai mare, dar care cred ca eu ca merita - cantitatea este de 3 ori cat cea de la Yankee, sunt impartite in 6 bucati si aromele sunt de vis.


Va plac tartele? Ati auzit de Kringle Candle pana acum?
Read More

2 produse noi de la Gerovital Plant

28.9.17

Cei de la Farmec au lansat doua produse noi in gama cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital, o gama despre care v-am mai povestit pe blog atunci cand a fost lansata anul trecut. Am folosit crema contur pentru ochi si crema pentru microdermabraziune din gama asta si mi-au placut, asa ca am fost curioasa sa vad si cum sunt noile produse lansate.


Apa micelara hidratanta nu stiu daca este noua sau doar ambalajul este nou, varianta pe care am vazut-o eu pana acum are 150 ml, pe cand cea noua are 400 ml, daca aveti cumva ambele variante si puteti compara formula astept sa ne spuneti in comentarii ce-ati descoperit. Ambalajul este foarte practic, este usor de tinut in mana, iar capacul face toata treaba - gaura este mica si poti doza foarte usor cantitatea de produs pe care o aplici pe discheta demachianta.

Eu am avut un mic incident cand am primit coletul, mi-a scapat sticla din mana (as putea sa spun ca din neatentie si sa ma amuz, dar adevarul e ca pur si simplu eram lesinata dupa antrenament si mainile mele nu au mai putut) si s-a varsat jumatate din continut direct pe blana Almei care a fost parfumata intreaga zi. Norocul a fost ca sticla a cazut in picioare si capacul nu s-a spart, asa ca am putut s-o incerc si sa vad cum e. Nu este atat de parfumata pe cat ma asteptam (gama asta are un miros destul de puternic), curata foarte bine machiajul si nu usuca tenul, iar eu n-am avut probleme nici chiar am folosit in zona ochilor chiar daca formula are pe final parfum si ceva iritanti.


Celalalt produs lansat in gama asta este o crema CC in nuanta Medium. Una dintre voi mi-a spus pe Facebook ca in magazinele Farmec luna asta este o promotie interesanta - la achizitionarea oricarui produs Gerovital se ofera aceasta crema cadou. N-am ajuns in vreun magazin sa ma uit, dar daca aveti un magazin in apropiere puteti sa verificati.

Eu am fost putin mirata de nuanta lansata si m-am gandit ca nu mi se va potrivi, insa se adapteaza foarte bine nuantei tenului si am putut s-o folosesc fara probleme. M-am temut putin de miros si de faptul ca ochii mei vor fi deranjati, dar nu s-a intamplat. Uniformizeaza nuanta tenului si ascunde micile imperfectiuni, daca nu va place sa folositi fond de ten, dar vreti totusi un pic de acoperire cred ca o sa va placa.


Ati incercat gama asta? Cum vi se par produsele?
Read More

Oui a l'Amour de la Yves Rocher

27.9.17

De cate ori Yves Rocher lanseaza un parfum nou devin extrem de curioasa si vreau sa-l miros cat mai repede. Ultimul parfum de la ei care mi-a placut la nebunie a fost Rose Oud, un parfum pe care inca il simt si-l folosesc in perioadele cu temperaturi scazute. Si nu e singurul care imi place de la Yves Rocher pentru perioada asta, Vanille Noire si So Elixir Bois Sensual sunt parfumuri pe care le port de cativa ani toamna si iarna, iar pe lista asta am adaugat noul parfum lansat - Oui a l'Amour.

Oui a l'Amour mi s-a parut interesant inca de cand am citit prima data despre el si am vazut ca nasul din spatele parfumului este Sophie Labbe. Sophie Labbe este in spatele unor parfumuri care mie imi plac mult: Very Irresistible si Organza de la Givenchy, Red Door de la Elizabeth Arden, Signorina de la Salvatore Ferragamo si Jasmin Noir de la Bvlgari.


Oui a l'Amour este un parfum oriental floral, cu o baza de lemnoasa de tonka bean si cedru, notele de mijloc sunt date de trandafirul de damasc, iar nota de varf este angelica. Parfumul m-a surprins din toate punctele de vedere si am stiut de la prima mirosire ca e unul extrem de reusit. Ma asteptam la un parfum simplu, curat, iar ceea ce am descoperit este un parfum complex, feminin, misterios si plin de pasiune.

Este un parfum cald, care te invaluie, eu il simt ca un parfum de stare si-mi place tare mult ceea ce imi transmite atunci cand il port. Este un parfum senzual, dar senzualul rafinat care nu-ti agaseaza simturile, ci le mangaie. In ceea ce priveste rezistenta in timp a reusit sa ma surprinda, desi mai am alte parfumuri de la Yves Rocher care persista multe ore. L-am folosit de cateva ori dupa-amiaza si a doua zi dimineata inca il mai simteam pe piele.

De astazi gasiti parfumul si in magazinul on-line al celor de la Yves Rocher aici si au o oferta buna de lansare: parfumul la 50 ml + ruj Oui a l'Amour la 149 lei, asa ca daca va doriti parfumul profitati de oferta. Au si niste cadouri interesante in functie de valoarea comenzii, dar si produse la reducere si produse oferite cadou la cumpararea anumitor produse din diverse game.



L-ati incercat? Va tenteaza?
Read More

Ochi luminosi, gene definite si buze nude cu Maybelline

26.9.17

Am primit in ultimele luni cateva produse de machiaj de la Maybelline, asa ca am avut ocazia sa descopar mai multe despre ele si sa gasesc cateva produse care chiar imi plac, dar si sa-mi dau seama ce nu mi se potriveste. Preturile produselor de la Maybelline sunt chiar accesibile si pe Emag sunt de multe ori la oferta, va recomand sa urmariti aici ce promotii au pentru ca merita.


The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara este a doua mascara pe care o incerc anul asta de la Maybelline si care nu imi irita ochii. Sunt sigura ca v-am mai spus ca mi-a placut mereu efectul dat de Maybelline pe gene, dar ochii mei n-au tolerat nici un produs. Nu stiu daca au schimbat ceva la formule sau ochii mei nu mai sunt asa sensibili (chiar nu cred ca asta e cauza), dar ma declar incantata de faptul ca acum pot folosi mascara de la Maybelline.

Peria este extrem de interesanta si imi place mult cum "prinde" genele. Le defineste si le ofera volum, mi-as fi dorit sa le si alungeasca mai mult, dar pentru un machiaj de zi isi face foarte bine treaba. Un alt aspect care imi place este faptul ca se pot aplica mai multe straturi fara sa incarce sau sa lipeasca genele si se demachiaza extrem de usor.


Instant Anti-Age The Eraser Eye (nuanta pe care o folosesc eu este Light) este produsul care mi-a starnit de mult timp interesul, asa ca am fost extrem de curioasa sa fac daca se ridica la nivelul laudelor. Formula contine fructe de goji si Haloxyl pentru a lumina si hidrata zona de sub ochi, fiind un anticearcan-tratament.

Formula este cremoasa si hidratanta, iar nuanta Light are o tenta galbuie care lumineaza zona de sub ochi, insa afirmatia ca sterge cearcenele mi se pare exagerata. In perioada asta cearcanele mele au o culoare extrem de inchisa (am mai mentionat ca am iar probleme cu circulatia limfatica si cearcanele mi-au dat de stire imediat), ceea ce reuseste sa faca Eraser Eye este sa lumineze putin zona si sa atenueaze aspectul de oboseala.

Pe mine aplicatorul cu burete nu am incanta si nici nu mi se pare extrem de igienic. Am simtit nevoia sa folosesc o pensula pentru a blendui bine produsul, buretele mi se pare ca este imbibat cu prea mult produs ca sa faca ceea ce imi doresc. Daca voi aveti vreun truc de aplicare folosind buretele astept sa mi-l spuneti in comentarii.


Buzele nude mi-au placut intotdeauna si nu cred ca va veni o zi cand sa nu-mi mai placa, iar ultimele doua produse de care vreau sa va povestesc sunt perfecte pentru asta. Combinatia dintre Color Sensational Shaping Lip Liner in nuanta 10 Nude Whisper si rujul mat Color Sensational in nuanta 932 Clay Crush este exact ceea ce trebuie pentru buze nude, dar cu aspect sanatos.

Creionul este cremos si moale, iar nuanta este superba, se potriveste cu multe din rujurile mele nude, iar rujul este destul de cremos pentru un ruj mat. Este foarte pigmentat si este destul de confortabil pe buze, insa dupa cateva ore de purtare am simtit ca usuca putin buzele, insa fiind vorba de o formula mata ma asteptam la asta. Am mai vazut o nuanta nude in gama asta care ma tenteaza, dar si cateva culori puternice.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ce parere aveti despre produsele Maybelline?
Read More

Cateva produse noi

25.9.17

Am cumparat cateva produse noi in ultimele zile, chiar vreau sa va povestesc despre unele care nu au legatura cu domeniul de beauty in perioada urmatoare, insa astazi vreau sa va arat doar produsele cosmetice pe care le-am luat pentru ca sunt cateva extrem de interesante si in plus am profitat si de o oferta foarte buna si am facut o super afacere.


Cand am fost in Douglas la sesiunile de machiaj Sensai m-am oprit si la standul cu produse Teaology pentru ca voiam sa incerc mastile noi pentru ten. Despre Teaology v-am povestit pe blog in trecut, este un brand care imi place mult si de-abia asteptam sa vad ce au scos nou. Daca nu stiti ce e cu produsele astea postarea de aici va poate ajuta, la fel si informatiile de pe siteul Douglas.

Cei de la Teaology au lansat trei masti pentru ten si gat (imi place tare mult noutatea asta cu sheet mask si pentru zona gatului pentru ca este o zona des neglijata si care chiar spune multe despre varsta): o masca pentru exfoliere si purificare cu ceai verde, o masca cu ceai negru pentru energizare si Blue Tea pentru hidratare si iluminare, cea pe care eu am si ales-o. Si daca tot am ajuns la Douglas mi-am luat inca o masca pentru ochi cu ceai alb.


Am intrat in magazinul Pupa din Mega Mall sa ma uit la noua colectie de machiaj pentru toamna si am rezistat cu greu sa nu iau nimic, stiam ca vreau sa cumpar sprayul pentru fixarea machiajului din gama Sport Addicted si m-am limitat doar la el. Despre gama Sport Addicted v-am povestit deja pe blog pentru ca am incercat cam toate produsele si sprayul (chiar daca are alcool) imi place atat de mult incat am vrut sa mai am inca unul de rezerva.


Oferta buna de care va ziceam mai devreme a fost pe Elefant, am descoperit-o intamplator cand am intrat sa comand o carte si v-am spus si voua pe Facebook despre ea. Am gasit Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins in nuanta Apricot Shimmer (02) la 18,99 lei, asa ca n-am ezitat si l-am pus direct in cos. Mai am doua nuante si le folosesc des.

N-am stiut daca vor onora sau nu comanda pentru ca stocul a aparut epuizat la scurt timp dupa ce am postat, dar n-au fost probleme - a doua zi am si ridicat comanda, produsul este original, deci cu putin noroc pe Elefant chiar putem gasi chilipiruri. Nu mai stiu exact cat am dat pe celalalte nuante, dar cred ca in jur de 65-70 lei dupa cum stiu preturile de la Clarins.


Ultimele doua produse sunt luate de pe Aoro, am dat o comanda mai mare (urmeaza detalii, atat va spun acum) si am optat sa ridic comanda de la sediul Zoot de pe Decebal. Am descoperit recent ca exista si aceasta posibilitate, nu doar livrarea prin curier - am platit o taxa de 6 lei, am fost anuntata prin sms cand a ajuns comanda, chiar mi-a placut modul de lucru. Comanda a fost data marti noapte si joi era deja in punctul de ridicare.

Produsele pe care le-am luat sunt de la Bielenda, brandul polonez de care v-am mai spus. Cei de la Aoro au o selectie mai buna decat cei de la Elefant si Vegis (in functie de ce anume vreti sa luati merita sa va uitati pe toate 3 siteurile pentru ca preturile difera mult) - am lasat pe numele fiecarui site link catre toate produsele Bielenda pe care le au ca sa puteti face niste comparatii si sa vedeti ce noutati sunt.

Eu am luat un ser cu peptide si colagen din gama NeuroCollagen (folosesc acum un ser din gama LaserXtreme si vreau sa vad cum sunt si celelalte produse din cateva game care mi se par interesante) si Instant Cover, un corector pentru acoperirea firelor albe de par. Eu am luat Black, insa am vazut ca mai sunt inca 2 nuante - il gasiti aici, a fost 23 lei, asa ca m-am gandit ca merita incercat. Daca e bun de ceva revin cu informatii, inca nu l-am folosit pentru ca m-am vopsit recent.


Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada? Stiti vreunul dintre produsele pe care vi le-am aratat in postarea de astazi? Ce va tenteaza?
Read More

7 intr-o saptamana #134

24.9.17


Saptamana asta se anunta a fi una buna si chiar a inceput asa, chiar daca am fost pe fuga in marea majoritate a timpului. Miercuri m-a "lovit" o raceala (din propria mea prostie, dupa antrenament am baut apa rece si am simtit imediat ce tampenie am facut) si zilele n-au fost tocmai usoare pentru ca am dormit foarte putin si m-am simtit destul de prost. Insa am incercat sa-mi incep diminetile cat mai placut si am facut loc si pentru o ciocolata calda si niste cookies cu ciocolata intr-una din zile.

Marti am ajuns in Mega Mall la Brow Bar & More sa ma pensez si n-am putut sa nu trec pe la Pupa sa vad cum e noua colectia de toamna Privee. Cele trei nuante de fard mi-au placut la nebunie si cu greu am plecat fara sa cumpar vreunul, insa si iluminatorul mi s-a parut extrem de reusit, pana la urma am luat un produs pe care l-am mai avut, dar ma gandesc serios sa imi iau macar unul dintre farduri, culorile sunt perfecte pentru perioada asta. Seara am ajuns la un eveniment organizat de Apivita cu ocazia lansarii unor produse noi pentru par, dar intentionez sa va spun mai multe despre asta intr-o alta postare pentru ca mi-au atras atentia cateva dintre noutati.

Dupa antrenamentul de miercuri am avut treaba si am ajuns acasa destul de tarziu asa ca m-am bucurat putin de cerul dinainte furtunii (aia care in zona mea, cel putin, n-a existat). Chiar mi-a placut sa ma plimb pe strazile pustii si sa ma bucur de aer si vant. Joi am ajuns la aniversarea a 20 de ani de Avon, insa n-am stat mult pentru ca raceala si-a cam facut de cap. Nu cunosc aproape deloc produsele Avon pentru ca nu am folosit nimic de foarte mult timp, insa o sa le incerc pe cele pe care le-am primit sa vad cum sunt.

Vineri am avut o zi nebuna, am fost toata ziua pe drumuri, m-a prins ploaia si a fost exact ce-mi lipsea dupa ce eram si asa "aranjata" cu raceala, dar am reusit sa ajung la un masaj cu pietre calde care m-a ajutat mult si seara mi-am petrecut-o la cumparaturi. Mi-am luat ceva de incaltat si cateva lucruri de la La Femme (nu uitati de concursul la care puteti castiga un voucher de 350 lei - detalii gasiti aici), v-am aratat aici pulovarul cu pisici care mi-a placut de cand l-am vazut.

Sambata am incercat sa functionez normal, am avut si de munca, m-am vazut si cu niste prieteni, iar azi e zi de relaxare si rasfat, asa ca am ales un brunch si intentionez sa citesc si poate sa vad un film. Sunt rare momentele cand o prind pe Tasha la poze, asa ca am zis ca e pacat sa nu va arat poza asta - "freza" ei este creatia mea, nu sta la tuns, asa ca ma chinui eu sa o fac sa arate a catel. Asa ca Tasha, maimuta mea salbatica, e bonusul de astazi.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru zilele urmatoare?
Read More

2 produse noi de la Paula's Choice

22.9.17

Paula's Choice a avut cateva lansari extrem de interesante anul asta, iar eu sunt pur si simplu indragostita de Resist Omega+ Complex Serum, lucru pe care nu-mi amintesc sa-l fi spus vreodata despre vreun produs. Imi place la nebunie si din tot ce-am incercat pana acum in materie de seruri este clar preferatul meu, v-am spus aici mai multe despre el. Insa astazi vreau sa va povestesc putin despre cele mai noi lansari Paula's Choice, doua produse pe care le folosesc de cateva zile. Nu este un review, ci mai degraba o combinatie de postare informativa si primele impresii pentru ca m-ati intrebat de ele dupa ce vi le-am aratat pe Instagram.


Resist C15 Super Booster este un produs cult Paula's Choice si pana acum nu a fost disponibil in Europa, dar minunea s-a intamplat si acum avem si noi acces la el. Mie boosterele de la Paula's Choice imi plac la nebunie si le-am incercat pe toate, v-am si povestit mai multe pe blog. In momentul asta folosesc Resist 10% Niacinamide Booster si Resist Hyaluronic Acid Booster (pe cel cu retinol l-am terminat recent si nu l-am luat din nou pentru ca folosesc Clinical 1% Retinol Treatment, iar Resist Moisture Renewal Oil Booster l-am avut in varianta mini si l-am folosit doar cand temperaturile au fost foarte scazute, nu mi se pare o necesitate pentru tenul meu normal).

Vitamina C este o iubire veche de-a mea si pielea mea o tolereaza foarte bine, asa ca nu aveam cum sa nu incerc C15 Super Booster care are o concentratie de 15% vitamina C, acid ferulic, vitamina E, peptide si sodium hyaluronate. Doua picaturi combinate cu crema hidratanta sunt suficiente pentru a vedea rezultate, eu insa am mai folosit produse cu vitamina C si am aplicat 3-4 picaturi direct pe piele si imi place mult cum reactioneaza tenul meu.

Ceea ce promite C15 Super Booster este sa estompeze petele, sa uniformizeze culoarea pielii, sa netezeasca liniile fine si ridurile, sa ofere luminozitate si fermitate pielii si sa o protejeze impotriva factorilor de mediu. Este mult prea devreme sa pot vorbi de efecte de acest gen, insa ceea ce va pot spune este ca textura este extrem de placuta, mirosul nu este atat de puternic ca al altor produse cu vitamina C pe care le-am incercat, iar textura pielii mele dupa ce folosesc boosterul asta este mai neteda si aspectul tenului este unul mai luminos.


Resist Anti-Aging Eye Gel nu era pe lista mea de dorinte pana n-am citit mai multe despre produs si pana n-am vazut aplicatorul. Eram aproape convinsa ca trebuie sa il am cand am vazut ca formula contine 16 ingrediente anti-aging (peptide, niacinamide, extract de lemn dulce, acid hialuronic si un cocktail de antioxidanti),  iar cand mi-a zis si Corina ca trebuie sa-l incerc n-am mai stat pe ganduri.

Produsul are o textura de gel care se absoarbe imediat in piele, iar aplicatorul metalic cu efect racoritor este o placere reala dimineata. Formula promite sa imbunatateasca aspectul ochilor obositi si sa minimizeze semnele de imbatranire a pielii din jurul ochilor pentru o privire mai luminoasa si mai odihnita. Iar eu am nevoie mai mult decat oricand de asta pentru ca n-am dormit extrem de bine in ultima perioada, cearcanele mele sunt foarte colorate si orice ajutor conteaza.


Va tenteaza vreunul dintre produse? Vreti sa va povestesc mai multe dupa ce le folosesc o perioada mai lunga de timp?
Read More

Noutati de toamna de la Sensai

20.9.17

Sensai este un brand despre care mi-ar face placere sa va povestesc mai des pe blog pentru ca este un brand cu produse care imi plac mult, motivul pentru care nu o fac este unul care tine strict de costul produselor. Sensai este un brand high-end cu produse care formeaza un adevarat ritual de rasfat, produsele care nu rasfata doar pielea, ci si simturile. Atat produsele de ingrijire, cat si cele de machiaj mangaie pielea si incearca sa o aduca in cea mai buna forma a ei.

In weekend am ajuns la Douglas in Baneasa pentru ca cei de la Sensai au avut niste sesiune de flash make-up si am avut ocazia sa ma joc putin cu noile produse pe care le-au lansat pentru aceasta toamna. Am avut parte si de un machiaj rapid de zi, asa ca am vazut cum se comporta pe ten si cum rezista si mi-au placut mult. Noile produse de machiaj Sensai recreaza diversele impresii ale matasii pretuite pentru a ne permite sa ne jucam cu luminozitatea si sa avem acel ten la care toate visam, fie ca este vorba de un ten radios si plin de prospetime, fie ca ne dorim o stralucire naturala.


Glowing Base SPF10 este o baza de machiaj cu formula hidratanta, cu continut de pigmenti perlati care corecteaza nuanta tenului, oferindu-i o stralucire sanatoasa. Nu are sclipici/ glitter, ceea ce face este sa infuzeze lumina si sa dea tenului o stralucire naturala care mie mi-a placut mult, atat de mult incat am trecut-o pe lista cu dorinte pentru sfarsitul asta de an.

Cele doua fonduri de ten lansate sunt Luminous Sheer SPF15 si Flawless Satin SPF20, ambele avand in compozitie pudre care sporesc luminozitatea si ii ofera tenului stralucire. Luminous Sheer are o formula super usoara care aluneca pe ten, acoperirea fiind una medie, dar care lasa tenul proaspat, hidratat si cu un aspect luminos si sanatos. Flawless Satin are o formula cremoasa care hidrateaza si revigoreaza pielea, acoperirea e mare, iar rezultatul este un ten cu o stralucire delicata, naturala.


Supreme Illuminator are o textura satinata care pe ten se simte ca o pudra matasoasa, iar ceea ce face este sa infuzeze luminozitate pe zona pe care e folosit produsul. Se poate folosi inainte de a aplica fondul de ten pentru a obtine o stralucire naturala sau se poate folosi dupa aplicarea fondului de ten pentru a defini mai bine zonele pe care vrem sa le luminam. Translucent Loose Powder continua seria pudrelor extrem de fine create de Sensai, nu se simte pe ten si nu incarca deloc, ceea ce face este sa reflecte delicat lumina, aspectul tenului este unul matasos, dar proaspat.


Ati incercat produse de machiaj de la Sensai? Cum vi se par noile lor lansari?
Read More

20 de ani de La Femme + concurs

19.9.17

La Femme a deschis primul magazin in Bucuresti in 1997, iar in prezent a ajuns sa aiba noua locatii si un magazin online, care ofera femeilor haine clasic-chic, urmarind cele mai noi tendinte. Initial au pornit cu stilul office, insa abordarea de astazi este una casual, inspirata de showroomurile pariziene si de lejeritatea stilului occidental. Conceptul este unul multibrand, ceea ce a ajutat La Femme sa fie printre cele mai cunoscute branduri romanesti.


20 de ani de La Femme inseamna surprize pentru clienti in toate magazinele retelei din Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei - Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon), Pitesti (Mall Pitesti si Calea Bucuresti) si Constanta (Centrul Comercial Tom si City Park Constanta), dar si pe www.lafemme.ro pentru cele ce prefera cumparaturile online.

In tendintele acestei toamne gasim dungile (fie orizontale sau verticale, fie minimaliste sau XXL au ajuns sa fie o concurenta serioasa pentru imprimeurile florale, care inca sunt in voga), trenchurile in culori neasteptate (ciclam, galben, mov, bleu sau verde), dar si lookul urban care pune accent pe maneci (decalate, exagerate, asimetrice, ele fac diferenta) si blazere (care pot fi purtate atat cu tinute casual, cat si cu tinute elegante).

Toate aceste tendinte de toamna se regasesc in creatiile La Femme, fie ca este vorba de haine comode si calduroase, fie de o tinuta eleganta care sa puna in valoarea feminitatea si silueta, fie de accesorii care sa intregeasca imaginea pe care vrem sa o transmitem. Pe cei de la La Femme ii puteti urmari si pe Facebook daca vreti sa fiti la curent cu noutatile si promotiile lor.


Impreuna cu La Femme am pregatit o surpriza pentru una dintre voi, un voucher de 350 lei, care sa va ajute sa aduceti cateva piese noi in garderoba voastra pentru toamna. Tot ce aveti de facut este sa intrati pe site, sa va uitati la produse si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ne spuneti care articol de pe site credeti voi ca n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste in aceasta toamna. Va puteti inscrie pana pe 30 septembrie, iar la inceputul lunii octombrie vom afla cine este norocoasa castigatoare (voi face un update acestei postari). Bafta!

Later edit: Felicitari Ioana Nae! Astept mesaj pentru a-ti trimite voucherul.

Read More

5 produse de machiaj de la Melkior

18.9.17

Saptamana trecuta am facut curat in sertarele cu produse de machiaj, am dat o multime de produse, am aruncat ce mi s-a parut ca nu mai arata cum trebuie si am redescoperit cateva produse de care uitasem. Am si inceput cateva produse noi, asa ca m-am gandit sa va povestesc despre cateva produse de machiaj de la Melkior pe care am de gand sa le folosesc toamna asta si sa va spun cateva ceva si despre cea mai recenta lansare a lor. 

Daca vreti sa comandati ceva de pe site care nu se afla deja intr-o promotie puteti folosi codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10% si transport gratuit (cei de la Melkior nu mai au promotia cu transport gratuit pe care au avut-o atata timp, cand si cand am vazut ca mai au cateva o oferta cu transport gratuit la comenzile de peste 49 lei).


O sa incep cu produsul nou: fardul irizat pentru obraz Coral Glace, o nuanta de rose gold care cred ca o sa placa multora dintre voi. Daca va plac Orgasm de la NARS, Rose Gold de la Sleek sau Hot Mama! de la The Balm o sa va placa sigur si Coral Glace (cealalta varianta disponibila este Rose Glace si din ce am vazut arata tare bine). Are 9 grame, costa 49,90 lei, este pigmentat si il gasiti aici. Textura este matasoasa si se lucreaza usor cu el, daca va plac fardurile de obraz sidefate o sa va intelegeti bine cu el.


Am vreo trei palete cu farduri de ochi de la ei si v-am mai povestit de ele, insa m-am uitat la toate nuantele pe care le am si trei dintre ele au ajuns in postarea de astazi pentru ca imi plac mult si le folosesc des: Caprice (un duochrome superb de care v-am mai spus), Beige Copper si Bright Nude, le gasiti pe toate aici si merita din plin banii. 

Rezervele Melkior au 3,2 grame si la cumpararea a 6/ 12/ 24 farduri primiti paleta magnetica cadou, asa ca va puteti crea propria paleta cu nuantele care va plac, iar raportul calitate/ pret este unul foarte bine. Fardurile sidefate sunt cremoase, iar cele mate sunt putin prafoase (dar e ceva normal tinand cont de formula), insa toate sunt pigmentate si se lucreaza usor cu ele.


Baza de machiaj Luminous (o gasiti aici) are SPF30, reuseste sa neutralizeze tenta galbuie a pielii si sa dea un efect de ten sanatos si luminos. Are o textura catifelata si netezeste usor liniile fine si atenueaza aspectul porilor dilatati. Nu face minuni, insa este un produs extrem de util in zilele cand tenul nu e in cea mai buna forma si cand avem nevoie de putin ajutor. Pretul e cam mare pentru cantitatea de produs (15 ml), insa uneori e la oferta, eu asa am cumparat-o.


Rujurile clasice de la Melkior pentru mine nu sunt o optiune din cauza mirosului - imi place textura lor, imi place ca rezista, insa ficatul meu nu tolereaza mirosul de trandafiri, asa ca nu le pot folosi. Dar e cu totul altceva cand vine vorba de creioanele lor de buze. Eu am trei nuante, le gasiti pe toate aici, iar cel care imi place cel mai mult este Mystic - e cremos, pigmentat, rezista bine pe buze, n-am ce sa cer mai mult.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este Extra Volume Black Mascara, o mascara cu un pret sub 30 lei pentru 9,5 grame de produs (aici gasiti mai multe detalii), pe care eu o am de ceva vreme,  dar pe care nu am incercat-o decat recent. Nu exceleaza la capitolul alungire, insa defineste foarte bine si ofera volum, fara sa incarce sau sa lipeasca genele. Peria este destul de mare, insa este foarte usor de folosit si mi se pare potrivita pentru un machiaj de zi.
 

Cum vi se pare noul produs lansat de Melkior? Ati incercat vreunul dintre produsele de care v-am povestit astazi? Care este produsul vostru preferat de la Melkior?
Read More