Placeri de aprilie

30.4.24

Am ajuns la final de aprilie si eu tot nu stiu unde zboara timpul in ultima vreme, zilele mele sunt pline si nu intotdeauna de lucruri placute, oboseala mi se pare ca isi spune tot mai tare cuvantul, a fost o luna grea si peste toate pe care le am in perioada asta se renoveaza si apartamentul de sub mine si galagia a fost la niste cote ... 

Iar cand lucrezi de acasa si ai nevoie de o minte linistita si limpede sa-ti faci treaba ... nu e tocmai usor. Dar asa e viata si ca sa echilibrez situatia astazi am adunat in postarea asta cateva lucruri care m-au bucurat si m-au ajutat sa ma relaxez.

Daca tot s-a deschis in sfarsitul magazinul Kiko din Park Lake (la care nu am ajuns pentru ca nu am avut timp, dar si pentru ca nu imi trebuie nimic - am ceva sa va arat intr-o postare viitoare) am zis ca e cazul sa ma uit la produsele pe care le am si sa ma bucur de ele. Imi plac mult produsele astea pentru buze, v-am povestit de ele recent, le folosesc pe post de tratament mai mult in timpul zilei.

Imi place mult editia limitata Ritual of Yozakura de la Rituals si m-am bucurat de produsele astea doua in serile cand am reusit sa imi fac timp si de mine. Am fost foarte tentata sa imi mai iau cateva, dar am deja prea multe produse si am fost rationala, insa mi-a cam ramas gandul la serul de corp care nu era disponibil cand am dat eu comanda pe siteul lor.

M-am "jucat" toata luna cu cateva oje noi, dar si cu cateva preferate mai vechi, ojele metalice, holografice sunt printre preferatele mele si mi se pare ca nici nu scot in evidenta anumite imperfectiuni, ba chiar le ascund. Mainile mele nu sunt in cea mai buna conditie, v-am mai spus, asa ca macar sa vad unghiile ca arata ok m-a mai ajutat.

Fiecare zi a venit cu un alt parfum luna asta, aveam multe mostre pe care voiam sa le incerc, asa ca m-am bucurat de cateva arome noi in anumite zile, dar am intins mana si dupa parfumuri pe care le stiu si-mi dau o anumita stare atunci cand am simtit ca am nevoie de asta. Calatoria asta in lumea parfumeriei e una care imi place mult, insa nu ma ajuta foarte tare ficatul care da semne de oboseala, dar aleg cu grija zilele si ma bucur de experienta.

Am incercat si cateva produse noi de machiaj, ba chiar multe as putea sa spun, daca compar cu ultimele luni. Au fost cateva in editul de la Cult Beauty de care eram curioasa, am si primit cateva surprize care mi-au placut mult, mi-am luat si eu cateva chestii, mi-a placut cam tot ce-am incercat. Sunt cateva de care vreau sa va spun mai multe in perioada urmatoare.

Tot la categoria momente care mi-au placut vreau sa mentionez Deck of Calm pe care l-am primit cadou. Imi place mult conceptul - sunt 52 de carti pentru 52 de saptamani sau pentru momentele cand ai nevoie de altceva. Fiecare carte te indeamna sa faci ceva care sa te ajute sa te deconectezi sau sa incerci ceva nou. Mi se pare un cadou extrem de inspirat asa ca am cautat daca se gaseste pe undeva si l-am gasit aici.

Voi ce mici placeri ati avut luna asta?

2 comentarii

  1. Pentru moment, cam sunt la cură de slăbire când vine vorba de cosmetice, sper din tot sufletul să nu dau peste ceva de nerefuzat în luna lui mai, să mai ajung și eu la capătul tunelului cu ceea ce am. Doar la protecția solară sunt deficitară, în rest cam am de toate în viață.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa iti iasa si sa folosesti cu placere produsele pe care le ai deja!

      Ștergere