7 intr-o saptamana #443

28.4.24

Saptamana asta mi-a fost foarte greu sa ma concentrez si sa termin tot ce aveam de facut din cauza galagiei din jurul meu. Nu era suficient ca apartamentul de sub mine e in renovare s-au apucat sa schimbe niste garduri pe strazile din jur si combinate ... ceva de speriat, adauga la toate astea un catel orb care reactioneaza la orice zgomot puternic si nu mai stii cum si ce sa faci. Sunt momente cand e imposibil sa ignori ce e in jur si asa a fost toata saptamana mea ... de dimineata pana seara.

 
Vremea din primele zile ale saptamanii a fost dezolanta ... am trecut de la temperaturi de peste 35 de grade la frig, ploaie si intuneric si am simtit trecerea asta brusca atat in oase, cat si la nivelul pielii. Am folosit multe produse, am terminat multe (si probabil trebuie sa ma gandesc sa fac niste poze si sa scap de ambalaje) si am inceput cateva produse noi de care sunt extrem de entuziasmata. Si am baut multe cani de ceai ... acum pare iar primavara si tare ma bucur.

Am dat o comanda la Pronat, siteul pentru persoane fizice e cel de aici, pentru ca am vrut sa incerc cateva produse si la ei preturile au fost cele mai bune. Inainte comandam mult mai des de la ei, insa in ultimul an am uitat complet ca au chestii interesante. Dar am luat la inceputul lunii niste tarte din mazare galbena si verde care mi se par mult mai bune decat rondelele de orez si au continut proteic mai mare si asa mi-am amintit.

Pe langa mai multe pachete de tarte am luat 2 feluri de tempeh (din lupin si din fasole neagra, de ceva vreme vreau sa vad cum e tempehul dar l-am gasit numai la preturi mari), tofu si niste orez din legume. Asa cum probabil v-ati dat seama alimentatia mea in perioada asta e centrata pe un consum mult mai mare de proteina si caut diverse variante.

 
Nu mananc des pizza, iar atunci cand o fac de obicei aleg ceva strict pe gustul meu intrucat nu sunt mare fana ardei, ciuperci si diverse altele pe blat. Am descoperit recent o pizza cu fistic care mi-a amintit de ceva mancata la Venezia si mi-a placut mult, asa ca am comandat intr-o seara cand nu aveam chef decat de stat.

Printre preferatele mele de saptamana asta s-au numarat comanda de la Antic ExLibris si difuzorul Cote d'Azure de la Cashmere Aroma. Despre cartile de la Antic ExLibris v-am mai povestit, au numai carti in engleza la preturi extrem de bune si in ultimul an am dat cateva comenzi la ei, au si albume cu animale, dar si multe altele, este un site care imi place mult si sunt dispusa sa astept peste 10 zile pentru livrare pentru ca merita.

Cote d'Azure este una dintre cele 5 arome nou lansate de Cashmere Aroma si daca va place Eden Roc de la Dior o sa va placa si parfumul asta de camera. Se simt foarte bine notele citrice, dar la fel de bine se simte si aroma de sare de mare, iar combinatia cu lemn de santal si iasomie e una mai mult decat reusita.

Sfarsitul asta de saptamana a fost pentru mine si cu mine, simt ca am nevoie sa ma deconectez de tot si sa fac ce imi place, sa nu ma gandesc - atat cat se poate - la lucruri care nu sunt cum mi-as dori, ci doar sa ma bucur ca sunt, ca pot si ca viata merge inainte, iar noi avem puterea sa ne adaptam si sa facem alegeri cat mai bune pentru noi.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu