Born in Roma Donna de la Valentino

19.10.23

Nu imi amintesc cand si cum am incercat prima data Donna Born in Roma de la Valentino, dar probabil am primit o mostra la vreo comanda. De cumparat stiu de unde l-am cumparat - de pe Notino (probabil ca tot de la ei am avut si mostra) cand am prins o oferta super buna si am primit cadou 2 variante de 15 ml, una tot de la parfumul asta si una de Voce Viva, aveam un voucher care astepta o oferta buna si am prins-o.

Din punctul meu de vedere Notino e locul de unde puteti sa luati parfumuri la preturi bune, nu se compara cu parfumeriile - mai ales cand le raman seturi dupa sarbatori si le baga in lichidare, daca mai merge si vreun cod de reducere care aparent nu ar trebui sa mearga si daca mai e si vreun gwp e si mai bine. Va las aici link catre seturi, eu am pus cateva la favorite din ce-au pregatit pentru sarbatori si sper sa prind la pret bun ce ma intereseaza, urmaresc pentru niste cadouri.

Despre parfum ... imi place, dar nu trezeste nimic special in mine si asta inseamna ca a doua oara nu o sa-l mai iau, dar am de gand sa ma bucur de el acum. E un floral oriental cald, usor condimentat, usor pudrat dar parca pe pielea mea se pierde cumva din caracterul lui - e ciudat, in sticla si pe blotter miroase mult mai interesant decat pe mine. As fi vrut sa simt mai mult vanilia, nici iasomia nu se simte asa cum am vazut ca spun alte persoane.

Cred ca pur si simplu pH-ul pielii mele nu se "pupa" cu el si simt o urma de regret pentru ca eram sigura ca o sa imi placa mult si ca o sa ma faca sa zambesc cand il port. Dar nu se intampla asta in totalitate, insa e un parfum interesant si merita sa ii dati o sansa. Eu il port in zilele cand vreau ceva cozy si care sa ma incalzeasca, dar pe mine ii lipseste sclipirea aia pe care o caut cand port un parfum.

E un parfum feminin si cred ca poate fi senzual pe pielea potrivita, daca l-ati incercat chiar as vrea sa stiu si parerea voastra. Am mai patit asa cu mai multe variante de Omnia de la Bvlgari, imi plac mult pe alte persoane, insa pe mine nu sunt ce speram sa fie.

Va plac parfumurile de la Valentino? Aveti vreo recomandare?

Trimiteți un comentariu