7 intr-o saptamana #416

8.10.23

Saptamana asta a trecut greu si mi s-a parut ca unele zile parca nu se mai terminau, e un sentiment ciudat si e posibil sa aiba legatura cu faptul ca sunt nevoita sa ma trezesc foarte devreme pentru ca am o lista foarte lunga de lucruri de facut si aproape zilnic apare cate ceva neprevazut care ma face sa fie nevoie sa ma adaptez. Mi-am luat markere metalice de la Faber Castell si incerc sa ma organizez cat de bine pot, imi iese uneori si nu-mi iese alteori, incerc sa tin lucrurile separat (munca/ viata personala).

Am dat o comanda la Sole pentru ca au iar promotia FREE GIFT si eu eram curioasa de cateva produse printre care si astea cu mugwort de la I'm From, am tot citit si auzit pareri despre ele si vreau sa vad cum sunt. Gasiti aici oferta daca va tenteaza si aveti si 5% reducere cu codul SOLE8602, e a treia comanda pe care o dau la ei in ultimele saptamani, mereu am gasit mostre interesante in colet, incepe sa-mi treaca antipatia pe care o aveam dupa ce au folosit niste poze de-ale mele intr-o campanie fara sa-mi ceara acordul/ fara credit/ fara nimic.

Brazilian Bum Bum Cream de la Sol de Janeiro a devenit virala in ultimii ani, eu nu am fost curioasa (cred ca tocmai pentru ca prea e peste tot, mi se intampla sa am reactia asta la anumite lucruri), dar am primit o varianta mini intr-un beauty box de la Notino si am incercat-o. Inteleg de ce e asa nebunie cu ea, hidrateaza bine si miroase interesant, dar mie mi se pare un pic prea mult - la modul ca eu daca folosesc crema asta si aplic si parfum ... durere de cap.

Am primit cadou de la o prietena ceva ce m-a facut sa zambesc si chiar sunt curioasa sa vad cum e Gloss Bomb Universal Lip Luminizer de la Fenty Beauty pentru ca multa lume il lauda - nuanta e Chocolit si arata spectaculos, nu am nici un produs Fenty, asa ca curiozitatea e cu atat mai mare. Mi-au ajuns ochelarii de la Videt mult mai repede decat au spus initial, dar pentru ca mi s-a deteriorat vederea la un ochi (nu cred ca am spus de asta, desi ma asteptam) mi-e destul de greu sa ma obisnuiesc cu dioptriile noi, mai ales ca sunt pe un fond accentuat de oboseala.

Weekendul a insemnat niste treburi casnice de care a trebuit sa ma ocup, niste lucruri pe care a trebuit sa le fac pentru blanoasele mele (a fost o saptamana grea cu ele si au fost multe probleme), dar am iesit si la o scurta plimbare si am citit putin, vremea e inca foarte frumoasa si am vrut sa ma bucur de ea, mai ales ca aveam nevoie sa ma detasez de problemele de zi cu zi. Mi-a prins bine, desi a fost doar o iesire scurta.

Am incercat multe mostre de parfum in ultima vreme, de fapt tot anul am facut asta si e ceva ce imi place si m-a facut sa privesc lucrurile altfel - v-am mai povestit despre asta intr-o postare. Pe astea de la Byredo le-am luat de pe Notino din Discovery Box-urile de aici pentru ca eram curioasa cum sunt, Rose of No Man's Land nu-mi place, in schimb Bal D'Afrique da, dar ... miroase aproape la fel ca Noa de la Cacharel pe mine. Mi-a amintit din prima secunda de un parfum pe care il am si despre Noa e vorba. Fara logica si explicatii, dar asta e realitatea.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii