7 intr-o saptamana #396

21.5.23

A mai trecut o saptamana si ne apropiem cu adevarat de vara. In Bucuresti au fost saptamana asta cateva zile cu temperaturi extrem de ridicate, iar eu am profitat sa fac cateva plimbari mai lungi si sa-mi pun ordine in ganduri. Zilele au inceput devreme si s-au terminat extrem de tarziu, dar n-am reusit sa fac tot ce mi-am propus, insa ce era mai important a fost taiat de pe lista (lista aia care intre timp e plina de alte lucruri care isi asteapta randul).

Ieri a fost Ziua Mondiala a Albinelor si cei de la Apivita au o initiativa foarte frumoasa de care v-am povestit mai multe pe Instagram. Veniturile obtinute din vanzarile globale ale gamei Beessential Oils sunt donate programului Billion Bees, astfel incat fiecare simpla actiune de cumparare a unui produs Apivita define sprijin activ pentru o initiativa globala in favoarea mediului. Va las aici linkul catre postarea de pe Instagram unde v-am spus si cat de importante sunt albinele in viata noastra.

Saptamana asta a fost cu cumparaturi on-line pentru ca ni se terminasera multe prin bucatarie, am dat o comanda la Freshful dupa aproape 1 an, dar si la Sezamo. Iar la Sezamo am descoperit un brand nou propriu care mi s-a parut interesant - Kitchin, asa ca am luat cateva produse sa vad cum sunt. Si tot la ei am gasit sacosa Salveaza-ma care a fost cea mai buna de pana acum - 15,99 lei si am primit salata, rosii cherry, ardei Mezzolungo, capsuni, mure, portocale si inca cateva chestii.

Cei de la Fiterman Pharma mi-au trimis cateva produse din gama Ostart, o gama pe care cred ca am mai mentionat-o pe blog pentru ca am mai luat suplimente de la ei in perioadele extrem de aglomerate. Suplimentele astea efervescente mi se par extrem de practice, nu contin zahar, gluten si nici lactoza, pretul este decent si se gasesc in multe farmacii, dar si in magazinul lor on-line, va las link aici in caz ca nu stiti care este.

Am citit 2 carti de Elena Armas in ultimele zile si o sa va povestesc mai multe despre ele intr-o alta postare, dar voiam sa profit sa va zic de cateva oferte bune, inclusiv la cartea asta - pana pe 23 mai are un pret super bun aici, daca vreti o carte care sa va dea o stare de bine si sa va faca sa zambiti merita sa o luati.

Celelalte doua oferte de care vreau sa va spun sunt la produse cu protectia solara: Defense de la Paula's Choice are 25% reducere pana la finalul lunii si ramane produsul meu preferat cu SPF de la ei (e cea mai mare reducere de pana acum), iar pe Sole gasiti produsul de la Beauty of Joseon de care v-am spus si pe Instagram si pe Facebook (mi se pare extrem de misto si ochii mei il tolereaza foarte bine, iar textura e de vis) la oferta: cu codul SOLE8602 pretul este 63,55 si primiti cadou si o varianta la 10 ml, va las aici link catre produs, dar va recomand sa va uitati la ce produse mai au la oferta asta cu mini produs cadou pentru ca am mai vazut cateva interesante.

Sfarsitul de saptamana poate fi rezumat intr-un singur cuvand: relaxare. De-abia am asteptat zilele astea sa ma odihnesc, sa nu sune telefonul, sa ma plimb, sa ma bucur de lucrurile marunte si sa imi fac mici placeri. Am primit cadou bronzerul din colectia de vara de la Dior si m-am bucurat mult pentru ca il vazusem la ei pe site si mi-a placut mult cum arata, am o slabiciune declarata pentru produsele de machiaj de la Dior.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu