7 intr-o saptamana #386

5.3.23

Saptamana asta a fost una dificila si as prefera sa nu ma mai gandesc la primele zile, o sa ma fac ca nici nu au existat pentru ca ma incearca niste trairi nu tocmai frumoase, asa ca o sa incerc sa ma concentrez si sa-mi amintesc doar ce a fost bun si mi-a mers direct la suflet, cum au fost ghioceii astia pe care i-am primit si m-au facut sa zambesc larg.

Am stat destul de prost cu timpul, dar si cu cheful de mers in vreun magazin, asa ca am plasat o comanda la Sezamo si am luat fructe, legume si alte cateva produse pe care le am mereu in casa. Incerc sa dau comenzi atunci cand am nevoie de mai multe chestii si gasesc si promotii bune, iar in ultima vreme am prins si transport gratuit, asa ca s-a nimerit la fix.

Renovital este un brand de care nu am auzit pana acum si am primit 3 produse pentru gene si sprancene. Brandul se gaseste aici on-line, dar si in magazinele dm. Tratamentul V-Lash pentru stimularea cresterii genelor este pe baza de bimatoprost si extract din floare de colt si promite ca extinde durata de viata a genelor si le ajuta sa creasca mai puternice, o sa il incerc si o sa va spun cum mi se pare, dar am zis sa vi-l arat pentru ca are o reducere de 50% pe site.

Am mai primit si doua nuante de Henna Sensitive, o vopsea crema pentru sprancene care nu necesita nici oxidant si nici vreo combinare de elemente, are un  aplicator patentat si vine in noua nuante: negru si maro. Conceptul pare extrem de interesant, eu am sprancene negre taciune de la natura si nu am nevoie de vopsea, insa o sa ii dau mamei nuanta de maro sa o incerce si va spun daca merita incercata sau nu.

O alta surpriza de saptamana asta a fost inelul asta care imi place la nebunie, v-am mai spus ca mie imi plac bijuteriile asimetrice si stiu sigur ca o sa il port des. Mi-am facut si singura cateva cadouri, dar o sa va arat mai multe zilele urmatoare in functie de cum reusesc sa ma organizez si sa fac poze, mai ales ca am facut si cateva cumparaturi ... mai practice, sa le zic sau poate nu asta e cuvantul potrivit.

Am primit alte doua surprize, una de la Pupa Milano (urmeaza sa va povestesc si despre ele in perioada urmatoare) si una de la Avon. Avon a lansat Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant de acid hialuronic si mi-au trimit multe dintre nuante, asa ca am de gand sa le impart cu voi. Pe Facebook e deja un giveaway activ si va urma unul si pe Instagram. Nuantele sunt extrem de interesante si se gaseste cate una (cel putin) pentru fiecare, sunt pigmentate si se simt foarte bine pe buze, le-am purtat doar pentru scurt timp si mi-au lasat o impresie buna.

Serile au fost cu liniste si au fost pentru mine, aveam nevoie de asta si mi-a prins tare bine, asa ca am dat gata si astea doua carti - o lectura usoara, amuzanta, ca si cum te-ai uita la o comedie haioasa care te face sa zambesti din cand in cand.

In weekend mi-am propus sa ma odihnesc, am fost la masaj, am folosit produse delicioase pentru corp si am incercat sa-mi pun ordine in ganduri. Am o luna plina si trebuie sa jonglez cu multe lucruri, asa ca sunt in cautare de solutii cat mai practice si care sa ma si ajute sa nu las nimic nefacut. O sa vad daca o sa imi si iasa.

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput primavara?

Trimiteți un comentariu