Baltic Home Spa Fit Mango de la Ziaja

14.6.22

Luna trecuta am fost la lansarea gamei Baltic Home Spa fit mango de la Ziaja, un brand polonez de care v-am povestit de multe ori in ultimii ani pentru ca imi plac produsele lor si au preturi foarte bune. Gama Baltic Home Spa este una la care m-am tot uitat pentru ca ideea de spa si relaxare este una care mie imi place mult, insa nu am luat produsele pentru ca n-am stiut daca mirosul o sa imi placa, nefiind o mare amatoare de mango. Dupa ce-am folosit cele 4 produse pe care le-am primit pot sa va spun ca gama asta miroase foarte bine si e de incercat.

Produsele Ziaja se gasesc in dm si la Farmacia Tei, insa si pe multe siteuri online, in curand va fi disponibil si un site propriu al brandului si din cate am discutat la eveniment produsele vor fi disponibile in perioada urmatoare si in alte locuri, asa ca o sa fie mult mai usor de gasit si achizitionat.

Serul hidratant anti-celulitic are textura de gel usor, intra imediat in piele si nu lasa deloc film uleios, este un produs foarte placut si aroma e una chiar interesanta. Formula contine extract de smochin, unt llipe, cafeina si acid alginic si folosit constant va ajuta la o piele mai ferma si mai elastica, in ceea ce priveste celulita un produs nu poate face minuni - conteaza extrem de mult alimentatia, stilul de viata si multe altele, insa e nevoie si de un produs hidratant, iar acesta e o placere accesibila.

Glycerine Body Scrub with microgranules este de departe preferatul meu din gama asta (mai sunt cateva produse pe care nu le-am incercat, spuma hidratanta este cea care ma tenteaza cel mai tare) si cel pe care l-am folosit cel mai des. Mie imi plac mult scruburile Ziaja - acum mai am in baie inca doua, din gamele Jeju si Lemon Cake - iar asta e unul extrem de bland si de placut pe piele. Este extrem de usor, miroase fenomenal, nu agreseaza pielea, o lasa hidratata si neteda, iar ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca nu este uleios si nu lasa pelicula grasa pe piele (v-am mai spus ca mie nu-mi plac produsele care fac asta).

Bath Jelly Soap este un produs interesant si amuzant din punctul meu de vedere - se pune cantitatea dorita in apa, se amesteca cu mana pana se dizolva si face spuma (nu o sa iasa din cada, insa eu nici nu caut asta la un produs de genul asta). Are acelasi miros placut de mango si daca va plac baile o sa va ajute sa va relaxati, nu este primul jeleu pe care il incerc de la Ziaja (mi-a placut mult cel din gama Lemon Cake) si imi place mult.

Ultimul produs pe care l-am incercat este Mist Body Hair, un spray ce poate fi aplicat pe corp si par pentru reimprospatare si relaxare, e genul de produs usor de folosit dupa sala, intr-o zi calduroasa, cand calatoresti sau in orice moment cand pur si simplu ai nevoie de o mica placere intr-o zi nebuna. Formula are si panthenol si e un produs care nu ma asteptam sa imi placa asa mult, dar pe care l-am folosit des si i-am luat si mamei unul pentru ca stiam ca o sa ii placa.

Stiti produsele Ziaja? Ati incercat vreun produs din gama asta?

Trimiteți un comentariu