7 intr-o saptamana #340

20.2.22

A mai trecut o saptamana de iarna (cu temperaturi de 15 grade in Bucuresti) si ne apropiem incet incet de primavara, iar eu - la momentul asta - de-abia astept sa vad cat mai mult verde in jurul meu. Am inceput saptamana cu flori si zambete, dupa care au urmat niste zile nebune si agitate, iar spre sfarsitul saptamanii lucrurile au inceput sa se linisteasca si totul a parut mult mai senin.

Impreuna cu cei de la Paula's Choice am pregatit o supriza pentru persoanele care apreciaza produsele lor - pana pe 24 februarie daca adaugati codul CAMELIA la orice comanda de peste 200 lei plasata pe site primiti cadou CBD Skin Transformative Treatment Milk, un produs de care eu v-am povestit de mai multe ori si pe care il folosesc de cand s-a lansat. Codul nu se cumuleaza cu alte cadouri oferite pe site, insa daca aveti ceva de luat de la ei merita din plin sa profitati pentru ca produsul asta nu va mai fi disponibil mult timp si mie chiar imi pare rau.

Cei de la Melkior mi-au trimis un produs nou pe care l-au lansat de curand si am vrut sa va spun despre el pentru ca are un pret bun - il gasiti aici. Este un gel transparent pentru fixarea sprancenelor, are o perie conica micuta si promite ca rezista o perioada indelungata. Genul asta de produs e singurul pe care eu il folosesc pentru sprancene, asa ca o sa il folosesc in perioada urmatoare si, daca va intereseaza, o sa va mai spun mai multe despre el.


Majoritatea zilelor mele au fost petrecute in fata unui monitor pentru ca am avut mult de munca si nu prea am reusit sa iau pauze asa cum mi-am dorit, iar dupa-amiaza am inceput sa resimt oboseala din ce in ce mai rau. Ochii imi dau semne de oboseala tot mai des si, desi am incercat sa ii ajut atat cat pot, tot simt ca ii fortez prea mult, ma gandesc sa imi scurtez programul de lucru si sa-mi impun perioade de pauza totala, dar nu prea vad cum sa fac asta in momentul actual. 

Serile au fost la polul opus si am incercat sa ma relaxez, atat cat am putut, pentru ca au fost cateva seri cand m-am simtit epuizata totala - am avut niste probleme cu niste tevi si adrenalina a fost la cote maxime, iar toate astea s-au adunat si seara n-am vrut decat sa stau si sa ma odihnesc. Bai lungi, cani de ceai, muzica, grija de pielea mea - asta mi-am dorit si asta am incercat sa-mi ofer.

Weekendul a inceput mai devreme si a fost cu liniste si timp pentru ce conteaza pentru mine, n-am mai facut de mult timp gogosi low carb (sunt coapte, nu prajite, nu au zahar, in mod sigur e reteta pe blog de anii trecuti), asa ca le-am savurat cu o tartinabila de la Secretele Ramonei si mi-am propus sa incerc si cateva retete noi in perioada urmatoare pentru ca nu prea am avut timp de bucatarie in ultimele saptamani.

Gama Jing de la Rituals ramane preferata mea, am primit zilele trecute cadou betisoarele parfumate si imi plac la nebunie. Aveam deja din gama sprayul de camera si lumanarea, asa ca acum rasfatul e total, iar aroma asta mie imi da o stare de bine si de calm. Am multe produse din gama asta si chiar le folosesc des pentru starea mea de bine, sunt placerea aia "vinovata" de la finalul unei zile agitate.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu