7 intr-o saptamana #302

9.5.21

Am fost foarte aproape sa nu scriu postarea asta pentru ca am avut o saptamana incarcata, care a fost plina de momente tensionate si care m-a dat peste cap si nu asta e ceea ce vreau sa transmit atunci cand scriu. Dar m-am gandit si mi-am dat seama ca e bine sa imi amintesc (si sa va reamintesc si voua) ca viata e facuta din astfel de combinatii de trairi si sentimente si ca e perfect normal (si sanatos) sa avem si zile proaste si zile cand sa ne doara, dar si zile in care sa incercam sa ne concentram pe ce e frumos si bun, chiar daca e greu. 

Suferinta, indiferent de forma pe care o imbraca, trebuie traita si depasita, nu ignorata si ascunsa sub pres pentru ca nu trece, doar se adanceste si loveste si mai puternic. Nu mi s-a intamplat nimic tragic, perioada asta e una incarcata de aniversari triste si, asa cum v-am mai zis si alte dati, timpul nu vindeca, doar aduce resemnare si obisnuita si te invata sa traiesti cu golul, dar sunt si zile cand se simte mai puternic si cand doare mai rau. Niste zile de genul asta am avut si eu, chiar daca am incercat sa imi ofer clipe frumoase si linistite.

Am tot folosit o parte din produsele primite de la Revuele pentru ca multe dintre voi mi-ati spus pe Instagram ca vreti sa va povestesc mai multe despre ele, ceea ce o sa si fac in curand. Sunt produse ieftine (17 lei la Farmacia Tei) cu formule simple si curate, cu un ingredient activ. Imi plac cele pe care le-am incercat, sunt potrivite daca vreti sa introduceti un singur ingredient activ in rutina voastra, daca obisnuiti sa faceti layering nu sunt cea mai indicata alegere, dar o sa va povestesc despre asta mai multe intr-o alta postare.

Intrucat am primit intreaga gama si nu o sa le folosesc, m-am gandit sa fac un giveaway cu cateva dintre ele sa le incercati si voi - preferati Instagram sau Facebook pentru asta? Am primit saptamana asta o multime de produse noi de machiaj de la Catrice, Pupa Milano si L'Oreal si vreau sa le incerc si sa va spun si voua mai multe despre ele pentru ca sunt extrem de interesante. Parfumurile de la Novellista sunt foarte complexe, cel pe care il am eu este Couture Chic, insa nu cred ca o sa il iau in varianta full size, chiar daca imi place mult, am prea multe parfumuri si vreau sa termin din ele.

Pentru ca zilele mele au fost agitate si tensionate am simtit nevoia de momente in aer liber, chiar daca nu am avut mult timp la dispozitie si nu am putut sa ies din Bucuresti. M-am bucurat de liliacul inflorit peste tot si de mirosul lui extrem de placut, de plimbari in parc, de liniste si de melancolie. Mi-am dat seama ca am nevoie sa ma rup putin de Bucuresti si de toata nebunia, asa ca sper la sfarsitul lunii sa plec macar 2 zile undeva si sa ma relaxez.

Nu am avut foarte mult timp de gatit in cursul saptamanii, asa ca am recuperat in weekend. In ziua de Paste am facut la cuptor o combinatie care ne-a placut la nebunie, asa ca am repetat-o: cartofi noi, sparanghel si branza Feta. E delicioasa, se combina extrem de misto aromele si merge foarte bine cu un sos cu usturoi. Am luat o forma de gogosi din silicon de pe Aliexpress si am facut gogosi low carb dupa reteta de care v-am mai zis, le-am mancat cu tartinabilele de la Secretele Ramonei si au fost delicioase. 

Vorbeam zilele trecute cu cineva si imi zicea ca gatitul este o corvoada, pe mine insa ma relaxeaza si imi place sa fac asta, mai ales cand incerc retete noi si ies combinatii delicioase, care sunt si sanatoase. Nu gatesc complicat, nu prea respect retetele si nici nu pierd timp mult in bucatarie: pentru mine mancarea trebuie sa fie plina de nutrienti, sa aiba gust si sa arate bine. Gasesc inspiratie in ceea ce vad on-line (Instagram in mod special, vad ceva si ma gandesc cum pot reinterpreta o combinatie), dar folosesc si Yummly.

Nu simt nevoia sa amintesc vreun highlight al saptamanii, desi am avut multe momente care mi-au incalzit sufletul, pentru ca de multe ori cuvintele nu inseamna nimic, asa ca nu o sa fac asta doar ca sa respect un tipar. Desi as putea sa amintesc ceva: pe pagina de Facebook am avut un giveaway cu multe produse de machiaj de la Pupa si mi-a placut mult sa citesc raspunsurile voastre pentru ca mi se pare extrem de important sa ne amintim in fiecare zi cate motive avem sa fim mandre de noi insine.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu