Colectia Unexpected Beauty de la Pupa Milano

11.3.19

Colectia de primavara - Unexpected Beauty - de la Pupa Milano e vesela si plina de culoare si de-abia am asteptat sa va povestesc despre ea inca de cand am primit produsele si am putut sa le incerc. Colectia dezvaluie sufletul misterios al femeilor, creand miscari de lumina si jocuri de culoare ce reusesc sa se schimbe pe neasteptate si diferit de fiecare data. Sunt 11 produse in colectie si produsele reusesc sa surprinda cu fiecare aplicare.


Iluminatorul Rose Gold are un aspect extrem de interesant cu picaturi colorate pretioase care se combina perfect cu delicatul iluminator rozaliu. Are o textura moale si matasoasa si pare ca se topeste pe piele datorita pulberilor Soft Focus si perlelor scanteietoare, e o combinatie care nu ma asteptam sa imi placa atat de mult dar care m-a surprins mai mult decat placut. Produsul are 8,5 grame si costa 77 lei, iar daca va plac iluminatoarele rose gold o sa va placa mult - cei de la Pupa Milano fac o treaba foarte buna cand e vorba de iluminatoare.


Cele 3 oje - Chameleon Rose Copper, Chameleon Magenta si Chameleon Pink Bleu - din colectia asta au un finish stralucitor si arata intr-un mare fel, iar daca va plac ojele holografice o sa le iubiti pentru ca au formula imbogatita cu perle fine irizante care fac un joc minunat pe unghii. Culoarea este stralucitoare inca de la prima aplicare, iar efectul pe unghii este unul luminos si irizat cu reflexe multiple. Pot fi folosite atat singure pentru un efect delicat sclipitor, fie ca top coat pentru a transforma o alta culoare.


Unexpected Beauty vine cu 3 farduri de pleoape holografice extrem de interesante ce pot fi folosite singure pentru o culoare delicata si plina de reflexe sau pot fi folosite ca top coat peste creioane sau alte farduri de pleoape. Cele 3 nuante sunt: Chameleon Gold (din pacate la mine a ajuns spart asa ca nu pot sa vi-l arat - o sa incerc sa il repar, dar nu am avut timp), Chameleon Violet (il puteti vedea mai jos in toata splendoarea lui) si Chameleon Green (pe care il puteti castiga la giveawayul de pe Instagram). Fardurile au 2,5 grame si costa 50 lei.


Un produs care mi-a starnit interesul de cum l-am vazut in colectia asta este scrubul pentru buze cu particule de zahar si - marturisesc fara rusine - a fost primul pe care l-am incercat dupa ce-am primit produsele. Are o textura cremoasa, este bland cu buzele si chiar face o treaba buna, dar nu are decat 5 ml si costa 49 lei, iar asta nu il face tocmai accesibil si nici competitiv daca punem in balanta gramajul si pretul.


Am lasat la final cele 3 glossuri cu reflexe sclipitoare pentru ca imi plac la nebunie si cred ca merita incercate daca va plac produsele altfel pentru buze. Nuantele sunt identice cu cele ale ojelor: Chameleon Rose Copper, Chameleon Magenta si Chameleon Pink Bleu, iar formula este una extrem de placuta - cremoasa si stralucitoare, dar deloc lipicioasa. Miros delicios si sunt extrem de pigmentate, iar finishul pe buze este unul holografic cu o stralucire unica care scoate din anonimat orice machiaj.


Cum vi se pare colectia Unexpected Beauty de la Pupa? Ce produse v-au atras atentia?

Trimiteți un comentariu