Ganduri de final de zi

22.11.18


In ultimele zile am simtit nevoia sa pun distanta intre mine si lume, in jurul meu se intampla multe lucruri care m-au afectat prin prisma oamenilor la care tin (cateodata asa de tare ma "irita" empatia asta care face lucrurile numai cum vrea). Eu, la randul meu, trec printr-o situatie care imi pune nervii la incercare si rabdarea tot nu este pe lista mea de calitati si asta ma face sa regandesc multe lucruri, dar mi-a dat - din pacate - si o iritabilitate pe care tot incerc s-o tin in frau, dar fara mare succes. 

Am pierdut in ultimele saptamani foarte mult timp, fortata de imprejurari, iar asta m-a facut sa nu am timpul necesar sa fac lucrurile care conteaza pentru mine. Am fost tot timpul in alerta, mereu in miscare, mereu incercand sa anticipez situatii ca sa pot sa jonglez mai usor cu tot ce am de facut si asta mi-a dat o stare nu tocmai placuta, stare cu care nu m-am mai intalnit de cativa ani buni. Am incercat sa iau lucrurile asa cum au venit si sa caut ceva bun de fiecare data, dar uneori teoria ramane la nivel de teorie si practica e aia care ne darama.

Incerc, in perioada asta, sa ma concentrez mai mult decat de obicei pe lucrurile simple si frumoase din jurul meu si sa gasesc surse noi de inspiratie pentru ca intotdeauna partea creativa este cea care imi da energie si o noua perspectiva asupra realitatii. Ieri m-am plimbat putin prin magazine si nu am fost extrem de incantata de ce am vazut, dar asta e. In schimb m-am bucurat de culori si de mirosuri si asta m-a facut sa zambesc.

Voi ce ganduri aveti zilele astea?

Trimiteți un comentariu