Despre lucrurile mici ...

21.5.18


In ultima perioada am realizat tot mai mult cat de mult conteaza gesturile alea mici pe care de cele mai multe ori avem tendinta sa le ignoram. Intotdeauna am spus ca sunt lucrurile mici in viata cele care fac diferenta, iar unul dintre hashtagurile pe care imi place sa il folosesc extrem de des pe Instagram este #livethetlittlethings, dar am constientizat si mai mult tot ce am zis pana acum in ultimele saptamani cand de multe ori am avut senzatia ca totul se strange in jurul meu si ca nu mai am aer sa respir.

Am crezut mereu ca in perioadele mai grele si mai incarcate de emotii inveti cele mai multe lucruri si descoperi ceea ce nu stiai atat despre tine, cat si despre cei din jur. Chiar si asa ultimele saptamani au reusit sa ma surprinda de foarte multe ori si m-au facut sa ma vad intr-o alta lumina pe mine, dar mi-au schimbat parerea despre multe lucruri din jurul meu. M-au facut sa fiu mai toleranta cu unii oamenii si mult mai atenta cu altii.

Eu nu cred in perfectiune, nu am crezut niciodata ca exista si mi se pare o mare prostie conceptul de perfectiune. Suntem oameni, suntem supusi experientelor si "greselilor" si cred ca ceea ce ar trebui sa facem este sa tindem si sa incercam sa fim cea mai buna versiune a noastra, nu sa ne comparam cu X si Y si sa incercam sa ajungem la niste standarde despre care nici nu stim cat de adevarate sunt. Eu imi propun dimineata sa fiu mai buna decat ieri, nu mai buna decat altcineva.

Ziceam de lucrurile mici ... sunt cele care conteaza si cele care lasa urme. Mi se pare ca traim intr-o societate care este atat de fixata pe bunurile materiale, incat de multe ori uita ca peste ani n-o sa ne amintim de ceea ce am putut cumpara cu bani, ci de momentele care ne-au bucurat sufletul, de oamenii care ne-au oferit ce aveau mai bun, de amintirile care ne-au aratat ca se poate si altfel.

Voi cu ce ganduri ati inceput saptamana asta?

Trimiteți un comentariu