Un nou rimel in familia Vamp! de la Pupa

29.5.17

Cei de la Pupa Milano au lasant recent un nou rimel in familia Vamp!, varianta Definition, pe care l-am folosit in ultimele saptamani si despre care vreau sa va povestesc astazi mai multe. Si pentru ca am si celelalte doua variante m-am gandit ca n-ar fi rau sa fac o comparatie intre ele, in caz ca va tenteaza vreunul si nu stiti care dintre ele vi se potriveste mai bine.


Vamp! Definition este un rimel pentru gene cu volum nelimitat si definire. Peria este una medie si destul de flexibila, iar rimelul este lichid si usor, iar negrul este unul intens si definit - este disponibil doar in nuanta Extra Black si pretul este 53 lei pentru 9 ml de produs. Imbraca foarte bine fiecare geana si chiar sta bine de tot la capitolul definire, oricat de multe straturi de rimel am aplicat genele nu s-au lipit intre ele si au aratat extrem de bine si definite.
 
La capitolul volum imi place mult de tot ce face, genele chiar par mult mai dese decat sunt in realitate (cel putin in cazul meu), singurul lucru pe care mi l-as fi dorit in plus ar fi fost sa ofere si putina alungire pentru ca genele mele sunt medii si caut si asta la un rimel. Ca si in cazul celorlalte rimelurile de la Pupa formula este una extrem de blanda si ochii mei sensibili o tolereaza foarte bine, chiar si atunci cand port lentile de contact.


Celelalte doua variante pe care le am sunt: Vamp! (varianta clasica - care se gaseste si in variante colorate si costa 43 lei/ 9 ml) si Vamp! Extreme (si el se gaseste si in variante colorate si este 53 lei pentru 12 ml de produs). Puteti sa vedeti mai jos periile (noua varianta Definition este in mijloc). Toate trei se demachiaza extrem de usor, mie imi place sa folosesc demachiantul bifazic de la Pupa cu ele, mi se pare ca functioneaza cel mai bine impreuna.
 
Varianta originala Vamp! mi-a placut de prima data cand am descoperit-o: defineste, separa si ofera volum, genele au un aspect frumos si par extrem de dese (peria este cea care in cazul meu imi da ceva probleme pentru ca reusesc sa ma murdaresc de cate ori il folosesc). Vamp! Extreme este, asa cum ii spune si numele, un rimel pentru gene cu volum extrem si aplica produs din abundenta pe gene, efectul fiind unul dramatic. Mie imi plac deseori sa le combin, v-am mai spus ca-mi place sa fac asta cu rimelurile. Cel mai usor de folosit mi se pare noua formula Definition si este perfecta pentru zi, insa ca efect cred ca varianta originala este cea care ma incanta cel mai mult atunci cand vreau ca genele sa iasa in evidenta.


Ati incercat vreun rimel Vamp!?

Trimiteți un comentariu