Pages

15.1.13

Wizzit

Am .... cum sa-i zic? mini epilator? penseta electrica? ... de ceva vreme. Prima data l-am vazut la TV la teleshopping la un pret de-a dreptul nesimtit (129 ron sau poate chiar mai mult) si am ras in sinea mea, dupa care l-am vazut pe un site de reduceri la 39 sau 49 ron si am ras iar pentru ca eram sigura ca pe ebay il gasesti la 2-3 lire. Si nu m-am inselat .. am pe el in jur de 12 ron cu transport gratuit.


E bun? 

Da, daca ai cateva fire de par si nu vrei sa te chinui cu penseta (eu l-am luat special pentru mustata si zona de sub barbie de care v-am tot zis ca am avut probleme - acum de cand am inceput epilarea definitiva nu-l mai folosesc ca nu mai e cazul). L-am mai folosit cand mai ma trezeam cu un fir de par razlet pe undeva (nu stiu daca voua vi se intampla, dar eu din cand in cand mai am cate 2-3 fire de par pe degetul mare de la picior) si a fost ok pentru cat am dat pe el.

Nu, daca va imaginati ce e vreun epilator care poate fi folosit pe zone mari si nu, daca dati banii care se cer la TV pentru acest produs.

12 comentarii:

  1. Buna Camelia!

    Dupa folosirea lui, in zonele mai delicate (mustata si sub barbie), nu te iriti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, nu, nu m-am iritat niciodata (si de multe ori nici nu am dat cu nimic dupa ce l-am folosit).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai scris despre el.
    O sa ma uit si eu dupa el, chiar ar fi foarte util pentru muustata.

    RăspundețiȘtergere
  4. aha, deci nu doar mie imi creste par pe degetul mare de la picior!? e valabil la ambele picioare, normal..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. AlexantzA, da, pe zone mici gen mustata e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daniela, dupa cum vezi nu esti singura :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia draga, si eu am probleme cu parul nedorit de pe fata( barbie, mustata, perciuni) crezi ca mi-ar folosi un astfel de aparat?, la salon ma costa o multime de bani iar a doua zi din nou imi creste... dupa folosirea acestui aparat nu iti creste parul sub piele? Cat de mic/mare trebuie sa fie parul ca sa poata fi smuls? si de unde l-ai achizitionat asa de ieftin 12 R? ....

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am luat de pe ebay, cum am scris in postare - eu l-am folosit doar la mustata si sub barbie unde aveam o zona cu ceva pilozitate si nu am avut probleme si nici nu mi-a crescut par sub piele - functioneaza ca orice epilator doar ca suprafata de lucru este foarte mica (nu este bun pentru perciuni/ pometi - 3-4 mm firul de par astfel incat sa poate fi prins)

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu sa-l cumpar de pe ebay dar nu stiu cum sa fac comanda :(.. si parca mi-e teama vazand ca e un site strain.. ajutati-ma :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! as dori sa fac si eu o comanda pe ebay dar nu stiu cum+ ca imi este cam teama deoarece nu am mai facut comenzi online si nu stiu cat de sigure sunt. Ma ajutati? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. in cat timp ti-a venit produsul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi amintesc dupa atata tim, probabil in jur de o luna, cum ajung multe colete din Asia.

      Ștergere