Gala Edit Box de la Pick N Dazzle

14.12.20

Uneori cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri si eu fac asta atunci cand imi doresc ceva. De Pick N Dazzle v-am mai povestit pe blog de-a lungul timpului, iar cand am vazut Gala Edit Box am stiut ca trebuie sa fie a mea - contine produse de la 2 branduri interesante si are un pret foarte bun, reducerea e de peste 80%, iar transportul este gratuit prin curier. O gasiti aici daca va tenteaza, iar daca vreti sa va faceti un abonament la ei va las aici si un link care va ofera un bonus de 12 lei lunar daca va luati un abonament pe 6 luni. La inceputul anului eu am avut un abonament la ei (si inca mai sunt cateva produse pe care nu am apucat sa le incerc), asa ca daca aveti nevoie de inspiratie pentru cumparaturi vedeti ce am ales eu pentru ca am luat produse extrem de misto de la ei.


Dar sa revenim la Gala Edit Box ... as fi luat cutia oricum pentru produsele de la Ecooking pe care le-am incercat si care imi plac mult, mai ales ca o stiu pe Tina, fondatoare brandului, si am stat de vorba cu ea cand s-a lansat brandul in Romania. Cand am vazut si produsele Avant am zis ca e momentul potrivit sa le incerc pentru ca este un brand foarte scump de care am auzit, insa pe care nu l-am incercat, dar care e in atentia mea pentru ca este crueltry free si are niste produse care suna tare bine, dar pentru care n-as plati pretul full size. Asta e unul din lucrurile care imi place la Pick N Dazzle, poti incerca produse pe care altfel probabil ca nu le-ai lua.

Exista optiunea sa alegi un produs Ecooking in locul unuia de la Avant, insa eu le-am luat pe amandoua: Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask (unul din cele mai noi produse Avant) si Glycolic Acid Rejuvenating Face Exfoliator - un produs cu acid glicolic pe care de-abia astept sa il incerc pentru ca se clateste de pe ten si sper sa il tolerez pentru ca in ultimele luni tenul meu nu a reactionat tocmai bine la acizi si le simt lipsa. Formulele sunt foarte ok, au parfum pe final de lista (singurul lucru de care ma pot "lega"), dar o sa va spun mai multe dupa ce le folosesc si vad cum ne intelegem


De la Ecooking sunt doua produse full size in cutie pe care chiar imi doream sa le incerc: gelul de curatare (varianta asta este cu parfum) si serul cu vitamina C (fara parfum), dar si Night-Time Beauty Treat, o cutie cu 3 produse la 15 ml: Night Cream (o formula cu peptide si ingrediente hidratante, am mai avut o varianta mini si e ok, as fi preferat sa fie varianta fara parfum, dar o s-o folosesc oricum), Peeling Mask (despre masca asta sigur v-am povestit pe blog pentru ca am avut-o in varianta full size, cat si in varianta de 15 ml si chiar imi place - are acid lactic, glicolic si salicilic) si Moisturizing Mask (pe asta nu o stiu si chiar sunt curioasa cum e - are acid hialuronic si cateva uleiuri, varianta full size este in tub cu pompa).

Nu pot sa emit inca o parere despre produse pentru ca doar le-am incercat, insa texturile sunt extrem de placute si imi place cum se simt pe piele. Daca va intereseaza vreunul dintre produse in mod special, spuneti-mi in comentarii si o sa revin cu impresii dupa o perioada de folosire. Am vrut sa va arat ce contine cutia pentru ca mi se pare o idee buna de cadou pentru o pasionata de ingrijirea pielii si nu stiu cat va fi disponibila, fiind o editie limitata.

Oferta vine cu si un produs cadou si ce-am gasit in cutie este o crema de corp din gama CB&CO Cocktails de la Cougar Beauty, un brand de la care am mai avut cateva produse in cutiile Pick N Dazzle. Aroma este Mai Tai si are 200 ml, este una foarte placuta: lamaie verde, ananas si portocala. Are o textura usoara si placuta, am incercat-o pe maini si mi-a placut.

Cum vi se pare cutia? Ati incercat vreunul dintre produse? Care vi se pare cel mai interesant produs din cutie?

5 comentarii

  1. Minunate produsele Ecooking am incercat un ser de la ei cu vitamina c...foarte bun...chiar minunat as putea spune! Interesanta cutia 👍👍👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si produsele pentru corp imi plac mult de la ei. Le-ai incercat?

      Ștergere
  2. Serul cu vitamina C ma tentează cel mai mult. Nu am incercat niciodata produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum vi se par produsele ?
    Le a-ți testat ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere