O comanda mica iHerb

11.11.15

Ultima comanda data pe iHerb a fost o reala surpriza, a ajuns in tara in 5 zile de la expediere, iar eu am facut o super afacere - am profitat de doua oferte care existau pe site si am luat produsele Real Techniques cu o reducere de 20%, iar setul de balsamuri de buze de la Sierra Bees cu 1 dolar. Transportul a fost 4 dolari, o afacere buna, cum spuneam si mai sus. Pana la sfarsitul lunii exista o reducere de 10% la toate produsele, asa ca daca vreti ceva, profitati. Am vazut ca au aparut si seturile de sarbatori - aici puteti vedea ce oferte sunt.

Ma gandeam de ceva vreme la setul Nic's Picks (il gasiti aici) si cand am vazut oferta am zis ca e momentul perfect sa-mi satisfac curiozitatea. Cele doua pensule care m-au tentat cel mai mult sunt Cheek Brush si Base Shadow Brush, insa am gasit deja intrebuintare si pentru Duo-Fiber Face Brush si Angled Shadow Brush. O sa va povestesc mai multe despre el intr-o postare separata., e un set care chiar merita banii. 

Nu cred ca e cazul sa va mai spun ca poftesc des la pensule, asa ca recunosc ca-s tentata si de noul set lansat - Deluxe Gift Set (puteti sa vedeti ce pensule sunt aici), insa incerc sa fiu rationala - clutchul e dragut, cele doua pensule exclusive par interesante, insa am deja doua dintre pensule si pe una n-as folosi-o. Sa speram ca o sa raman la rationamentul asta, daca va luati setul sa-mi spuneti si mie cum sunt cele doua pensule, sunt curioasa rau.

Gelul de curatare (il gasiti aici) a fost pus in cos dintr-o simpla curiozitate pe care am vrut sa mi-o satisfac. N-am apucat sa-l folosesc inca, daca vreti sa va spun cum mi se pare sa-mi spuneti si o sa ii fac review. Balsamurile de buze nu erau de ratat la 1 dolar, m-am gandit ca o sa fie dragut sa pun cate unul in cadourile de sarbatori (mai ales ca-s opt variante diferite) - puteti sa vedeti aici ce arome sunt in set.


N-am primit nici un cadou (de fapt, n-am mai primit de mult timp, daca ma gandesc bine), comanda a ajuns in 5 zile, costul transportului a fost 4 dolari asa cum v-am zis, cred ca este una din cele mai reusite comenzi data pe site pana acum. Voi v-ati luat ceva de curand?

17 comentarii

  1. Buna!
    Te citesc doar de cateva luni, dar am inceput sa mai citesc si din posturile tale din spate. Ca si cititoare, mi-as dori sincer sa vad produsele mai mult in actiune decat un swatch. Ai putea sa ne arati si cum le folosesti intr-un machiaj, indiferent de talentul tau la machiaj. Astfel ne putem da si noi seama daca un produs merita sau nu.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu la ce te gandesti tu cand spui ca vrei sa vezi un produs in actiune, blogul meu nu este unul unde sa prezint tutoriale sau sa fac videouri, n-am nici timp si nici aparatura pentru asa ceva si nici nu e ceva ce sa ma reprezinte sau ceva ce sa-mi doresc sa fac.

      Ștergere
    2. Adica fix cum ai poza de profil din comment. Ai niste farduri aplicate pe pleoape. Asta mi-ar placea sa vad. Cand testezi o paleta/mono/fond de ten sa faci si o poza mica pe particica respectiva. Daca le faci swatch-uri pe mana pe mine sincer nu ma convinge cu nimic. Nu-mi doresc sa vad machiaj, ci chiar cum se vad produsele dupa ce au fost aplicate unde trebuie. Uite un exemplu (nu e toata fata in poza doar o particica foarte mica): http://2.bp.blogspot.com/_XNY_fgTdS9k/TUxcfpNxxaI/AAAAAAAAHl8/6gu1iO76HuI/s1600/covergirl+natureluxe+foundation+4.jpg
      Eu am zis sa imi spun parerea de cititoare. Pozele tale au o calitate buna si cred ca si astfel de "swatch-uri" s-ar vedea ok. Este in fond parerea mea.

      O zi faina!

      Ștergere
    3. Orice parere e bine venita, pozele mele la produse au o calitate buna pentru ca fac zeci de poze ca sa am de unde sa aleg, una este cand fotografiezi produse pe o suprafata sau incercate pe mana si alta este cand trebuie sa-ti faci poze singura (eu nu am trepied si nici vreun aparat ca sa ma ajute in acest sens si nici vreo persoana care sa stea sa-mi faca mie poze cand am nevoie), pare simplu, dar nu e. Vreau sa scriu despre rujurile mate de la Pupa, am incercat in 4 zile diferite sa fac poze cu ele pe buze, peste 200 poze, nu-ti mai zic cate timp pierdut si nu le pot folosi ca nu sunt ce trebuie, ca sa le fac swatch pe mana imi ia 10 minute. Gandeste-te si asa. :)

      Ștergere
  2. Buna, Cami! Am pus si eu o comanda tot in perioada cand a fost reducerea de 20% la Real Techniques (mai exact in 28 octombrie), dar inca nu mi-a ajuns. E prima mea comanda pe iHerb. Sper sa ajunga cat mai repede. Ai apucat sa testezi balsamurile? Cum sunt? De pensule am auzit ca sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt, intentionam sa le ofer cadou pe toate, insa am auzit cateva pareri bune despre ele si cred ca o sa opresc si eu vreo doua.

      Ștergere
  3. Cum sa nu-si ia regina pensulelor un nou set de pensule ? :)
    Tare curioasa sunt cum se comporta solutia pentru curatare .
    Din nou ai facut niste afaceri foarte bune .
    Zilele trecute mi-a venit si mie coletul de la ei , mi-am satisfacut o mica curiozitate mai exact acest rimel : http://ro.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Sexy-Booster-Cat-Eye-Collection-Mascara-Ultra-Black-0-25-oz-7-0-g/63294
    Ofera volum ...chiar arata foarte bine pe gene, putin mai bine decat cel roz cu forma ciudata, daar periuta este imensa si inconfortabila la aplicare.
    Un mini set de pensule pt fardul de ochi , o pasta de dinti, o apa de gura si un balsam de buze.
    Am primit cadou o clema pentru acte .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, ce interesant arata tubul ... am dat o parte din pensule lunile trecute, aveam loc pentru altele. :)

      Ștergere
  4. Eu mi-am luat un parfum solid Pacifica cu liliac, un ulei esential de iasomie si o crema cu ceai verde de pe iherb. Eu am primit ca si cadou 2 cleme de prins dosare. O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, am si eu doua parfumuri solide de la Pacifica, imi plac, dar mi se pare cam incomod sa le folosesc.

      Ștergere
  5. Coletul vine la vama sau la oficiul postal unde locuiesti? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu mi-am comandat...dar nu sunt asa incantata. Primul meu review e aici: http://loveinsilk.blogspot.ro/2015/10/descoperiri.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vad ca ai comandat cu totul alte produse, de ce nu esti incantata? Ca nu prea am inteles.

      Ștergere
  7. Buna, Camelia! Ce oferta a fost la Nic's Picks? Acum e 30$ (de fapt 29,99 :) )

    RăspundețiȘtergere